Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Já bych chtěl jen upozornit na to, že jsem dlouhé nákopy provedl za zápas tři až čtyři a z jednoho jsme dali gól... Tak je myslím zbytečné se nad tím zamýšlet. Spíš bych se zamyslel, jestli by Vláďa neměl zbytečně dlouze nakopávat balóny, což dělá s polovinou míčů... Jinak souhlasím s Tomem... příjde mi, že od sebe chcem, něco na co prostě nemáme...

ještě k zápasu: chtěl bych ocenit Střelcovo ožití, gól a přihrávka, k tomu ještě několik střel a nebezpečnost pro soupeře velká. Jestli neskončí u výhružek a bude ještě chodit běhat, máme se na co těšit!

Já nemyslim, že to bylo bůhvíjak tragický, ale vlastně jsem byl zklamanej, protože jsem se celej zápas cejtil mnohem silnějš než soupeř. Co se týká změn, je stále vidět velký manko v rozehrávce a v sebevědomí s míčem na vlastní půlce. Ale to klade na hráče i spoluhráče velký nároky, že :-)
Mám jeden návrh k zamyšlení:
a to: Pošťák bude chybět celej květen, jestli jsem dobře slyšel, tak bych možná navrhnul, že bych se s nim mohl otočit. Kdybychom potřebovali i útok, zatím se cítím v dobrý kondici, takže bych mohl i občas dostřídat dopředu, byl-li by zájem, ale nikam se necpu. Mám ale pocit, že jestliže Pošťák bude hodně chybět, stálo by asi za to, vyměnit si pozice.

PK Hunač- Sen Černý Most II 2:2!!!!Mame prvni bod (flex)

Žádný hvězdy sice nejsme (viz mé máslo na hlavě u druhé obdržené branky), ale zase přece jen něco umíme (tu čtyřku a trojku jsme přeci jen pět let nehráli náhodou). No a včera jsme toho fakt zas tak moc neukázali, abychom mohli být spokojení. Ty góly jsme veverkám většinově darovali, což bylo docela k naštvání.
Když to srovnám třeba s přátelákem proti Moldavcům, byli jsme, co se fotbalovosti i toho důrazu týče, fakt poloviční. A to byli Moldavci fotbalově zcela jinde než naši včerejší radioaktivní sokové.
Podle mě to bylo i tím, že jsme se komplet po celé zimě slezli tři minuty před tři čtvrtě a dohromady si nic neřekli, ačkoliv myslím, že je toho zapotřebí.
Není Milda, není Štěpán, proto myslím, že bychom si trochu měli přerozdělit úkoly a probrat co a jak. Např. kdo bude chodit na hlavičky před branku při autech, aby měly ty auty smysl - Míra, Tom? Jak budem kopat rohy a kdo je bude kopat? Má Jerry zkoušet dlouhé nákopy ve větší míře? Nezkusíme si to dávat kombinačně odzadu na postupný útok, jak zmiňuje Pošťák?
Myslím, že pár takových otázek hodných odpovědi by se ještě našlo, protože jejich vyřešení by ujasnila některé věci, což by nás mohlo zbavit jistých zbytečných nedorozumění. Tohle mi v té dlouhé zimní pauze opravdu chybělo, poněvadž když se na něčem dohodneme a dodržujeme to, přínos to většinou má, viz ten náš vousatý prasignál, který nám pořád k něčemu je.
Jestli tyhle věci probereme na tréninku či v hospodě, je jedno, měli bychom to ale aspoň zkusit.
Jo a bylo by fajn pro dobrý pocit nás všech zase začít chodit na mače s dostatečným časovým předstihem. Deset minut před výkopem jsme na place byli s Honzou sami dva...
Hele, braši, já to taky nechci po jednom mači zbytečně dramatizovat, ale proč se nezkusit vyvarovat negativ pro lepší pocit a zábavu nás všech.

Taky souhlasím s Tomem, není kam zlepšovat, každopádně jsme to málo drbali, hodně nakopávali, v tom souhlasím s Vláďou. Pokud hrajeme pro zábavu, jsem pro, abychom si to víc ťukali. Jakmile někdo dostane míč, ať má hned dvě možnosti nahrát na tři metry. Stále to alibisticky dáváme dopředu na obsazeného útočníka a tam je to "vpořádku", když se míč ztratí. Jen si to ještě dát na ty tři metry

Souhlas s Tomem.Jinak panove pokusím se vzít na trenajs nejake občerstvení.Tím padem apeluji na hojnou účast!!! Ps. Jste drevaci proto hrajete okres!

to nebyl faul na mě,já už zahříval lavičku

Podle mě nebyly goly "polovlastní", sice relativně laciný, ale normálně po našich chybách či nedůslednostech. Přijde mi ale, že jsme nehráli vyloženě blbě, dali jsme taky 3 goly a uhrali bod koneckonců, že jo...

Všechny tři byly takové polovlastní - v první půli hráč sám na vápně dostává přihrávku a neatakován dává pod břevno, v druhé půli si já zařvu, že mám hlavičku, protihráč mě trochu stáhne, nemám ji, odražený míč přeskočí i Toma, a najednou je tu opět osamocený dorážející, třetí gól byl podobný prvnímu, střílejícího hráče za vápnem jsme jen stínovali a Jerry, který asi dobře neviděl, to dostal mezi nohy.
Všeobecně to nestálo za moc, nebyli jsme důrazní, málo stříleli, zbytečně nakopávali. Působilo to na mě spíš jako přátelák, je prostě co zlepšovat, hlavně si ale přesně musíme říct, co a jak budeme hrát, kdo dá rohy, kdo bude hlavičkovat při autech před bránou, když není Štěpán atp. Více v reportu.

a dostaly?

sváteční střelci skórovali.
já hlávou do prázdný,kůča do prázdný a pak vláďa z přímáku

jak padly branky?

Máme co zlepšovat, to je fakt...

tak 3:3, po tom průběhu asi dobrý, ale tak nějak cítím, že bychom měli mít na víc...

ty vole, vše při starym. Zas nás bude pět a půl (to je ten vožralej Míra...)

No vozralej budu kazdopadne. :-D Mam stejny nazor jako Milda,ze ozralej hraju lepe.Jen skoda,ze si to nikdy nepamatuju. :-D

právě že vožralej hraje lépe

vždyt budeš i ožralej ,ne?
k čemu nám tam budeš

Jinak za pozdní příchody se omlouvám, ale já vstával zavčasu, jen jsem čtvrt hodiny hledal dres, a pak mi došlo, že jsem ho půjčil po tréninku Vláďovi
Nicméně jsem si po minulých tréninzích říkal, že s takovýmhle nenasazením a říkáním po všech průserech, který náhodou skončej pět čísel vedle: dobrýýýý, bych asi, Vláďo navrhoval, že když by byl do obrany i Kumbál, tak bych asi hrál vzadu s Dědkem a ve třech - v ten moment bys asi nehrál, jelikož v útoku si tě představit neumím. Ale přišel jsem pozdě, dědek mohl hrát v útoku, tak jsem to moc neřešil. Ale příště, bude-li chuť předvádět to nejlepší a bude-li na to sestava, klidně bych hrál vepředu ve třech, Kartáč to určitě oběhá. Ale hrajeme-li na žízeň - nehrotil bych to a udělal to tak, aby hráli všichni.