Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

super

ahoj tak jak jste hráli?

Hele, děcka... Já ještě nejsem úplně fit a vzhledem k tomu, jak tam zatim je, to moc nevidím. Nechci se zase rozhodit na delší dobu. Bude-li vás s Dankem 8, tak vás v tom nechám, pokud vás bude méně a byl by v tom problém, tak můžu jít jako drobný support.

Postman: Výron až na pravej kotník? Tak se utři, ne? Haha, já jsem tak originelní :-)

Vzhledem k tomu, že Kumys nejede, Kbeláci tedy asi nemají odvoz. Zájemci o odvezení nechť tedy počkají v 11.45 u Billy. Jedeme dřív, pádž je tam problém zaparkovat.

ty tak kečáš.
já zase od dneška začímám běhat,tak snad mi těch 100m nedá moc zabrat

Dnes jsem si udělal výron v levém kotníku, v neděli přijdu jenom fandit. A to mám zrovna životní formu

Myslím, že turnaj je dobrej způsob, jak Danka vyzkoušet. Bude tak připravenej naskočit, bude-li to třeba. Na druhou stranu respektuju názor, že je nás dost. Danek je myslím univerzál, může nastoupit kdekoliv a proto bych mu šanci dal. Navíc má nekonečnou kondici. Jinak NetoPierre myslím bude dostávat příležitostí ažaž, ale přeci jen těžko nahradí Štěpku (odhodlá-li se k hostovačce), že by hrál 50 minut. Kondice mu sice nechybí, ale tak velkej výkonnostní skok zase nezaznamenal (kdo v poslední větě rozeznal Čapounova klišé, nechť přestane kvedlat a zatleská si).

No, já si myslím, že na testování jsou tyto zápasy ideální. Vláďo můžu ti akorát slíbit, že si vezmu čisté trenky.

K Dankovi: Já bych prostě chtěl někoho solidního do zálohy (a tím nemyslím herní post), pro případ, kdy by nás bylo málo, abychom nečelili stejným situacím jako na podzim.
K Pižlovi: Čisté konto podmínkou

Zdar, mluvil jsem dnes s KumyKlukem, ale s největší pravděpodobností nepřijde, takže kasu asi zabírám já!

Já si myslím,že pižla by v 5.lize byl v bráně hvězda a do pole by mohl kumys.a to nemluvím o větším vytížení pierra.takže na turnaj možná,do ligy asi ne.ale to je pouze můj názor.
PS:a já se přemůžu a do začátku sezóny se připravím,abych odehrál aspoň 30 min v zápase

Ahoj, prdelky,
prosím o včasný příchod k nedělnímu utkání. Sraz budiž tedy ve 12.15 na Pražačce.
K počtu hráčů: Myslím, že půjde i Pižla. Kdyby nás nebylo moc, můžeme vzít na pomoc Danka. Je možné, že na jaře budeme dost dlouho bez Štěpána i Mildy, tak by se jako záloha na telefonu mohl v tomto období hodit, nechť tedy ukáže, co v něm je.

zatím nás na neděli moc není.hlašte se :-)
kumys budeš moct chytat?

koukal jsem na soupeře a zjistil jsem toto:
postup ze 6.ligy:
Atomový veverky A
Hodkovičky United FC
Přezletice SK RSC
Komety FC
Hoptajch a my sestup.
Zbytek hráli minulou sezónu stejnou skupinu s Vosama B.

Divně se na to dívá, ale je to fakt, rozlosování 5. ligy je tu a my v něm figurujeme. Někteří soupeři jsou staří známí, jiní ambiciózní nováčci, tak uvidíme, co z toho letos vyleze...
5.G
Atomový veverky A
Hodkovičky United FC
Hoptajch team
Huňáč PK
Kapr tým 86 B
Přezletice SK RSC
Devils of Zderaz
SAS fans
Sen Černý Most II PG
Komety FC
Torpedo Barrandov
Ukradený širáci

Nejdřív uvidíme, jak se rozhodne Štěpán. Pokud by nás opustil, můžeme krátkodobě aktivovat nějaké ty borce, kteří čekají na šanci. Myslím, že třeba Danek by si čutl velmi rád.
Po 55 minutách bychom ti totiž, milý Kanonýre, taky mohli volat záchranku... Navíc, jak v poslední době vidím Peťu, pak ti nechá v současné formě asi tolik prostoru jako Štěpán

tak to abych začal opravdu trenovat.abych těch 55 minut za zápas zvládal

já nebudu ready asi ještě ani v tom březnu, vidím to nejdříve na duben, že se teprv pustím do tréninku
Milí spoluširáci,
dnes to za moc nestálo ani výkonem ani docházkou (pro Štěpána - rupli jsme 0:2 se soupeřem úrovně těch, co jsme se s nimi na podzim prali o udržení - dejme tomu Benedu, aniž bychom byli nějak zásadně nebezpeční, prostě klasický první zápas po dlouhé době), proto je pomalu třeba nás nasměrovat k výkonnosti, jíž nyní disponujeme v hale.
Proto mám s Tomášem Haniakem dohodnuto, že v březnu můžeme využít na kbelském hřišti k přáteláku každé nedělní odpoledne.
Na příští týden mám dohodnutého slušného soupeře (Moldavci v modrém, co jsme s nimi hráli na jaře na kbelském turnaji na větší branky) od čtyř hodin (Pižlo, hoď to do kalendáře prosím).
Další víkendy se pokusím naplnit rovněž tak, abychom měli za sebou do dubna, kdy přijdou 1. mistráky, aspoň 4 přípravné mače.
Jo a po dnešku prosím žádné deprese, už to o moc být horší nemůže