Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Tomm | 19.03.2012 10:08
Tělocvična: Rasťovi jsem napsal, že bychom neradi pokračovali na hřišti ve Kbelích, jestli by bylo možné to zrušit. Co se týče Satalické, tak ji máme do konce dubna, což mi přijde docela dlouhé - mám to zkusit zrušit a přehodit na konec března?
Osobní profil Tomm | 19.03.2012 10:06
Nazdar, co se týče vstoupení do SK Kbely: nevim, brácha ted má zase nějaký novinky a je to asi trochu složitější, nicméně mně se moc nelíbí, že se prachy cpou do dospělých, který si hrajou ve svym volnym čase fotbal. Rád budu členem něčeho, co pomáhá, ale platit bychom za hřiště a vše ostatní měli jako doposud - je to pár kaček. Toť i reakce na Pižlův mail (udělal bych rozpočet stejnej jako vloni)
Osobní profil Dr. | 18.03.2012 22:01
Ještě k pískání - vzhledem k tomu, že jsem za řadu z nás pískal několik posledních sezón v řadě, domnívám se, že na řadě bych teď nějakou dobu být neměl. Myslím, že by si tuhle činnost měli vyzkoušet i další.

Chápu, že někdo může namítat, že jsem to měl zaplacené, ale z peněz od nepískačů jsem v poslední sezóně koupil 2 týmové mičudy, takže zisk jsem z toho neměl veškerý žádný, to jen pro úplnost.

Pokud bych měl přesto jít pískat, pak si vybírám 2. (květnový) termín v pořadí, a to poslední 2 zápasy
toho odpoledne.
Osobní profil Dr. | 18.03.2012 21:49
Seriózní reakce na Pižlův mail: Být členem SK Kbely by mi nevadilo, přínos by byl jednoznačný v oblasti finančních úspor a zlepšení podmínek pro přípravu.

Kdyby se nám to nelíbilo, můžeme vždy vystoupit.
Osobní profil střelec | 17.03.2012 12:47
vždyť jsi nalámaný každý víkend,tak žádná změna.že tě to ještě baví.takovej talent z tebe mohl být
Osobní profil Havlos | 17.03.2012 1:14
Já se omlouvám,že jsem změnil názor v půběhu týdne.Každopádně příští neděli budu moci.Akorát na první mistrák přijdu asi pěkně nalámaný vzhledem k jedne rodinné akcičce.
Osobní profil Dr. | 16.03.2012 16:04
1. mistrák je v sobotu 31.3. v 8:45 ve Kbelích, tudíž už nám do 1. mače zbývají jen dva týdny. Jistý je už jen jeden přátelák příští neděli, proto se ptám, zda by byl čas a zájem ještě o nějaký, který bychom odehráli v týdnu.

Jo a neodpustím si malé popíchnutí ohledně organizace čehokoli. V poslední době je to zas moc na obětavcích a zbytek se veze. Organizovat přáteláky mi rozhodně nevadí, ale když ohledně turnaje změní část z nás v průběhu dvou dnů úplně názor a další část mi není schopna odpovědět na sms s jednoduchou otázkou, pak mi to mou aktivitu poněkud znechucuje...
Osobní profil Dr. | 14.03.2012 16:48
Tak turnaj definitivně nee. Ti, kteří původně chtěli, změnili plány a mé organizátorské úsilí má také své hranice.

Počítejte tedy s následující nedělí 25.3., na niž máme dohodnutý přátelák ve Kbelích. Pravděpodobně od 16.30 či 17.00.

Přeju hezký, nečutací víkend
Osobní profil Dr. | 14.03.2012 14:32
Střelče, snad změníš názor - změnili model turnaje, tj mělo by se hrát i na malém hřišti, kam bych nás snad prosadil - váže se k tomu i to, že to má být výrazně kratší - tedy tak do jedné se vším všudy- To je upřesnění pro Toma, které by snad mohl přivítat a změnit názor.
Osobní profil střelec | 14.03.2012 7:01
no já nakonec nejdu.v sobotu máme od rána v šestajovicích na hřišti brigádu
Osobní profil Dr. | 13.03.2012 23:34
Jo a ještě dodám: Stále prý chcípák - Pošťák.
Osobní profil Dr. | 13.03.2012 23:33
Shrnutí k turnaji:

Jistá až skoro jistá účast - já, střelec, Míra, Kumbal, Michal.

Účast zřejmě na část turnaje - Tom a Kůča.

Ještě neví - Honza.

Šrotí se - Pižla.

Nemám přesné údaje - Jerry.

Možné posily - Danek, Jiří. Můžu sehnat i bývalého brankáře z velkého fotbalu (úroveň divize).

Já bych to rád zkusil, neb za 1. jsou k přípravě k dispozici už jen dva víkendy (nevím, jestli bych někoho narychlo na tuto neděli sehnal), 2. organizátor o nás má velký zájem a motivuje mě i slevou na startovném.

Chtěl bych mít jasno do zítřejšího večera, ať nás kdyžtak omluvím. Proto se tu prosím k tématu vyjádřete, víc hlav víc ví.
Osobní profil Tomm | 13.03.2012 18:23
Pižláku, ty si vůůůl

Chlapi, ten turnaj: je mi to líto, ale říkám rozhodné slovo chlapa - nepůjdu. Můžu vypomoct třeba na zápas či dva, ale musím doma o víkendu sestavit kuchyň a šatní skříně. Musim máknout a nestihl bych to. Sry
Osobní profil Pižla | 13.03.2012 15:42
No, já mmyslím, že je důležité se nějak politicky angažovat. Je důležité být vidět, např. vlaječky, fáborky, průvody nejsou vůbec špatná věc. Ještě bych dal hlasovat o návrhu změny oslovení. Nebude si říkat soudruhu, nebo bratře, ale spoluhráči, či spolubojovníku. Nechci slevu zadarmo ukažte mi kde mám podepsat vstup do strany.
Osobní profil Dr. | 13.03.2012 12:19
V době krize se hodí každá sleva...
Osobní profil Kartáč | 13.03.2012 6:39
v této souvislosti zmíním nejnovější novinky z radnice:
Sokol Kbely se zadlužil a rozkmotřil se následně s radnicí, takže ztratil její finanční podporu. Do toho ztratil finanční podporu Sazky, takže je uplně v pytli. Namísto toho založil Tomáš Haniak nový občanský sdružení sportovních klubů pod názvem SK Kbely. Hned tam vstoupil celej Spartak, Vosy a několik dalších klubů. Záměrem je tam sdružovat i basket a další sporty. Tenhle oddíl dostal peníze od radnice, který měl původně Sokol. Pro členy to znamená hřiště na Spartaku zdarma například, ale i jiný prostory (např. nafukovačku, která na Spartaku vznikne), výhody a možnosti. Na druhou stranu potřebuje členskou základnu a členové mají také možnost být součástí a nějak celé věci pomáhat a vkládat do ní vlastní myšlenky a aktivitu (trénovat děti například). Tomáš nás do toho klubu-sdružení zve. Měli bychom se nějak rozhodnout, dříve než budem řešit, kde co pronajímat. Prioritou klubu je podpora mládeže a zpřístupnění sportovišť co nejširší veřejnosti, což je určitě sympatický. Možná bychom mohli sednout do hospody a nechat si to přesně od Tomáše vyložit, pokud to tak chceme. Co vy na to?
Osobní profil Pižla | 12.03.2012 22:57
Mimochodem budeme to stíhat třeba na 18h? Jestli nechodit ještě měsíc do tělocvičny. Jo a kdo má kurva toho plyšáka (míč do tělocvičny)?
Osobní profil Pižla | 12.03.2012 22:53
Dále bych rád apeloval na všechny, aby se nějak rozhodlo, zda se bude chodit ještě na hřiště za základku. Případně se vypověděla smlouva, ať zbytečně neplatíme 2000Kč na víc. Dle toho bych i rozpočítal prachy na sezónu. Smlouvu se ZŠ zařizoval kdo, Kartáč nebo Tom?
Osobní profil Pižla | 12.03.2012 22:49
Tome, ohledně Satalic: tělocvičnu bych nechal pouze do konce března (tj. ještě dva tréninky) a pak se přesunul na Spartak. Kdo zařizoval ten Spartak, Myšák? Celkově to od začátku roku bude dělat 11 tréninků x 800Kč = 8800Kč, aby nám zase nepřišlo něco jiného.
Osobní profil jiri | 12.03.2012 17:59
Sorry, dnes pracuju a kotník taky ještě není 100%. Snad příští týden.

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz