Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jsem v Brně na kongresu... nedorazím

Na trénink jde i Láda Jelínek, kdo další se přidá?

jako nevím,co to včera bylo za buzeraci "všechno na ondru". já jsem ověřenej,tak příště všechno na kůču

Mě šlo jen o to sousloví "zimní turnaj" - na žádném jsme totiž nehráli a ani jsem nás na něj přihlašovat nechtěl, což jsem tu vysvětloval asi 60x. Navíc tehdy opravdu nebylo jasné, jakou cestou že se to Štěpán vydá, a ani jsem netušil, že ti něco zásadního je.
To jen na dovysvětlenou, jinak máš pravdu v tom, že nás je pořád deset zdravých, tudíž to jistě nějak zvládnem. Snad se dostaneš do plné kondice dřív než v červnu...

Dr - když sem psal, že si myslím, že se nebudeme scházet moc v jarní sezoně, natož na zimní turnaj, tak si vyskočil jak čertík z krabičky, že to není pravda, ať si to nechám od cesty.
Takže se toho držme, že máš pravdu Ty a nechme stávající počet hráčů, není důvod někoho přibírat.
osobně bych tuhle záležitost uzavřel a soustředil se na nadcházející sezonu s tím, co je k dispozici

Zdar, u mne situace stejná jako v předešlém týdnu. Pokud jde Kumys, tak nepřijdu (ne že by jsem si něco provedly, ale budu raději šrotit). Pokud by nešel, tak zaskočím. Jinak Štěpko good luck. Co se týká rozhodnutí, zda nabírat či nikoliv, tak to nechám na Vás, já v poli nelítám a neperu se o čas strávený na hřišti. Jen pevně doufám, že to nebude vypadat jako loňská sezóna, že nastoupím jako hroťák v základu.

kdyby vás bylo v neděli málo tak můžu samozřejmě vypomct, muselo by však samozřejmě svítit sluníčko a být 10 pod nulou a tak 20cm čerstvýho prašanu

já taky neposílal slaďoučký srdíčka, ale širácký. ato je velkej rozdíl

Hele, volové, už se laskavě hlašte, ať je nás v tu neděli dost...
Varan, Poštmistr, Kůča, Pižla, Jára, Honza, Kumbál?
Mildo, já tu mluvil o nějakém zimním turnaji???
Štěpáne, slaďoučký srdíčka ti posílat nebudu, spíš ti popřeju, aby spoluhráči i úroveň stáli za to. Jo a vzhledem k tomu, že kbelský klub chtěl druhdy za Střelce 5 tisíc, a to ho prodával do nejnižší soutěže a ne na vrcholovou úroveň jako my tebe, tak prosím svému novému zaměstnavateli sděl, ať si připraví tak desetinásobek. Pižla ti sdělí číslo účtu. Lovu zdar

já bych nikoho neangažoval, rozhodli jsme (no, vlastně jste) se pro "kamarádské pojetí smyslu našeho snažení" a početně nás je pořád dostatek, takže posily nejsou potřeba, vždy aspoň dva na střídání budou, Vláďa to říkal v rozpravě k zimnímu turnaji, takže z toho můžeme vycházet

Totální nasazení
21.03.2012 Praha Rock Café
můžem zajít

ahoj chlapi tak Tom už zde napsal jak jsem se minimálně pro tuto sezónu rozhodnul. budu vás pořád sledovat a určitě se podívám na nějaký zápas osobně. tak chci vidět totální nasazení a hlavně to srdíčko

já bych oslovil messiho.když dá každý o 500 víc,tak by snad šel,ne?

Mluvil jsem se Štěpánem a říkal tedy, že pokud mu to přejeme a nepoloží nás to (potvrdil jsem mu, že přejeme a zvládneme to bez něj), že zkusí alespoň sezonu na jiné úrovni. Pak by se k nám rád zase vrátil.
Štěpko, ať se ti daří minimálně tak jako u nás a budeme se těšit na tvůj návrat k nám! Mezi tím ti vykopeme čtvrtou ligu

Pro nás z toho vyplývá, že je třeba se rozhodnout, jestli někoho angažovat nebo ne. Já si stále myslím, že nás je dost.

Bezva, že se hlásíš. Z Podolí je to blíž než ze Kbel. Pižlovi dones paragon a bude

koupil bych = okamžitě to běžte někdo koupit!

ty nekupuj nic,ani nevíš,jestli budeš v pořádku a jestli vůbec budeš dojíždět na zápasy z takové dálky

ale zas je to skoro přes šestajovice,tak bys mě mohl vozit

a jsou nějaké peníze v pokladně? koupil bych ty druhé nejlevnější (ty jak používáme) alespoň 3-4

Pokud by se někdo na jaro potřeboval nově vybavit, zasílám mu odkaz na zajímavé slevy pro hráče hanspaulkyhttp://www.hanspaulska-liga.cz/clanky/sleva-40-sportfotbal-cz/
Nabízejí i levné míče, tudíž se nemusíme bát zakopávat

Původně jsem nechtěl ale přijdu. Jen nemám míč, nejaký ocásek jej valstní z minula.