Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

no tak ty budeš jako hubschman :-)

Tak ještě jedna zprava:Včera jsem trochu plašil.Jedna doktorka mi rekla,ze bych sportovat nemel.Ale konzultoval jsem to ještě s jednou a ta mi to zase povolila.Dle toho jak se budu citit.A vzhledem k tomu,ze se citim celkem dobre a jsem na fotbal podobne nadrzeny jako Stepa,tak v sobotu dorazim na 100%.

no to jsem teda neměl

musel jsem si na to vzít den dovolený,abych to všechno správně pochopil a nechal si to projít hlavou

počítám, že Tomovy a Vláďovy komentáře jsi dočítal od návratu z chalupy, ne?

paráda konečně to tady jede

jasně. A amok jsi nikdy neměl?

červenou jsem nikdy nedostal

střelec: lepší než tvá červená, i když nadrženej nejsi :-)

Mimochodem, kdo neví: z příštích čtyř zápasů hrajeme tři se soupeři, kteří se pohybují v tabulce těsně nad námi... Neúspěch nám může useknout hlavu, úspěch podržet ve 4. lize.

a jéje,štěpa nadrženej na fotbal.to dopadne špatně,minimálně jedna žlutá :-D

8:15 budu nahřišti připraven v 120% formě. už se nemůžu dočkat zápasu, fakt mi to chybělo

Jo a neřekl jsem explicitně, že pokud dojde ke změně času tréninků, tak nejdříve 24. 10., takže zatím vše při starém, tj. od 20.00

No jooo, lazaret jsme a ne že ne.
K tělocvičně:
1) Nic ještě není rozhodnutý, takže klid... možná zůstane u 20.00
2) Pod nátlakem (asi nejvíc nespokojení jsou Bobby a Pižla, pak Kumbál, Tomáš S., Jiří - tedy pravidelně chodící...) jsem řekl Satalickým manažerům, že jsme ochotni jít do kompromisu, a to od 20.30 do 22.30.
3) Ač si vážím neširáků tréninkových parťáků, mrzí mě, že širáci odpůrci posunu nevidí výhody posunu (mohl by chodit Štěpán, Kumys, Milda a já). Bez posunu nás tam uvidíte tak jednou za měsíc

K diskusi:
Vlastně hlavním cílem bylo ji vyvolat a rozproudit krev. Fakt. Trochu mě sere ta ležérnost, se kterou prohráváme... Za druhé mi přijde, že jsme se docela v celku schodli, co s tim: trochu větší hlídání času na hřišti některých z nás, absolutní podržení golmanů.
Nevím jen, co s těmi posty, já bych trochu zakvrdlal, ale v tom jsme se úplně neschodli, tak to asi vyřešíme před zápasem.
Ač je zbytečný to psát - protože to nezvládne skoro nikdo: sejdeme se v sobotu VŠICHNI PŘESNĚ V 8.15???

hele v neděli jsem si udělal výron kotníku nevím jestli dorazím na zápas

já, švagříčku.
tohle je lazaret teda.
výjimečně s Vláďou ve všem souhlasím a pakliže není Míra,je to všechno o to jednodušší. Jediný, s čim lze pracovat je ice-time, tedy pitch-time (Mildo, nemyslím zpíčený čas)

Dneska jsem se dozvedel,ze mam Boreliozu.To znamena,ze budu nejblizsich par zapasu bohuzel chybet.

jj, nebylo potřeba to zachraňovat

Mí(r)o můj Mí(r)o, nepřijde ti to nějaký divný? Hrát s boreliózou?