Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Stepa | 12.10.2011 17:26
myslím,že loni hrál Milda v obraně, nebo se pletu?
Osobní profil střelec | 12.10.2011 15:45
vláďo,myslím,že to bylo na tebe dost krátké
Osobní profil střelec | 12.10.2011 15:44
jako pokud je štěpa v útoku,tak 3 hráči stačí.když tam není,tak to chce 4.nikdo nevydrží jako on :-)
Osobní profil Dr. | 12.10.2011 14:59
K tělocvičně - píčoviny nepíčoviny - mně je to jedno. Přizpůsobím se většině.

A že jsem nestručný byl, to vidím až teď. Tak tedy znovu pardón.
Osobní profil Dr. | 12.10.2011 14:56
Ač jsem to původně chtěl nechat jen na fejs tu fejs, přesto tady zkusím STRUČNĚ (snad mi to vyjde) shrnout svých pět myšlenkových švestek k tomu, co má napravit naše výkony:

1. Někoho uhánět, aby šel, nemá podle mě smysl. Viz Michal, kterého mám sice rád, ale když mi na 3 výzvové sms před zápasy vůbec neodpoví, asi to něco znamená.

2.Brankáře bych neřešil. Je sice pravda, že tam Járovi spadlo sem tam něco lacinějšího, to se ale stane. Na jaře chytal bezvadně, jistě se mu forma vrátí. Pižla zachytal 2x veskrze spolehlivě a žádný gól mu nelze přičítat, navíc v prvním zápase odchytal skutečně na úrovni, škoda, že jsme to neviděli všichni.

3.Doposud jsme v téhle sezóně nikdy nehráli v sestavě, jako když jsme na jaře hráli o postup. Neustále se točí místa (Štěpán třeba vůbec doposud nehrál jen útočníka), takže by bylo fajn, aby se to ustálilo. Tj.: Ač si vážím Tomovy sebekritičnosti, přesto si myslím, že by hrát měl, a to v záloze. Proti Hustci jsi dal gól, nebuď zbytečně sebekritický (Třeba ti to nejde, jak bys chtěl, pořád by na tobě měla záloha stát, koukni kolem sebe, že to momentálně moc nejde i těm největším „hvězdám“ z našich řad…) a zkus to zlomit, na jaře jsi to s Pošťákem zvládal bez potíží. Honzy je v záloze škoda, zas má čuch na góly a tah na branku – viz tělocvična a výkon v prvním mači (tudíž šup s ním zpět do útoku, kde toho taky zatím – čistě na tomto postu - moc neodehrál). Navíc, Tomáši, víc myslíš na bránění, proto se na střed hodíš líp. Ondru bych nechal v útoku, pár gólů dal, snad dokonce nejvíc ze všech útočníků, proto bych ho do obrany nepřesouval.

4.Hrál bych 4-2-3 jako doposud, pokud se tedy v tomto počtu do pole sejdem (takhle jsme hráli i na jaře a efekt to mělo). Myslím, že tři útočníci jsou málo a nedokáží vytvořit pořádný tlak – viz zápas proti Hustci nebo i ten poslední. V kritických momentech můžeme sestavu konečně stáhnout vždycky.

5.Zkusil bych to prostě hrát jako na jaře, když se, jak už to konečně vypadá, sejdem komplet. Pomůže to. Navíc za ztráty bodů nemůže až tolik to, kdo kde hraje, nebo to, že nám to třeba až tolik nejde, ale strašně moc zbytečných gólů v naší síti. Minimálně je to jeden na zápas, ale spíš dva. A častokrát jsou fakt z blbosti, viz ten první v posledním mači. Celkem jsme jich takových dostali asi 8, a to už je fakt něco… Chce se to víc soustředit, věřit si a půjde to. Já tomu věřím. Důvod? Jarní málem postupová sestava, která 6 zápasů v druhé části sezóny v řadě vyhrála: Jerry – Míra, Varan, já – Tom, Pošťák – Honza, Ondra, Milda, Štěpán (Peťa). Teď ji konečně můžem dát zas dohromady. Dejme si šanci!

Více fejs tu fejs. Pokud jsem byl nestručný, pardón.
Osobní profil střelec | 12.10.2011 14:05
ty vole,já vždycky hraju s chřipkou a pohmožděnou páteří a štěpa se dovoluje doktorkymjestli může hrát
Osobní profil Stepa | 12.10.2011 13:30
jo a hlašte se na sobotní zápas. uprosil jsem doktorku, že můžu jít. sice nejdřív nemohla pochopit o co hrajem? záchrana ji asi přišla divnej cíl
Osobní profil Stepa | 12.10.2011 13:28
Já můžu chodit pouze od těch 21 hodin neboť Alča má do půl devátý badminton. Chodil by se mnou i Míša Hoznour.Pokud je většina širáků pro 20 tak to tak nechejte.
Osobní profil Mildinek | 12.10.2011 11:45
ale jinak jestli by se mělo nějak hlasovat nebo tak nějak, tak mě nezohledňujte vzhledem k mé nespolehlivé docházce, podřídím se většině
Osobní profil Mildinek | 12.10.2011 11:41
a co maj ještě důležitého v plánu od 23h?
Osobní profil Pižla | 12.10.2011 10:18
Přetstaňte řešit pí... ! Jeslti se to nebude pondělky scházet, tak si mne nepřejte. Jednak na tom budou biti kluci co jsou neširáci, chodí pravidelně a následně se na to vy... i já. Do těď chodí celkem pravidelně 4-6 širáků a jsem zvědav, jak to bude vypadat později. Jinak rád bych podotknul, že na podlěním tréninku se většina neširáků shodla na tom, že 21 hodina je na pí..!
Osobní profil střelec | 11.10.2011 11:35
a já zas nebudu chodit s plyšákem
jako myslíš riskantně v obraně nebo i v útoku?
Osobní profil Mildinek | 11.10.2011 8:59
chlapi, ale ten můj míč určitě zařiďte ať se vyndá, s kopačákem vevnitř hrát nebudu chodit
Osobní profil Kartáč | 10.10.2011 23:17
Ondřej: Ve svý podstatě nemyslím, že by u tebe šlo o nějakej zásadní problém, ale obecně hraješ dost riskantně, volíš často variantu, která není nejjistější a která hrozí propadnutím. I když tyhle tvý výpady někdy jsou ku prospěchu, myslím, že bys je měl minimalizovat a hrát víc ze svých zkušeností jakoby na jistotu. Dá se to hlavou ukočírovat?
Osobní profil střelec | 10.10.2011 19:20
možná máš kartáči s treninky pravdu,ale když se hraje tenisákem,tak je to úplně něco jiného :-)
a co dělám špatně já?
Osobní profil Pižla | 10.10.2011 19:05
zuper !!!! jo , ještě vemte raději více mičud, páč se posledně zakopl ten tenisák, tak ať máme čím plejt.
Osobní profil barnee | 10.10.2011 18:21
ode mne plus jeden clovek na trenink, cimz nas bude opet dvanact
Osobní profil Kartáč | 10.10.2011 17:57
Ad diskuse:
Nebudu psát, že jediný, co nás zachrání, bude trénink - kdybychom furt jen nehráli, hodně by to pomohlo. Ale ve své podstatě věřím ve zlepšení bez nějakých větších zásahů, jelikož nýbrž a tudíž protože... že hra v tělocvičně je jedno velké cvičení - pokrytí balonu, hra pod tlakem, s balonem, v rychlosti, driblink, pohotová střelba, míření... Vždy se nám ke konci podzimu herní projev zlepšoval a jaro po tělocvičně bylo vždy dobrý. Navíc přijde stabilně Štěpa.
Přesto myslím, že Tomovy návrhy mají jakýs takýs smysl, dělal bych však vše, tak jak psal Milda... Někdo hraje víc a někdo míň. Přesto, ve většině případů to bude otázka toho, jak se scházíme... a ve většině případů nebude co řešit. Víc jak devět nás většinou nechodí, max. o jednoho člověka.
Jinak, myslím, že by stálo za to si sednout a říct si, co od sebe na hřišti očekáváme. Osobně myslím, že největší problém máme v hlavách. Cítím, že jaksi každej hrajem podle svý intuice bez ohledu na tým, opakujem furt ty samý chyby. Osobně mam pocit, že ke každýmu z týmu jsem schopen říct jednu věc, kterou podle mě opakovaně dělá špatně. Možná by toho mohl bejt schopen každej. Tuším, že k něčemu takovýmu mnohý z vás nebudou mít chuť a nebudou tomu věřit. Já myslím, že by to pomohlo. Ideálně face to face in da knajpa.
Osobní profil Kartáč | 10.10.2011 17:56
Ahoj, informace no. 1, co se týká důležitosti:
trénink dnes od 20 hod, bude-li později, dozví se všichni s předstihem.
Osobní profil Dr. | 10.10.2011 16:11
K názorům:

Za sebe už takovéhle věci chci řešit jen fejs tu fejs.
S něčím souhlasím, s něčím ne, ale tady fakt z písmenek poklad poznání nevykutáme. Nějak už tomu po těch letech zdejších sáhodlouhých komuniké nejrůznějších mocností nevěřím.

Pokud se chceme dohodnout na tom, jak z potíží co nejdřív ven, tak to má opravdu cenu jen ksichík proti ksichtíku. Zda u piva, či půlhodiny před zápasem na place je už jedno.

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery