Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

kumys-milda,vlado,míra-kartáč,postman-tomm,štěpa,já
góly: míra a vlado

Tak jak? Zatím vím jen, že Honzik hrál špatně. Pošlete mi obvyklé notičky. Sestavu, střelce, kartičky. Díky

Klucííí, omlouvám se za svůj tragický (místy až komický) výkon. Následoval jsem kapitána a nedodržel životosprávu.

ale já sem taky polomrtvej

je fakt, že Štěpa klidně střídat nemusí, tak to vepředu nemusíme tak hrotit

Zítra dorazim, ale spíš jen jako záskok, kdyby to bylo nutný. Pořád mě bolí tříslo a chtěl bych to nechat pokud možno ještě v klidu.

Pokud Míra dorazí, viděl bych to takto: Kumys - Dr,Mildi, Míra - Kartáč, Pošťák - Ondřej, Štěpa, Tom
Pokud Míra nebude hrát (taky doporučuju), viděl bych to takto: Kumys - Dr, Mildi, Tom - Kartáč, Pošťák - Štěpa, Ondřej (dopředu alternuje kdokoliv - Milda, Kartáč, Pošták, Tom)

Myslim, že nedaj... a i kdyby dali, tak pořád byste byli na obranu tři... Já si teda myslim, že útok je důležitej, ale nesmíme narvat sto procent dopředu. Představa, že vzadu hraje polomrtvej Míra, já bez formy a Vláďa zavání lacinejma golama...
Ale uvidíme zítra na hřišti, můžeme to probrat a taky dle sestavy...

třeba to Míra, nebo Kumbál daj

asi budeš hrát v obraně :-)i když je to velká škoda

já sem zjistil, že po tom viru a týdnu netrénování nic moc fyzička
takže mi to budete muset dávat před prázdnou

Jene, děkuji za milá slova.
Míro, pokud máš opravdu boreliózu, pak na hřiště nelez, ani kdybychom tě nutili, to fakt není prdel. Netuším, co to bylo za doktorku, která ti hru povolila, třeba je to hvězda, ale pokud ji máš, pak bereš antibiotika, s nimiž by ses měl námahy běžně vyvarovat, navíc námaha může chorobu zhoršit, nebo ji z momentální změnit v chronickou. Tahle choroba může mít trvalé následky (třeba i co se týče srdíčka a dalších potřebných orgánů) - když se na ni přijde pozdě, či se léčba zanedbá. To jsem si nevycucal z prstíku, ale brácha s podobnou veselostí ležel před rokem 3 neděle na Bulovce.
Mě taky před pár lety doktor řekl, že s tím kolenem nic nemám, já tomu chtěl věřit, ač mi tělo sdělovalo něco úplně jiného, a základy pro první dva šroubky v kostech byly vyvrtány... Jestli je to to, co říkáš, pak bych se dal nejdřív dohromady. To by sis taky mohl příště kopnout až na svatýho Dyndy...
A Mildi - to už je jen dávný čas malin nezralých, špreňaroidních...

jako varan nejde?

tak si štěpo dej večer nějaký pivko :-)

jo a píská nás opět erko :-)

vidíte a chudák Dr. je celoživotně na 4% a lepší už to nebude

Tyjo, Míro, ne že bych nechtěl abys přišel, to fakt naopak, ale spíš se bojim, abys pak neměl půlku ksichtu jako Sivestre Stalone nebo za sebou netahal jednu nohu, nebo ti pravačka neplandala podél těla (to by mě asi sralo nejvíc, musel bych ti pak připalovat)... Myslim, že to neni prdel a raději se ještě s někym poraď (třeba můj brácha a netoPierre maj zdravotnickej kurz - Vláďovi například bravůrně vytáčeli klíště z tačuda).
A celkově 2:1 pro nás po poločase 2:0.