Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Pižla | 03.03.2012 17:13
Kumysu nedokážeš to říct přesněji, zda dorazíš? Hodlal jsem přijet pouze z důvodu, že není gólman. Ať se zbytečně neženu přes celou Prahu a ty si naklušeš. Odehrát sotva 10min. v poli a zabít kvůli tomu min. 2 hodiny drahocenného času se mi rozhodně nechce.
Osobní profil Kartáč | 03.03.2012 16:37
jo a já mam průjmíček jako prase, tak se snad dám do kupy...
Osobní profil Kumys | 02.03.2012 18:35
Pokud na zápas dorazím, tak jen chytat, pač mám večer pak zápas...
Díky
Osobní profil Dr. | 02.03.2012 13:14
Jo a Kumbal se mi stále neozval, tak to snad zvládne aspoň ten Kučerovic kluk...
Osobní profil Dr. | 02.03.2012 13:13
Střelče - ač tu nechci vířit diskuze typu "Kdo je víc? Manželka, nebo matka?" Přesto dodám, že vůči Kůčovi to tak nikdo nemyslí. Kdybychom Danka náhodou angažírovali pak asi opravdu jen do té role, kdy by prostě pomohl v případě našeho malého počtu.

Mildi: Já vím, proč vás, pravičáky, tak moc miluju... Protože jste tak krásně upřímní jako Stáňa Gross, vaše oranžová odnož.
Osobní profil Mildinek | 02.03.2012 12:34
za trpělivost s Vláďou?
to by pak musel být na hřišti pořád celý tým a to by neprošlo!!!
Osobní profil střelec | 02.03.2012 11:00
tak jako nechci rozhodovat kdo má hrát a nemá hrát,jen by to nebylo fér.myslím,že kůča si za trpělivost více času na hřišti zaslouží,i kdyby byl horší než Danek
Osobní profil Dr. | 02.03.2012 10:51
Tak já jen za sebe dodám, že jsem ho chtěl do pozice kluka na telefonu alias callboye, který by pomohl v situaci, kdy nás bude např. tolik jako v posledním podzimním mači - tj. šest plus převeliký soudek rumu (Míra mi tu metaforu snad promine...), nebo se sejdeme tak jako v onom klíčovém zápase proti Hoptajchu. Myslím, že by s něčím takovým byl v klidu srozuměn.

O tom, kde by mohl popř. hrát, nemá dle mě smysl mluvit, pokud jsme ho nevyzkoušeli...

Jo a chabrus teda nejsem, lyžování v jarním sněhu prostě není před zápasem úplně ideální. To ale prkýnkář jako ty, Jene, nikdy nepochopí...
Osobní profil Postman | 02.03.2012 9:37
Ačkoli nepatřím do rady starších, dovoluji si uveřejnit svůj názor. Bez Mildy a Štěpky je nás málo! Tomovi přivezou v sobotu ráno beton a kdo to ve středu a v útoku oběhá? Pro naší taktiku je navíc ten hoch ideální
Osobní profil střelec | 01.03.2012 22:16
jako pokud nás bude málo,tak proč ne.ale pokud by nás i s ním bylo dost na střídání,tak by měl převzít post kůči a kumyse,když nechytal.v tělocvičně mi nepřipadá,že by byl o dost lepší než oni
Osobní profil Pižla | 01.03.2012 20:52
Vláďo nebraň se Tomovu nařčení z protlačování Danka, vždyť má pravdu, že se ho snažíš ulovit.
Každopádně, bych se tentokráte přiklonil na stranu Kartáče a Vládi.
Pohleďme pravdě do očí:
Gólmani: Jerry, já, s Myšákem je to nejisté
Obrana: Varan, Míra, Vlado, Kumbál stejnej případ jako Myšák
Záloha: Tom, Pošťák
Útok: Kartáč, Ondra, Petr

Milda je zraněnej a Štěpka se stále nevyjádřil. Pokud by Štěpka odešel, vůbec bych se nebál Danka angažovat. V průměru máme tak 8 odehraných zápasů na osobu tj. každý chybí cca ve třech mačích. V tomhle počtu, s naší fyzičkou a vždy dostatečným počtem hráčů na točení, je to celkem riziko. Určitě bych s Dankem počítal minimálně do přípravných mačů a po rozhodnutí Štěpky zvážil po poradě všech, zda ho nevzít. Howk, domluvil jsem!
Osobní profil Kartáč | 01.03.2012 19:42
bude to tisíckrát opakování, ale já myslím, že by se u nás pro Danka místo našlo. Nevidím ho primárně do obrany a myslím, že tuhle sezónu bude x zápasů, kde ho budeme potřebovat už jen kvůli počtu lidí. A zrovna on je schopnej to odehrát na libovolnym postu. Bez Štěpy a Mildy, s chabruzama Ondřejem, Pošťákem a Vláďou, dědkama Dědkem a Michalem je občasný nescházení více než pravděpodobný. Navíc má Danek velkej zájem za nás hrát.
Osobní profil Dr. | 01.03.2012 13:49
Pižla nakonec jde, tudíž brankáře máme, soupeři se přesun času nehodil, tudíž na Jerryho, který nemůže, dojde řada příště.
Osobní profil Dr. | 01.03.2012 12:49
Jo a proti turnaji nic stále nemám - Širáci, kteří chtějí + přátelé. Proč ne.

Teď už by bylo na na každém z nás, kdo by šel, a kdo by byli ti přátelé...
Osobní profil Dr. | 01.03.2012 12:42
Tome, díky za popíchnutí.

Nejde o žádné Dankovo protlačování, pozval jsem ho jen kvůli tomu, že nás nebude moc a že neděle ukázala, že jistotu lidí na střídání prostě potřebujeme.

A když nejde Štěpán, Pošťák, Varan, Pižla, Kumbál to není schopen říct určitě, Michal je nemocný, Láďu Jelínka nemá smysl zvát, o Mildovi ani nemluvím, pak je logické si ho půjčit, ať máme někoho na střídání a ty přáteláky mají úroveň.

To není žádné rozhodování bez ohledu na ostatní, ale prostá logika. Tvůj názor znám a respektuju ho, Dankovi jsem nedával žádné falešné perspektivy, ale požádal ho prostě o jednorázovou pomoc, on k tomu taky tak přistupuje, toť vše.

Ty přáteláky organizuju i s ohledem na to, aby z toho nebyla fraška, pokud by nás bylo momentálně přihlášených 8 či 9, jistojistě bych mu neříkal...

Pokud nás na neděli bude přihlášen odpovídající počet, pak není problém mu napsat, poděkovat za ochotu a říci, že dnes nás bude dost a že jeho služeb není třeba.

Tak příště prosím mé počínání dvakrát měř a a teprve pak do mě (ne)řež.
Osobní profil Tomm | 01.03.2012 11:33
Míra a Pošťák: přesně tuším, co tím myslíte - znám, když hrajeme bez elánu a bez chuti vyhrát a je to k posrání! Zároveň chápu to, co říká Kartáč: nemusí to nadávkami nebo kopancem odnést soupeř či rozhodčí. Musíme si to hecnout v sobě a odmakat to.
Kartáč: jsem rád, že se ti plete slovo "top" a "tom"
Vláďa: mrzí mě, že ač jsem říkal, že si myslím, že Danka nemá smysl v našem počtu angažovat, tak že jej stále zveš/zvete (kor na přáteláky, kde nemá smysl, aby hrál někdo, kdo si v sezoně nekopne)
- nehledě na to (a teď to nemyslím zle, ale jen jak to bude, když Danka do týmu protlačíte), že budu-li o sestavě rozhodovat stále já, tak Danek je dle mě optimální na místě obránce, obrana se optimálně střídá ve 3 a bude-li chodit i Míra i Varan, postavil bych jako třetího Danka
ad turnaj: já bych tam klidně šel i v horší sestavě, ale určitě ne s neširáky, to by to pak nebyla příprava... Leda že bychom vzali různý kámoše a udělali dreamteam
Osobní profil Pižla | 01.03.2012 11:31
Hele já nevím, kdyby Kumáč nemohl, tak dorazím, ale jinak neéééééééééé.
Osobní profil Dr. | 01.03.2012 9:47
Jo a v neděli nás vzhledem k absenci Pošťáka, předpokládané absenci Varana i jisté absenci Štěpána doplní Danek.
Osobní profil Dr. | 01.03.2012 9:29
Pižlo, kdo bude v neděli chytat?
Osobní profil střelec | 29.02.2012 20:24
já také ne

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery