Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jdeš štěpo na turnaj nebo něco máš?

On má švagříček takovou poruchu :-) On doufá, že i v běžkách se ještě propracuje do repre. Považuje se pořád za mladýho nadějnýho talenta :-) Ve fotbale má nižší ambice - jen první liga. Zatímco v badmintonu má nášláplo na mistra světa :-D Některý lidi jsou kurvy všestranný holt!

střelec: o to právě vůbec nejde, já chci ty prachy

Voloďo, samozřejmě, že můj příspěvek byl zvukovou aluzí na mene tekel.

Jenže někde je to kopání trošku větší výzva než jinde...

tak tam nám to třeba půjde a budeme v klidu :-)
vo co jako de? stejně za to prachy nemáme.jde o to si o víkendu kopnout do meruny

Či snad mene tekel?

(Širák) mine pekel!

A poslední příspěveček pro dnešní den: Ty nenastřílené góly a kvůli nim do ztracena uplynuvší body budou pro poslední mače dost chybět. JH už má stejně bodů jako my a k tomu v posledním kole Bened.
Tudíž příště budeme muset zas po delší době muset bodovat naplno, tak tomu zkusme přizpůsobit i účast na tréninku, poněvadž příští sobota nás může jak při troše štěstí zachránit, tak i poslat do pětiligových pekel...

A ty vole, Holý, ty pěkně na příští trénink naklušeš, abys byl ve formě! Ačkoliv jsi totiž rapl a měl bys za to sedět v base, tak i přesto tě mám pro to, jak šidíš buržousty na materiálu, stále trochu rád, a zkusím tě ze zbytku trestu pro předposlední zápas u STDK PSMF vysekat!

Jak nad tím tak přemýšlím, asi jsem zkusil nevědomky okopírovat něco z Thuramova sóla proti Chorvatsku na MS 98 a vono mi to nějak podivuhodně vyšlo.
Pokud chceš vidět pána, který se pokusil mou chvilku slávy kopírovat v italské lize, jukni sem
http://www.youtube.com/watch?v=RpnQirsXXJ0
Já se ale na rozdíl od něj nezdržoval žádnými prsíčky, neb mi byl Varanidesem dodána přihrávka hebká a přízemní, a na věc jsem tedy šel poněkud přímočařeji, což se týkalo i zakončení, při němž jsem na rozdíl od imitátora neplýtval silami na to, aby si míč na cestě do sítě zaplachtil...

Ty krávo, ale jak!

ty vole Vláďa zase skóroval? Jinak na trénink zase nejdu, mam teplůtku a rýmičku, sotva lezu.

Sorry není mi dobře... na trenink nejdu

beru dva hrace na trenink

no podle mě jsi jim asi zaplatil

ale jinak pěkný gól

já trénink zatim pade na pade, zapíšu se do 18ti

Jo a se slzou v oku nemohu opomenout, že mě někdo ze střídačky po té mé trefě přirovnal k plzeňskému Messimu. Nevím, kde se to ve mně vzalo, asi ti hoptajši byli opravdu nějací pomalí a asi jsem jim nepřipadal nebezpečný, jinak si to nedovedu vysvětlit...

Posledních 15 minut to nebylo přehrávání, to byl rozdíl několika tříd, těch šancí se jen za tuhle etapu naskytlo snad deset, o to větší škoda je, že jsme ani ty nejvyloženější z nich neproměnili.
Poslední minuta sice byla absurdní, ale jak proti A-klubu, tak i v sobotu to nebylo o vymyšlené penaltě, ale o tom, co jsme nedali. Vést o 2 góly, ani ta penalta by nám neublížila...
Tréninky bych pro poslední fázi sezóny posunul na tu půl či na devátou, pak se v klidu můžeme vrátit k té osmé hodině. Před těmi nejdůležitějšími mači bychom se měli zkusit sejít v co nejširáčtější podobě a zajistit si alespoň nějakou rozehranost. I ta u těch šancí hraje roli.
Mít ten bod, tak už jsme měli skoro po problému, takhle si to ještě budeme muset pořádně odmakat...
bohužel nejdu, jsme v Jizerkách s rodinou a trénujem. příští týden jsou reprezentační testy