Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

31.12. ?

zrovna sem pryč, dejte jiný termín

já bych i šel

Co ta hospa, šel by někdo? Nemusíme se jít vykropit, stačí na pivko.

To je pravda, ale měl si štěstí, že jsem nastoupil v útoku pouze ke dvoum zápasům a odehrál v poli max. 15 minut. Jinak bych tě smazal. Příští sezónu se Ondráši těš, vrátí se božský tahač a sólista Pippo.
PS: být váma se moc nedivím, že jsme v pětce (v poli jsem nastoupil naposledy za širáky někdy v roce 2006). No a když už nastupuju v útoku já, tak mi tu něco nehraje.

jak je vidět,tak i bez treninku jsem byl nejlepší střelec v týmu

no musím mít nějaký pohyb a udržovat se ve formě

Střelče, jsi normální? V sezóně na tréninky prdíš a 4 měsíce před další se rozhodneš s nimi začít? Nevídáno, neslýcháno...

hospodu bych taky dal,ale asi ne v pátek - to už bude sníh

Jo, a pokud by si někdo z nás chtěl zakoupit s velkou slevou fotbalové propriety pod stromeček či do nové sezóny, pak by ho mohlo zajímat, že Haniakův obchod teamstore.cz nabízí 40 až 50 procentní slevy na veškeré zboží.

A Střelče, hospodu na rozloučenou bych dal taky. Co třeba tenhle pátek? V klidu a rád něco zamluvím...

Jene, co blbneš? Stárnem??? Co budeš říkat ve 40? V našem věku máme být na vrcholu sil (sprinterem být v hanspaulce nepotřebuješ, viz někteří kbelští ligoví plejeři...). Pupky a rýmičky jsou výsledkem naší přecivilizovanosti a já jsem třeba na tom minimálně stejně jak před šesti lety (to je ale asi díky tomu několikaletému šplhu z bodu nula, který byl fakt motivující).
Myslím, že se zkrátka posralo, co mohlo. Štěpán mimo 5 zápasů, Pošťák, který v přátelácích kraloval, 4, ty v klíčových zápasech o udržení. Nemoci, tréninková morálka stojící za prd, tomu někdy odpovídaly i výkony a střelecká produktivita, ale že by tohle měla být předzvěst nějakého trvalejšího pádu do hlubin? Tak černě bych to zas neviděl.
Když jsme byli komplet a v rámci možností zdraví, tak nás nikdo neválcoval (kdybychom toho tolik nezaházeli, tak jsme hráli klidný střed) a poslední mače herně ukázaly, že na tuhle soutěž máme a že ten pád pro nás má být spíš motivací než nějakou zprávou o tom, že na ni nemáme.
Kdybych byl alibista, řekl bych, že stačilo, aby si proti nám vymysleli jen jednu penaltu místo dvou, ale takové úvahy jsou stejně bez ceny.
Za půl roku budem zpátky, o tom nepochybuju ani na moment. Jen tomu musíme jít vstříc jako na jaře té trojce.
A tramtárie jsou opravdu zbytečná chiméra. Organizačně to zajištěno máme v tomto ohledu prvoligově.

Teď to čtu... ten Bened. To je stejně pakárna, jak to dopadlo. Trochu mě to sere, ale na druhou stranu - stárnem, no. Máme co zlepšovat, tak do toho pojďme. Zas můžem třeba postoupit. Jen aby ten sestup nepokračoval... Každopádně tramtárií bych se nebál, pro to neni žádnej důvod.

dnes trenink +3 lidi

kdy to půjdem zapít?

super,na 5. ligu jsem se těšil

tak hlavně abychom nejezdili po všech tramtáriích

aha tak už to vím bened prohrál 3:8 takže bohužel

Vole...
Tak příští týden? Ve středu, čtvrtek, pátek?