Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

beru 2-3 lidi na trenink

Omlouvám se, ale nakonec nepůjdu vůbec.

dneska budu moct asi jen na první hodinu.

My jsme byli s Varanem v pohodě... :-D

postman - já už sem mu psal sms, já tam opravdu být nemůžu
ale ještě nereagoval, jak to chceš tedy udělat ty?

Nedá se nic dělat, asi tomu neuniknu

Ještě si rozmyslím, jak to provedu. Mildo, ty už jsi rozhodnutý nepískat a zaplatit rozhodčího? Dej mi pls vědět, jak budeš vědět, díkes.
To Varan: Ty jsi ale debil s těma zelenejma, viď. Pěkně jsem celou neděli trpěl.

pižla?

za prcinkou někam

jako kam se zas budeš stěhovat?

Vše uvedu na pravou míru. Pokud si platil Vláďovi za pískání předchozího zápasu, tak by ti měl vyčíslit pěknou sumičku za opožděnou platbu. Pískat si "byl" vloni na podzim (všichni můžete zjistit kdo kdy a kdy pískal v rozpisu zápasů a pískání. Dohodni se s Mildičem na zaplacení rozhodčího.
Je možné, že budu mít čas a tak bych to případně vzal, ale ještě nebudu předbíhat. Zřejmě se budu stěhovat a ještě co mi naloží ve středu ve škole.

no bohužel se chodí každý rok

to péťo bylo za to,abys vůbec mohl s náma hrát :-)

Nelži. Pošťáci jsou ulhaný. Manželce včera tvrdili, že tu zvonili s balíčkem, i když tu nikdo nebyl!

Nazdar Širáci, k pískání...Po čtvrtém zápase této podzimní sezóny jsem platil Vláďovi 500,-, že za mě odpískal (nevím kdy a kde). To už jsem opět na řadě??? Pokud ano, nezbývá mi než se zeptat, je tu někdo, kdo to za mě veme (na odměně se dohodneme osobně)?

a ještě přizná, že soupeř hrál záludně, to je super takhle po zápase, hodně nám to pomůže :D

ten rozhodčí byl asi blázen.sám do zápisu napsal,že se jednalo o diskutabilní penaltu

když jí snad písknul,tak byla ne?

Mimochodem našel jsem super posilovací přístroj. Kdyby ho chtěl někdo vyzkoušet není problém!!!
http://www.stream.cz/vtipky-srandicky/620956-novy-posilovaci-nastroj-pro-muze

super, berem!

takze tri tymy v poho
Nazdárek Širáci, byl jsem požádán jedním členem našeho oddílu, abych uveřejnil video z nového náboru členů. Původně jsem nechtěl jmenovat, ale jistý pan K zakládá vlastní tým a zde je náborové video.
PS: rád bych upozornil na skutečnost, že jsem byl šokován obdrženým emailem a jeho historií (uvedený email putoval minimálně do 80-ti emailových schránek, především ženského jména, odtud doputoval i k věhlasnému panu K).
PS2: pan K je ženatý, dvě děti a 40 na krku.
http://www.youtube.com/watch?v=qjBoft_frn4