Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Pižla | 10.10.2011 11:40
Toméééééé,výkop od 21h platí už pro dnešní den, nebo jak je to?
Osobní profil Mildinek | 10.10.2011 10:58
já bohužel dnes nedorazím, schvátil mě nějaký virus, který Mildík přinesl ze školky, ještě že sem stihnul odehrát zápas

co se týká toho Tomova psaní, tak bych můj názor shrnul do bodů:
- určitě vždy za každých okolností ctít to, že minimální počet lidí (když je ta možnost) musí být: 1-3-2-3 bez ohledu na to, kdo to zrovna je

- ad golmani: na loňském sezení se jasně odhlasovalo, že si vystačíme s vlastními zdroji, třebaže se jasně vědělo, že Michal už skoro chodit nebude, takže bych tohle téma zas tak neřešil a nechal golmany v klidu a třeba se to zas zlomí, loni chytal Kumys perfektně, letos je to slabší, ale to se dá vlastně říct o každém hráči z týmu, jen na pozici golmana je to markantnější

- různé zásahy do sestavy dělat spíš tím způsobem že někdo stráví "méně času na ledě", případně bude připraven kdykoliv zaskočit během zápasu, než že by ti dotyční vůbec neměli do zápasu zasáhnout

Moje prohození s Tomem bych pokládal za přínosné a Ondru bych nechal v útoku, hraje tam dobře, jen někdy málo kouká kolem sebe
Osobní profil Stepa | 10.10.2011 10:30
dnes bohužel nedorazím, pořád ještě nemám dobré výsledky
Osobní profil Postman | 09.10.2011 20:17
To je počteníčko...co si budeme nalhávat, chybí nám Štěpa, který dá útočné hře klid, jak to ve druhém poločase předváděl Milda. Tome, co v příštím zápase jen prohodit tebe s Mildou?
To Tom: Někdy se mi hraje dobře, někdy si na hřišti připadám navíc (jako včera), to bude v hlavě, asi si skočím na nějaké sezení
Osobní profil střelec | 09.10.2011 18:50
tomme,kdybys sem nepsal tak dlouhé příspěvky,tak už máš postavíno
jinak o mě asi pravda.za poslední dva zápasy jsem spálil 5 tutovek a pokud jsou soupeři nepříjemní jako včera,tak to mi vůbec nesedí
Osobní profil Stepa | 09.10.2011 18:44
co se týče posunutí času tak to mi je jedno. Jinak jsem v sobotu dobral antibiotika a zítra jdu na kontrolu tak nevím jestli dorazím.
Osobní profil Stepa | 09.10.2011 18:42
čus chlapi a jak jsme hráli? Já se omlouvám,že mi to vyšlo takhle blbě,ale všechny neúčasti už jsou za mnou. Posledních šest zápasů jdu na stoprocent. Kdo mě zná ví, že s Tomem budu jasně souhlasit a stoprocentně podporovat to abychom vše udělali pro záchranu.
Osobní profil Kumys | 09.10.2011 17:11
Čaues, za sebe z větší časti sohlasím, jen si myslím, že třeba v otázce brány, to není o výměně,ale spíš o obraný hře celého týmu, myslím, že dvě tři tutovky vždy chytíme,ale místo toho,aby to pomohlo, tak příjde další tutovka a tu už neubráníme. Nic ve zlém, ale prostě mezi tyčemi už jsem nějákou dobu (neberu jen fotbal,ale hlavně florbal) a myslím, že jde o trochu více štěstí nic víc, jinak sebevědomí neztrácím a chytat chci,když mi řeknete, že do brány chcete Michala, tak tam samozřejmě půjde Michal a budu moc rád, když to pomůže.
Osobní profil Tomm | 09.10.2011 12:24
Nebo si můžeme říct, že pořád hrajeme všichni a prostě sestoupíme, ale to se mi moc nelíbí, ještě bych zkusil aspoň něco udělat a ne jen tak hala bala mířit k sestupu jako teď. A pokud budeme chtít hrát všichni, tak ale prostě s omezenými časy. Nemůžeme prostě všichni trávit na hřišti stejnej čas, to pak prostě nemůžeme hrát dobře...
Osobní profil Tomm | 09.10.2011 12:19
A proto: bude-li nám to počet dovolovat, stáhnul bych lidi, kteří hrají docela dobře, ale týmu v současnosti nic navíc nenabízejí: Vláďa, já, Peťa Kučera. Prostě budeme hrát, když nás bude málo nebo když to bude potřeba.

Zkusil bych hecnou Michala, aby přišel chytat a třeba i trochu vydržel.

Zkusil bych hecnout Kumbála, aby chodil do obrany - zkušenosti, jistá hra i rozehra.

A Ondřeje bych přesunul do obrany - bude podporovat útok a rozehrávat se sebevědomím a Mildu do útoku, je důraznej, věří si, dělá tam vítr.

Sestavu bych tedy viděl ideálně takto:
Michal - Míra, Kumbál, Varan - Kartáč, Pošťák - Štěpán, Milda, Ondřej

reálně však takto:
Kumys - Míra, Ondřej, Varan - Kartáč, Pošťák - Štěpán, Milda

A raději bych se točil v sedmi, doplňoval nebo dostřídával náma, co budeme čekat na příležitost, než tam cpát někoho, kdo v dvaceti minutách, když je na hřišti, tak vždy hrajem jako ve čtyřech (především směrem dopředu a rozehrávkou).

Tušim, že se to Vláďovi nebude líbit, Varan řekne, že neměl formu, Kumyse to bude mrzet a Peťa neřekne nic, ale taky ho to bude srát, ale aspoň to zase začnem řešit. Protož jsme fakt jalový... Je to jen můj názor a návrh na řešení. Ač už to neni moc znát, přeci jen jsem ještě kapitán, tak tolik moje trocha do mlýna.
Osobní profil Tomm | 09.10.2011 12:10
Náš výkon není o lidech, o kterých budu psát, ale přesto si myslim, že mozaika se z toho skládá...

Golmanům se nedaří tak, jako vloni. Chtělo by to zase někoho jistého, kdo pomůže vychytat dvě tři tutovky v první půli a udržet nás ve hře: povolal bych Michala, abychom se zvedli a trochu zvýšili konkurenci mezi třemi tyčemi. (možná bude chytat stejně pohodově jako kluci, ale bude to impuls)

V obraně se strašně točíme a chybí Míra. Stabilně chodící Vláďa hraje opět dobře, ale týmu nepřináší nic navíc, nic, co by obohatilo hru. Předskakování hráčů, nasazení, chuť jsou super, ale hra ve vápně, důraz, když jsme v zákmku u nás na půlce a hlavně ROZEHRÁVKA jsou hrozný.

V záloze se taky trochu točíme. Brácha hraje dobře, ale necítím ho, že by byl ve formě nebo hrál nějaký post - prostě lítá po hřišti a co vyjde, to vyjde. Pošťák hraje taky dobře, ale je hrozně výkyvovej, jednou kraluje, podruhé není vůbec vidět a nedostává se do hry. Já se přesouvám do útoku, porušuju životosprávu , ve hře slabý průměr, v záloze nestíhám a v útočník prostě nejsem - neni pro mě místo.

Útok je úplně jalovej. Ondřej je jak Pošťák, ale spíš o něm neni vůbec vědět. Štěpa chodím málo, ale bojim se, že to bude brát hodně na sebe, což je přirozený, ale bude to kontraproduktivní. Peťa hraje hezky tělem a v pár soubojích, ale s míčem je to hrůza, máloco zpracuje, rozehraje, atd... Jiné útočníky teď nemáme. Milda zaskakuje a vlastně dobře.
Osobní profil Tomm | 09.10.2011 11:59
Jinak, co se týče zápasů, tak jsme fakt na sestup. Není to o doufání a dýchání, jak psal poeta Dr., ani o mé chuti reprezentovat ("Já se prostě teď soustředim na moje výkony v širácích a budoucnost neřešim..." ), ale jen popisuju realitu. Jsme plitký, bez duše, naivní ve hře dopředu i do zadu, připosraný, bez formy. Chce to razantní zásahy, nebo sestoupíme... Takhle to nejde dál.

Myslim, že stále největší problém je v hráčském složení. Nutnost i nátlak na kamarádšoft vytváří to, že hrajem pořád všichni bez ohledu na výkonost jednotlivců. Jasně, hrajeme všichni průměrně a v pohodě, ale prostě ne dobře. A pak je to znát. Určitě nechci nikoho nasrat, ale vody je potřeba rozvířit... takže, napíšu sem své dojmy a jak já vidím situaci...
Osobní profil Tomm | 09.10.2011 11:51
Hele, kucí, myslim, že tréninky jsou důležitý především pro širáky a taky bych to chtěl vyřešit hlavně mezi náma. Ti, kteří by raději od 8 (zatím Pižla a Varan), nemají zásadní problém - jen je to na ně pozdě (chápu), ale jsou v poho. Dalším lidem, je to celkem jedno (Vláďa, Kartáč). Mně, Mildovi, Kumysovi to vyloženě sedí a zvýší to naší docházku.

Já to tedy zítra potvrdím a klukům "sparingpartnerům" oznámím, abychom to nemuseli řešit s dalšími lidmi - prostě to bude hotová věc.

Jinak souhlasím, že to je už docela pozdě... ale pokud budeme moct chodit ve větším počtu, je to skvělý.
Osobní profil střelec | 08.10.2011 12:31
a nebo se může chodit od 9 na hodku
Osobní profil Kumys | 08.10.2011 11:40
Mě čas od 21h vyhovuje stíhal bych to z florbalu... super
Osobní profil Varan | 08.10.2011 10:32
když bude chodit víc širáků tak je mi to jedno
Osobní profil Kartáč | 07.10.2011 19:31
mně to asi nevadí
Osobní profil Pižla | 07.10.2011 19:16
Rád bych řekl, že nemám nic proti, ale moc se mi posunutí času nezamlouvá. Snad to mou docházku nezhorší.
Osobní profil Kumys | 07.10.2011 17:23
klucí já jsem zítra celej den v práci... jednou ta sobota přijít musela... takže jestli e nezměn něco dnes večer, tak nedorazím.
Osobní profil Tomm | 07.10.2011 15:55
Láďa Jelínek taky nemůže. Mohl by tedy Pižla do kisny a kumys na pojezd do útoku...

Mildi:taky bych právě od těch devíti mohl...

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz