Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Vy si z ankety děláte prdel, ale tohle je fakt vážná věc. Je vidět, že každý myslíme na něco jiného, parádní sestava. Kouč by byl nadšený!
Mildo zvládnu, ale bylo mi blbý napsat Kumyklukovi, že nechytá.

koukám,že na anketu má každý jiný názor

to nezvládneš oboje zároveň?

Kumykluku jdeš na mač? Já jen zda si mám nabrousit kopačky, nebo nabít baterku do foťáku.

jj a ne jen se ho bát

Milda a terenér...? To nejde, hráči musí mít z trenéra respekt!

Mildo, ještě k tomu koučování... Žoze je taky čůrák, ale jako trenér je megaúspěšnej. Myslim, že s tebou by to mohlo bejt podobný. Minimálně ta první část souvětí bude platit vždycky :-)

ty seš na to odborník.vždycky přehazuješ všechny do prázdný

ste hráli přehazovanou?

vždyt já vím.jako tohle vláďa dělá občas taky,já jen k tomu přidal vtipné zvuky

jinak mě víc potěšilo to,jak jsem si položil dědka a přehodil ho.ale v pondělí víc lidí dávalo pěkné góly.dědek mě též jednou přehodil

Ondráši vždyť mne znáš, rád do tebe reju.

ty vole,jednou neodhadnu míč a mám to furt na talíři

Přesně tak, jakmile na mne Milda zařve, tak se mi splašej kladiva. To nejde, Mildič není rozenej headcoach. Za to vše ostatní je, a ke všemu nadprůmějrnej.

PS: Do brány se nám neser! Já vím, si úžasnej brankář, stejně jako si byl fotbalista, když si hrál na táboře v teniskách (ťamankách). Já jsem taky skvělej střeďák a hraju tam? Néééééééééééééééé! Co vyhlásit sezónu, ať si vleze každý kam chce?
Branka: Milda (2. místo v turnaji HorníDolní) - Obrana: Vlado (svůj styl měnit nebude), Petr (je lepší bek než útočník) Záloha: Pižla (něco jako Miessi - nová přezdívka Messenger!) Útok: hrajou všichni ostatní (s k rátkými pauzami na hospodu s vyjímkou Ondřeje, který se bude z útoku přesouvat do obrany co by jistota zadních řad, prostě klasicekj Švédskej hokejovej styl)

tak to snad mám dělat já?

právě proto by to měl dělat někdo parta-friendly a to já nejsem

Hromotluku, podle mě by to nebylo špatný, kdybys koučoval. Chybí nám to jako sviň. Samozřejmě ale, že jde o partu víc než o výsledek.

no jasně.vlastně kdybys byl o fous vyšší a nehrál za širáky,taky chytáš v premier league

Vcera jsem si nejak hnul se zadama a dneska se nemuzu moc hybat.Tak nevim jestli to zitra pujde.Ale urcite to prijedu zkusit.