Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil střelec | 23.01.2012 10:20
dnes beru triko v meruňkové barvě,tak kdo si chce zahrát pořádný fotbal,tak si vemte podobnou barvu
Osobní profil střelec | 23.01.2012 10:18
no v něčem má ten vladimír pravdu
Osobní profil Dr. | 23.01.2012 10:01
1. Ty vole, Miloslave, co je to zase za proroctví - tvé bolístky a plíživá krize něčeho středního (např. ucha) se snad netýká celku, ale několika slabších jedinců...

2. Pohár je solidní možnost pro přípravu a zatrénování si - v březnu je to skoro jistota dvou přáteláků, což za 600 je při cenách pronájmu hřišť docela solidní částka. Pokud bychom se dostali do dalších kol, pak by se už hrálo v týdnu a mohlo by jít jednak o solidní trénink + možnost zahrát si pro ty z nás, kteří se třeba do hry tolik v mistrácích dostávat nebudou.

3. Pískání je vždy před nebo po našem zápase, tudíž by to takový problém být neměl.

4. Jste trouby, neb za každou nabídkou hledáte komplikace. Je nám asi jasné, že 600 není při 13 lidech v týmu žádná částka. Stejně tak je nám jasné, že když neseženu soupeře já, či ve světlé workoholikově chvilce Honza nezavolá jeho Šimkovstvu, nebude nic, natož přáteláky...
Osobní profil střelec | 23.01.2012 10:00
to ses pižlo zase vyjádřil :-D asi ti vypadlo jedno slovo :-D
Osobní profil Pižla | 23.01.2012 9:50
Osobně se mi do toho, když znám naši účast v pohárových utkáních. Musel bych mít jistotu, že do toho půjdem všichni na 100%, jinak mi to přijde na nic (odehrát jeden zápas - vypadnout, zaplatit za to 600 kil a ještě si splnit naši oblíbenou povinnost -pískání).

V případě remízy se neprodlužuje a hned se kope pět pokutových kopů.
Zúčastnit soutěže se mohou jen týmy přihlášené do Hanspaulské ligy. Stejně jako v HL účastníci Ligového poháru startují na vlastní nebezpečí, hráči nejsou pojištěni. Hraje se na registrační průkazy.
Startovné je 600,- Kč za tým, platí se v rámci registrace týmu před jarní ligovou soutěží.
Vítěz získá 1.500,- Kč, finalista 1.000,- Kč a poražení semifinalisté 600,- Kč. Dva nejlepší týmy mají zajištěn postup do celostátního Poháru vítězů pohárů, organizovaného od roku 2006 Českomoravským svazem malé kopané (hraje se jako víkendový turnaj obvykle v průběhu letních prázdnin následujícího roku).
Pokuta za neodpískané utkání je 500,- Kč. Navíc je tým, který utkání neodpískal, ze soutěže vyloučen a to i v případě, že by postoupil. Zastavená činnost hráčů z ligové soutěže se do Ligového poháru nepřenáší a naopak. Výjimkou jsou tresty uložené na časové období.
Stejně jako v lize nelze zaručit, že budou splněny vaše požadavky na termíny, protože dvojice soupeřů mohou mít naprosto odlišné požadavky.
Osobní profil Mildinek | 23.01.2012 9:49
na jaře se nebudeme scházet ani na hlavní soutěž, natož na pohár

za sebe říkám rozhodně ne
Osobní profil střelec | 23.01.2012 6:53
sice si tu vláďo nepsal,kolik je startovné,ale není riskantní ho zaplatit a vypadnout v prvním kole?
Osobní profil Dr. | 20.01.2012 21:04
A ještě jedna nabídka. Já bych to za ty peníze přihlásil, víte, jak jsme na tom se sháněním přáteláků...
Rozhodnutí je už jen na vás.

Přihláška do Ligového poháru Pavla Formáčka 2012

Ligový pohár je druhou nejvýznamnější soutěží malého fotbalu 5+1 pořádanou PSMF. Soutěž je pojmenována po Pavlu Formáčkovi, dlouholetém funkcionáři, osobnosti a hráči Hanspaulské ligy, který 21. dubna 2003 po těžké nemoci zemřel.
Ligový pohár je nepovinnou soutěží, která se hraje k.o. (vyřazovacím) systémem. Soutěž je výjimečná tím, že se spolu obvykle utkávají týmy z různých ligových úrovní.
Soutěž má dvě fáze: první se hraje jen o víkendech a bude na programu 25. a 26.2. (předkolo nebo 1.kolo) a 10. a 11.3.2012 (1.kolo nebo 2.kolo). Další fáze se bude hrát během jarní sezóny v období od 26.3. do 29.6. a během podzimní sezóny od 3.9. do 9.12.2012. V této fázi se bude hrát převážně ve všední dny, o víkendu pouze v případě shody na tomto požadavku ze strany obou soupeřů. Do Ligového poháru Pavla Formáčka se nenasazuje, podle počtu týmů se vylosuje předkolo a 1. kolo a potom se hraje podle „pavouka“ až do finále.
Termínové listiny kol jsou rozesílány e-mailem, případně poštou, vyvěšeny na sekretariátu PSMF a zveřejněny na www.psmf.cz .
Osobní profil Havlos | 19.01.2012 22:58
ja bych taky kldne dal..
Osobní profil Mildinek | 19.01.2012 15:56
určitě to domluvmež
Osobní profil střelec | 19.01.2012 14:24
tak doopravdy :-)
Osobní profil Dr. | 19.01.2012 14:22
Ondro, jenom jako?
Osobní profil Varan | 19.01.2012 11:37
já bych nešel
Osobní profil střelec | 19.01.2012 7:35
jako já bych klidně dal.
Osobní profil Dr. | 18.01.2012 20:22
Tož tedy ano.

Milí přátelé,
poněvadž už mě delší dobu Honza ponoukal k k tomu, že by si rád zahrál na velkém hřišti, porozhlédl jsem se po možném soupeři. Ježto Ondrovi chasníci ze Šestajovic nad námi ohrnovali minulou zimu nos, využil jsem jiné možnosti, která se naskytla. A to tým 2. ženské ligy z Dolních Měcholup, k němuž mám brány otevřené, neb v něm působí má studentka ze třeťáku (teď máte prostor pro přiměřeně zvrhlé poznámky...). Předpokládám, že bychom si s nimi mohli zahrát někdy na konci února, či na začátku března. Dostali bychom se na velké hřiště pravděpodobně zadarmo, zkusili bychom si to, pokud by to šlo, v klidu bych pak sehnal tým chlapů.

Nepodléhejte prosím pitomým pomyšlením na to, že byste se náhodou mohli nějak ztrapnit. Jasně, že to nebude obvyklý soupeř, jasně, že to nebude moc kontaktní kopaná, ale můžeme si to zkusit... I když jde o tým, který je momentálně v 2. lize druhý, přesto jsou to holky (tak od 16 do 40 - čiliže vrstevnice si najde jak Peťa, tak Kumbal), které nás fakt nemohou nijak ponížit. Jejich výkonnost odpovídá tak dorostencům, tudíž se není nutno ničeho bát.

Já bych si určitě po dlouhé době rád na velkém zahrál a konečně - velká branka může vést k tomu, že si naši podzimní paliči třeba spraví sebevědomí

Více info o potenciálních soupeřkách najdete zde

http://www.skdolnimecholupy.jex.cz/
Osobní profil střelec | 18.01.2012 13:45
Osobní profil Mildinek | 18.01.2012 13:26
já ještě hrát nemůžu, ale šel bych dyžtak do sprch po zápase, určitě to dohodněte
Osobní profil střelec | 18.01.2012 11:29
chtěl bych pouze reagovat na vláďuv prátelák na velkém hřišti proti holkám.
Vláďo,napiš sem asi podrobnosti a ostatní pište,jestli jste vůbec pro.
Osobní profil Kartáč | 16.01.2012 14:17
Půjde ještě Danek
Osobní profil střelec | 16.01.2012 14:00
tak zatím nás je málo,tak koukej dorazit

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery