Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Vláďo, ty s tim máš zkušenosti - má smysl se odvolávat? Já bych si to samozřejmě zařídil. Jen mě zajímá, jestli se oni vůbec do příštího zápasu sejdou, jestli vůbec rozhodnou a jestli má smysl zpochybňovat pravidla STDK (to, co psal brácha - nesportovní chování, brutální zákroky, inzultace rozhodčího atd má ten samej trest...). Navíc bych tam dal argument, že 99% hráčů, který namaj hrát, hrajou na černo, když člověk nastoupí, v prvním zápase po zimě, je evidentní, že nechtěl podvádět, ale nepohlídal si to - jeden zápas a kontumace by bylo až až. Jako kapitán bych si posypal hlavu a slíbil, že na náš tým dohlídnu a jako poučení to stačí až až... Co myslíš?

Jinak Ondro - díky za podporu...

prostě jsou taková pravidla a musíme se podle toho řídit.je to prostě naše blbost

ale hovno, jeden zápas za dvě žlutý ok. Ale proč má dva zápasy a kontumaci? Trest za to, že nehrál na černo, aby se o tom nikdo nedozvěděl? Za to, že někoho schválně zraníš nebo zbiješ rozhodčího ti daj tři zápasy a za to, že zapomeneš na dementní pravidlo a nikomu tim neublížíš,nikoho nepoškodíš, kromě vlastního týmu (kontumace) máš ještě dva zápasy dalšího trestu? To ti přijde jako normální? Mně teda ani náhodou. Je to kravina a fakt mě tim serou. V pondělí tam volám a chci vědět, co tim sledujou. Tohle normální člověk nevymyslí. Neexistuje totiž situaci, kdy by člověk tim, že nastoupí, myslel cokoliv špatnýho. Vždycky se na to přijde, vždycky následuje kontumace. Proto jediná možnost je, že zapomene, resp. si to nepohlídá. A za to je takovej trest naprosto zcestnej...

je to úplně normální trest a to že si to nepohlídáme je naše chyba

jdu já a pižla.ty běž na florbal

Asi vás to moc nezajímá, ale já si florbal celkem užil, první zápas hattrick a výhra 8:0, druhej 1:2, ale aspoň jsem dal zase gól...
Jinak s tim Tomovym trestem by to fakt stálo za odvolání nebo nějakou intervenci. Co je to za nesmyslnej trest? Za co to dostal? To jako dva zápasy a kontumace, za to že omylem nastoupíš? To je fakt kokotina. Zejtra to pískání je oser, nepůjdete mě někdo aspoň na chvíli vystřídat? Aspoň ten třetí mač?

to je ale kapitán

A nic moc zpráva pro příště. Tomáš nemůže hrát ještě jednou. Špatně jsem to s tou podmínkou interpretoval

Nezvládli jsme, bylo to nad naše síly. Výsledek 1:6. Silný soupeř, u nás jeden na střídání. Každý do toho dal maximum, ale na víc to nestačilo...

Tož boys zajtra good luck. Vidim, ze Vas moc neni, ale nepochybuju, ze to zvládnete

tak za trest bys měl jít v neděli pískat

a sebral bych ti kapitánskou pásku a dal jí někomu zodpovědnějšímu,třeba Vláďovi

Chlapi, mrzí mě to, samozřejmě jsem to nevěděl a ani mě nenapadlo, že bych si měl hlídat karty z minulý sezony

Pro zítřek i pro celou sezónu dosti nemilá zpráva, a to tato: Tomáš si želbůh nepohlídal své karty z podzimu a nastoupil v trestu za 2 žluté, ačkoliv dle trestu měl v 1. zápase stát. Tudíž jsme v 1. mači prohráli kontumačně 0:6 - vyválčený bod nevyválčený bod. Je to k nasrání, leč stalo se...
Navíc má Tom pro zítřejší zápas stopku a pro ten následující podmínku.
Tudíž prosím zítra přijďte na zípas s dostatečným časovým předstihem, ať se můžeme dohodnout co a jak, a první body nabereme tedy zítra.

Omlouvám se, ale ještě dochytávám florbal, v neděli hraju za naše Béčko,které hraje o sestup... takže jsem mimo...

Pískání: vůbec se mi to nehodí, ale v nejhorším bych šel, ale pokud by to šlo, tak ne na celou dobu. Jinak v sobotu nejdu, jdu si užívat florbalu. Tak se snažte, šmejdi!

Jo a sobotní soupeř by měl být silnější než ten úvodní, tak snad navážeme na to pekelné tempo pondělního tréninku, kdy byl favorizovaný tmavý výběr kbelského Lamparda, tedy Tomáše(snad ho tento příměr neurazí), sražen k zemi kopyty světlých bujných koní výběru táty Klapzuby - Kubalíka

K pískání dodám za sebe jen to, že má Pižla recht v tom, že by pískat neměl. Jednak se učí na maturitu a jednak teď momentálně ani nechytá, tudíž by to mělo být na jiných plejerech.
Za sebe jsem se už vyjádřil, že upřednostňuju květnový termín č. 2, pokud tu ale v neděli budu (čímž si budu jistý tak zítra ráno), nemám problém to za Pižlu vzít už teď.
Jeník a Jára by ale taky mohli v tomto směru opustit pozici mrtvého hmyzu a vyjádřit se, jak se k této povinnosti staví. Teď už profíka nenajmem, ale na ten druhý termín by to v případě vašeho nedostatku času či nezájmu o pískání samé šlo. Tak to prosím zvažte a vyjádřete se.

beru kohokoliv kromě humáče

Zdar, taky mi to přijde tvrdé, ale myslím, že s tím nic nenaděláme. Jak to vypadá s tréninky? Už budou venku za školou, nebo se chodí ještě do Satalic? Jednak kvůli zítřku a jednak, bych rád začínal vybírat prachy.