Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Dr. | 24.01.2012 12:01
Ještě to proberu s Honzou a pak uvidíme. Aspoň že už se vás vyjádřilo těch pět...
Osobní profil Mildinek | 24.01.2012 10:42
tak to přihlašte rovnou a nemusíš se příště někoho ptát, to nemá logiku
Osobní profil střelec | 24.01.2012 10:27
v tomto má vláďa pravdu.
kdyby jsme si někoho zvali třeba do kbel,tak jako tak zaplatíme za hřiště.
a pokud je to na konci února a termín budeme vědět včas,tak si snad 8 lidí čas udělá.
horší je,že můžeme narazit na někoho hodně silného a za 600 si půjdeme na hodinu zaběhat
a to s tím pískáním se nějak zvládne,když je to před nebo po zápase.
já bych do toho taky šel
Osobní profil Dr. | 24.01.2012 9:55
Ty vole, já nikoho nenapadám. Jen mi přijde, že když už vám sem k tomu pošlu komplexní info a vy si je ani nejste schopni pozorně přečíst, tak je fakt nějaká diskuze na prd.

Jasně jsem zdůvodnil, proč by byla účast přínosná, vysvětlil jsem, že to není turnaj, ale v podstatě jen svazem zařízený přátelák či přáteláky.

Pak se ale dozvím, že se nebudeme scházet nebo že na turnaji se mi hrát nechce, když oba dva údaje nejsou podložené skutečností.

S Tomem nám to přijde jako rozumné, fakt to bereme jako přáteláky s nábojem a ne jako turnaj, tudíž nevím, co by na tom mělo vadit. Přáteláky hrajeme vždy, tohle je jen alternativní způsob, jak se k nim dostat.

Dělat tu nějaké hlasování je na prd - vžycky tu hlasuje 5 stejných lidí, to nikomu nepomůže...

Tedy - asi to přihlásím, a v březnu či na konci února to vezmeme jako regulérní přáteláky, kterých se buď s Varanem zúčastníte, nebo ne. Nic lepšího, nebo horšího se asi nestane.
Osobní profil Mildinek | 24.01.2012 9:18
to je super, jak Vláďa napíše:

"Rozhodnutí je už jen na vás."

a pak začne napdat ty, kteří se k tématu vyjádří a nemají zrovna názor jako on.

Pižla - nejlepším řešením bude udělat anketu o tom turnaji, ať je to v klidu a rychle vyřešené.
Osobní profil střelec | 24.01.2012 9:10
to se asi na celodenní turnaj asi opravdu nesejdeme
Osobní profil Dr. | 24.01.2012 9:00
Pro všechny nechápavé nebo nemohoucí pochopit - pohár je po jednom mači po 14 dnech, přihlásit ho chci jako variantu přáteláků - s nábojem a novými soupeři. Jde o jeden zápas denně. Slovo turnaj znamená opravdu něcco trochu jiného. Jeden tu něco plácne a druhý už se na to nabalí...

Berte to prosím jako přáteláky a snad vás osvítí světlo poznání, které vám sdělí, že i před sezónou se stojí za to připravovat nějakým tím zápasem - bude to přátelák, jen s rozhodčím a registračkami. A ne na sněhu, neb to startuje až na konci února.

Tomáš by to přihlásil, já jsem pro též.

Kdo mi sem ještě jednou napíše, že na turnaj nejde, zabiju ho.
Osobní profil střelec | 24.01.2012 6:48
to si dávám šmoulovou
Osobní profil Pižla | 23.01.2012 19:37
Meruňkovou si můžeš dát, tak akorát zmrzlinu.
Osobní profil Pižla | 23.01.2012 19:36
... a meruňková snad jo?
Osobní profil střelec | 23.01.2012 19:14
hele vole,jasmínová barva neexistuje
Osobní profil Pižla | 23.01.2012 19:02
Kurnik, to jsem se ale rozohnil. Vlastě začínám pochybovat o tom, že to jsou fotbalové stránky.
PS: založil jsem nové webovky www.mesenechce.cz !!!
Osobní profil Pižla | 23.01.2012 18:59
Sorry, já jsem teď na drogách a vypadávají mi slova. Ondřeji přeber si to jak, chceš! Každopádně beru si triko v jasmínové barvě. ... a pak kdo tu bere drogy! Si snad ženská? Já znám akorát 16 základních barev, stejně jako Windows. Meruňková mezi ně nepatří. Tohle si schovej na pilates nebo aerobic. Do fotbalu mi tohle netahej.
Osobní profil Varan | 23.01.2012 16:43
za mě turnaj taky NE
Osobní profil barnee | 23.01.2012 16:21
+2 na trénink
Osobní profil Dr. | 23.01.2012 13:48
Mildi - ok, nicméně pak to prostě napiš takto a netahej sem to, že se nebudeme scházet. Není to o jedné osobě, jsme tým.

Brzké uzdravení.
Osobní profil Mildinek | 23.01.2012 11:09
pokud bys pozorněji četl, tak bys jistě věděl, že jsem po zranění a že budu rád, pokud si v závěru února vůbec kopnu do balonu, takže ano, máš pravdu, rozhodně nebudu hrát zimní přáteláky (natož turnaj) a spíš budu dohánět dvouměsíční fyzičkové manko a fotbalové tréninky až následně
Osobní profil Dr. | 23.01.2012 11:07
A když se nedohodneme, tak jako vždy nějaký ten přátelák seženu, to se nebojte.
Osobní profil Dr. | 23.01.2012 11:00
No ty vole, soudružka učitelka na ZŠ takovému způsobu vedení dialogu říkala "řeč jak rozprávka". Pokud to má, Mildi, znamenat, že se s tebou opět i přes nasmlouvané předsezónní zápasy v podobě přáteláků či čehokoliv jiného uvidíme až na 1. mistráku, pak budu mít chuť ti asi to tvé pomyslné cigárko típnout o tvůj velebně klídný výraz v obličeji... Židi takovému přístupu říkají chucpe.
Osobní profil Mildinek | 23.01.2012 10:21
jen jsem řekl můj názor, který je neúčastnit se, pokud bude většina chtít opak, tak si to klidně odhlasujte a hrajte si co chcete

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz