Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

chlapi neblázněte, přece to jen tak nepustíme. dejte se do kupy

ja po dnesni strahovsky jsem taky nejaky nachcipany.Snad to bude dobry.Zatim se pisi ano.Ale jeste uvidime do konce tydne.

no ty seš totiž buzerant

Nazdaj, já mam už či neděle, sjáči.

no i když bylo v neděli celkem teplo a já se moc nespotil(ne že bych se nesnažil,ale rychle jsem střídal),tak mě taky začalo bolet v krku a mám rýmičku.ale asi to bude ok

střelec, něco na mě vlezlo, těžko se dám do kupy :-/

ale zase ducks mají jistý postup,tak by to taky mohli pustit

a proč nejde mildinek?
no já si myslím,že jim je to u prdele a nesejdou se a nebo jim to pustěj.a my stejně s naší formou prohrajem

JH remizoval a má o bod víc. Tak už to nemáme ve svých rukou, ale jakási šance stále je. Snad se Bened dostal do formy...

Sebe jsem napsal, abych ostatní i trochu s tréninkem motivoval. Jsa invalida, dneska to po včerejšku vidím u sebe jen na hodinku. Tak se pochlapte!

dneska trenink plus 2 lidi ode me

michal jde

Omlouvám se, ale mám florbal. Jelikož jsem taky sám golman, tak mi nic jiného nezbývá, než jít tam a je to podobně důležitej zápas... takže sorry

bohužel v neděli nedorazím jsem nemocnej

Nazdar drakoušové, Kumydlo tentokráte nebude čapat a tak štafekta zřejmě byl předána mně, jenže nemám odvahu jít do tatko důležitého mače s pošramoseným kotníkem (sice drží, ale fočus je trochu něco jiného než beďas). Kontatkujte Mašáka a kdyby nešel, tak jdu do toho já. OK?

já bych si chtěl návod přečíst.poslední dobou mi to nestřílí

Děkuji za důvěru mně, Grafomanu proslulému, zde projevenou...

Blbci, on to fakt sepíše: Jak dáti technickou bombu aneb kterak se státi ostrostřelcem v čutané od Vládi Nováka

Tož to já tedy sepíši návod, jak byste na tu střelbu, mí milí neproduktivní nešťastníci, měli jít. Snad vám pomůže k tomu, abyste po mém vzoru taky trošku zlafatovatěli. Nebojte pro každého bude jeden kousek zdarma.

V nejhorším zlanaříme Michala, Kumbála, Láďu... Manažersky se již připravuji.