Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

nekecej,že máš 181cm

Jo, jen tak mimochodem. Když tu máme tolik Bjørndalenů, Northugů, Angererů atd. potřeboval bych poradit s nákupem bežek (kde, jaké, za koklik atd.). Rozhodl jsem se jít do toho, protože už mne neba si je někde půjčovat a rád bych občas vyrážel s vámi. Požadavky: jsem vemeno a bez stopy nedám ani ránu, takže zřejmě klasiky, ale rád bych třeba vyzkoušel i bruslení (může být tedy i kombi). Výška (moje) 181 cm, váha (taky moje) 72kg, kdyby byl potřeba i délka (preferuji osobní kontakt).

Ahoj Štěpko, myslím,že rohodnutí je vyloženě na tobě. Pokud se rozhodneš jít do Saens, nikdo z nás ti asi nebude stát v cestě. Za sebe mohu říct, že mne to trošičku mrzí, ale chápu a rozumím. Oba to máme hozené výkonnostně "trošičku" jinde. Zatím co ty, jezdíš Jizerku pouze do 300. fleku, já jsem Iron Man od narození.

a ty je nějak znáš?

No ještě bych to s Vámi probral. Ale je pravda, že čím dřív to rozseknu tím je možno se na to dřív připravit.Důležitý pro mě je, abyste se nadále scházeli v dostatečném počtu. jo a vykopali alespoň trojku

::Vláďo to ses asi přehlídl ve svém zápisníčku. Porazili jsme je 2:1 a hrálo se na Pražačce. 9-1 jsme myslím porazili pouze Fugas.

Myslim, že nám tu čtyřku vystřílí Kůča, ale spíš jde o to, že nevim, jestli se Štěpovi pak bude chtít zpátky... :-/ Jinak turnaj za mě spíš jo, chci každopádně přáteláky, i když teď nejsem schopen odhadnout jak moc to budu stíhat. Ale spíš jo než ne

to si ale neviděl,jak na trenincích váli kůča

no jestli bude Štěpa pryč, tak snad místo bude

to máš dobře naplánované.musím se do formy dostat hned na začátku sezony a pak budeš mít problém se do sestavy dostat

s mým zraněním je to tak, že zítra jdu na závěrečnou kontrolu a předpokládám první zátěž (popobíhání) někdy tak od půlky února, nějaký lehčí fotbálek možná už na konci února, něco ostřejšího tak v půlce března, forma se dostaví tak koncem dubna

a nechceš štěpo parťáka do útoku?

na sebe můžeme už hrát i po slepu,vždycky víš,že jsem na střídačce a nemusíš mě hledat

Ty brďo, těm jsme tehdy dali 9-1. Nechceš si to ještě rozmyslet?

nabídku mám ze Saens, postoupili letos do 2. ligy. Hráli jsme proti nim někdy ve čtvrtý lize.

Ten pohár bych klidně přihlásil...

Ondro kup Vláďovi pivo a oba budete spokojení

ohledně toho hostování - chtěl jsem to probrat s Vámi spíš osobně. pořád nejsem rozhodnutý. Je to výzva a ty já mám rád, ale na druhou stranu vás nechci nechat na holičkách (nevím jak je to třeba s Mildovým zraněním).
O patřičné sumičce nemůže být ani řeč, chci tam jít na hostování a nabyté zkušenosti potom přenesu do širáků

to bych se mohl vejít i do sestavy.kolik štěpo chceš,abys odešel?

Vzkaz pro pana Holého: Pokud bys pro jaro, jak nás Tom informoval včera, chtěl změnit barvy formou hostování, asi ti v tom násilím bránit nebudeme. Přece jen 2. liga je výzva.
Pro jistotu ti ale radím, aby ses zkusil nejdřív seznámit s těmi, k nimž bys šel hostovat, abys třeba po 2 prvních mistrácích nechtěl realizovat návrat do rodného týmu. To už by totiž nešlo, neboť v průběhu jedné sezóny můžeš regulérně hrát jen za jeden klub.
Jo a samozřejmě počítej s tím, že za tu potenciální hostovačku budeme chtít v případě její realizace patřičnou sumičku. Přece jen jsi pro vrcholovou kopanou vyrostl mezi námi

zato ty máš (1)87