Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

takže jdeš, ale budeš to kurvit?

dnes trenink -1

no to jsem postmane na tebe zvědavej

na trénink dnes +1 (Danek)

Ahoj kluci, já jsem pro zastřílet si i v druhém zápase. Formu mám životní

já mám rýmičku, takže trenink dnes bohužel neee

Tak snad nás v neděli bude dost.Naštěstí nemusíme pískat.AC Dýně sestoupila do 7.ligy,Dodršpunt postoupil do 3.ligy.Tak snad si aspoň v prvním zápase zahrajeme a zastřílíme

pižlo,dej to do toho kalendáře

Na příští týdny se dohodneme na tréninku, na ténto týden už to ale na nic nevidím, neboť jste neprojevili zájem.
Teď se hlavně hlašte na tuhle neděli, tedy pokud nám tenhle mač do kalendáře náš zamilovaný administrátor při své pochopitelné roztržitosti umístí

bude v týdnu ten přátelák?

1. určitý přípravný zápas - v rámci poháru PSMF se v neděli 26.2. ve 12.30 utkáme s týmem AC Dýně (6. liga), místo Pražačka. Bude to asi měsíc před 1. mistrákem - čas na začátek ostřejší přípravy je to tedy ideální.
V případě postupu bychom pak 2. zápas hráli v neděli 11.3. od 15.00 proti Borussii Dortšpunt (4. liga).
Tomáš si nedělní termín přál, tak tedy doufám, že dorazí.
Pižlo, hoď to prosím do kalendáře.

ani jeden termín se mi nehodí

pro mě je nejlepší úterý

no tak to bude asi zima a nevím nevím :-)
ale asi bych dal

Děkuji za upozornění - samozřejmě jde o únor.

Měl bych pár upřesňujícíh otázek. Jedná se o termíny 21.-23.2. a nebo 21.-23.3.? Páč 21.-23.3. nejni úterý až čtvrtek. Předpokládám, že 21.2.-23.2.! Mohu pouze 23.2. po 18 hodině.

to už snad bude teplo,tak můžu

Přátelák 21. až 23.3.?
Milí spoluhráči, mám nabídku na přátelák ve výše uvedeném termínu (úterý až čtvrtek). Tým je to na rozehrání ideální - asi na úrovni 6.-7. ligy.
Abych mohl s Michalem dohodnout hřiště, napište sem, v jaký den z uvedených vůbec nemůžete a od kolika by vám vyhovovalo hrát.
Info o dalších přátelácích budou následovat.

Určo je nás osm a další člověk na obzoru! Určitě tedy tréňajs je!!!!!

Neděste se účasti na tréninku a hlavně přijďte. Je nás na 100%-ně sedm a od ostatních čekáme pouze na potvrzení. Trénál je!!!
jj,přesně tak