Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Vlaáda - díky, kontaktuju ho, co Počťák, půjde s ním pískat, nebo taky zahlensiebitte?

Na trenink jde i Víťa, takže už nás je 9...

cože? Milda tu nikdy nic takovýho nepsal... Navrhuju buď vyloučení z týmu nebo pokutu 10000 liber

Mildi - číslo na rozhodčího jménem Trnka je zde: 603282234. Seriózní chlap, na kterého je spoleh.

Jo a zatím se nepíšu, neb nemám jistotu, že večer dorazím - je to tak pade na pade...

Mildoslave, optimisto - to si rád počkám, kdo se ti nabídne... Pokud nestíháš, můžu ti poslat číslo na rozhodčího, je to s docela slušným předstihem, tudíž ti tuhle zakázku snad bez problémů vezme. Za hlavního a pomezního si účtuje na dva zápasy asi litřík. Když se rozdělíte ve dvou, pak ta cena ujde...

počkejte počkejte, já sem psal nedavno, že zimu nedám, že půjdu na jaře, prosím o swap s někým

Chlapci díky a když už jsem u toho, tak za 14 dní je poslední pískání této sezóny a stále se ho nikdo neujal. Na řadě jsou jednoznačně Milda a Pošťák. Prosím tedy, aby si to ošéfovali (buď odpískáním, nebo si zajistí za sebe náhradu).

Tak jsme to včera s Mírou odpískali a odmávali... první zápas ok, druhej uřvanej, ale taky nakonec docela ok...
Jdu dnes na trénink, tak se pochlapte širáci a koukejte dorazit...

a nebo si mohl vybrat.buď fotbal a nebo pr..ní

takže žádný prcání, když sis neprosadil ani fotbal! to se nedá nic dělat

Kartáč:Po dobu zobání antibiotik ten pohyb radeji omezim.

a co mildi?

Ale ten kód v tom je, tos trefil přesně

Tak já to doplním i ve všeobecně srozumitelném jazyce. A jsi na stejné výši jako my, o čemž svědčí třeba to, že já jsem kbelskou základku nedokončil zatímco ty ano...

ale třeba je to i tím,že nejsem na vaší výši a třeba v tom máte nějaký kód a je v tom popsaný celý zápas a já to pouze nerozluštím

jako nic proti,ale není tato poezie zbytečná?
já si myslím,že by stačilo k zápasu napsat něco o hře soupeře a atmosféře na hřišti,aby jsme si v budoucnu,když na toho soupeře narazíme,mohli přečíst jak na něj.
takhle vidíme,jak vám to pálí(já bych toto nevymyslel za celý život),ale můžete si to posílat poštou.
a jedná se i o lidi,kteří náhodně zabrouzdají na náš web.myslím,že jim to nic neřekne.
PS:a ani jsem to celé nedočetl,protože jsem ztratil pozornost,jak mě to přestalo bavit

K. J. Erbenová K.?
na trenink muzu vzit az dalsi 3 lidi pokud nas je malo