Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Ale já jsem opravdový, mám na to i diplóm!
Jsem přec PhDr. - Prostě hustej doktor, né jako ti chcípáci MuDr. - Mómentálně udržitelní doktoři...

no já si taky myslím,že to bude něco podobného,jen to chci slyšet od doktora(opravdového)

Střelče, tu je má laická diagnóza. Schválně nakolik se bude lišit od lékařovy...
Podle mě máš aspoň trochu ploché nohy a jednoduše ti na to asi nikdy nepřišli. Tahle skutečnost v kombinaci se starými prošlapanými kopačkami bez jakékoli slušnější vložky je podle mě příčinou tvých obtíží.
Tvé bříško v tom hrát roli může, zvýšená zátěž může být cítit, nicméně ta se spíš projevuje bolestmi kloubů, takže za tím taky vůbec být nemusí.
Proto bych zainvestoval do nové obuvi a vložek a mělo by být lépe.
Tvůj Dr. Voštěp
P.S. Může to být samozřejmě i tím preparátem, co ti předepsal kolega z oblasti Poděbradska, nicméně vzhledem k tomu, že není schopen vyléčit už delší dobu sebe sama, bych jeho diagnózy příliš vážně nebral...

asi

asi se ten preparát na zvětšení penisu projevuje u nártů

je možné,že budu muset vynechat část sezóny ze zdravotních důvodů.jestli jste si například včera všimli,že moc neběhám(nyní to není fyzičkou),tak je to tím,že se přes bolest v nártech a chodidlech ani moc nerozeběhnu.dnes zajdu k lékaři a uvidím,co mi řekne.už to trvá asi měsíc a je to čím dál tím horší.ale pokud by nás mělo být málo,tak to nějak zvládnu,jen nebudu běhat jak laňka

Milí oceňovatelé mého skautího a trenérského umu, máte pravdu.
Kdo by to do toho Kopýtka v gumotextilkách s dresem z šatny Baníku Mořina kdysi řekl, že to dotáhne až skoro do ligy.
Doufám ale, že se neprojeví jako nevděčník, na starého trenérského tátu nezapomene a složí mu za odměnu na zahradu alespoň tunu tvárnic...

Beru si dnes brankařské věci.

škoda že zítra nehrajete přišel bych Vás povzbudit

chudák Vláďa, těch hodin co se mnou strávil a jako otec mi vše vysvětloval

Myslim Tome,ze to bylo uplne jinak.Stepa vybojoval balon,poslal si ho po lajne,nacentroval pred branku a z nemozny pozice zavesil hlavou presne do sibenice. :-)

jj, my jsme ho to tolik let učili, Vláďa ho vypiplal od naprostého nekopy k takovému fotbalistovi, jakým je nyní a jiní to teď sklízej
no je na světě nějaká spravedlnost?

Štěpa: takže podobný, jako když jsi hrál s náma

ahoj Ondro, pouze přípravnej - výhra 11-2 (dal jsem 3 góly vše skoro do prázdý)

čus štěpo,hrál jsi už nějaký zápas?

co ten okresní přebor?

Trénink v pondělí od 18.00 na hřišti pro hanspaulku ve Kbelích! Pižlo, hoď to prosím do kalendáře.

Myslím, že už je čas, abys přestal spoléhat na šamany z Poděbradska a zkusil nějakého pořádného lékaře...
Zdar, rád bych pouze připomenul, že je v neděli pískání. Na které je zatím přihlášený pouze Ondráš. Osobně jsem namočený mezi skupinou adeptů na pískání a s největší pravděpodobností půjdu, jelikož na 90% ve škole zazářím až v září, ale pokud by se to hodilo někomu z následujících adeptů více, tak se nebudu bránit a místo rád přepustím. Další adepti na foukačku: Kumáč, Vlado a Kartáč!