Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ty vole 700? to je můj měsíční rozpočet na jídlo.
když budu nejlepší střelec týmu,budu mít nějakou slevu?

Tak nějak jsem se pokoušel prošťouchnout letošní rozpočet a vychází mi to na 700Kč na osobu. S tím, že jsem do sezony nezapočítal Mildiče, se kterým zatím nemůžeme počítat,když tak jej stáhnu dodatečně, až jak na tom bude. Tak si připravujte penízky, začnu chodit s kasičkou!!! Pravidelně chodící tréninkové neširáky tj. Míru, Šikiho a Barnyho, bych si každého dovolil stáhnout o 200Kč za venkovní hřiště (ZŠ Albrechtická. Tedy samozřejmě, pokud se chystají chodit pravidelně. Hřiště je do konce června (tj. 10 tréninků za 200Kč, to jde ne?)

Pekny článok, ogare!

dnes jsem byl na masáži a masér se ani nedivil,že mě chodidla i nárty bolej.bylo to celé ztuhlé.tak to dnes půjdu vyzkoušet

Tome, žádost odeslána. Střelče, vem si šusťačku a kup si nové kopačky, ať tě nebolí nožky...

jako jestli bude odpoledne takové počasí jako je teď,tak to odpoledne asi nedorazím.stačilo mi to včera moknout skoro 4 hodiny

tím taky

bitchem přes záda? :-)

no já hlavně souhlasim s prvníma třema až pěti řádkama posledního Vláďovýho příspěvku, ty mě fakt pobavily :-) Jinak osobně mi to přijde prostě totálně xfsteku takovejhle trest, ale vaši (tvoji) argumentaci beru. Na druhou stranu s tou profesionalizací bych zas tak nepřeháněl...

ty ses omluvil a máš to pouze za 25 ran bičem

Vláďo, díky a naprostej souhlas. Prostě bych to zkusil, když to nevyjde, na nikoho se zlobit nebudu, tak jako tak je to moje chyba - jen nám můžou vyjít vstříc. Nicméně začátek sezony pěkný

Míro, co takhle v pátek večer zkusit knihu, kino, divadlo, společenské hry, spaní, pletení či něco podobného, co je hodno muže s tak elegantně prošedivělými skráněmi, jimiž disponuješ?
Za chvíli z tebe bude jinak širácký Gascoigne a Pošťák ti bude místo přihrávek posílat leda kytky do léčebny, což by ho jistě jako tvého věrného přítele velmi rozesmutnilo.
Přece jen z posledních tří mistráků dva pod vlivem a jeden v posteli - za to by se nemusel stydět ani takový klasik, jakým Gaza byl...

Pižlo, zítra se jde za školu od 18.30. Haniakův projekt je nám pro jaro k ničemu, neboť nám Tomáš pro jaro může poskytnout, sice zdarma, ale přece jen blbou umělku na velkém hříšti, neboť hřiště na hanspaulku je zadané od pondělí do pátku právě pro HL.

K Tomově problému: Jeníku, ti chlapi, co svaz řídí, žádní blbci nejsou, vždy, když jsem s nimi něco řešil ohledně trestů a argumentoval jsem dle disciplinárního řádu, vyšli mi vstříc. Problém v tomhle případě je, že se hanspaulka prostě profesionalizuje, jednak kvůli sponzorům, jednak kvůli tomu, že ji hraje několik tisíc hráčů, mezi nimiž je řada blbů, kteří rozumí jen trestu. Ačkoli ti např. zápas natvrdo za dvě ŽK může přijít jako blbost, já tomuhle opatření rozumím, poněvadž má vlastně chránit tu původní amatérsky pohodovou atmosféru - když tedy někdo dvakrát fauluje na žlutou, nebo seřve protihráče, pak si odpočine, aby si uvědomil, že je to amatérská soutěž, v níž se hraje pro radost. Faktem ale je, že se takto na to dnes už nikdo nekouká, protože se z původní rekreační aktivity stala docela prestižní soutěž, do které patří i výraznější emoce a nasazení, což je s tou původní myšlenkou zakladatelů v rozporu, neboť s něčím takovým evidentně nepočítali.
To, jestli někdo v trestu načerno hraje, nebo ne, je už jeho riziko. Přece jen se na to tu a tam přijde a tresty jsou pak vyšší, než je ten Tomův. My se držíme nějakých hodnot - rozumím tomu, že takový trest můžeme mít za přehnaný - ale prostě nejsme jako ti blbci s morálně negroidními playery, a ačkoli to vnímáme jako nespravedlnost, vlastně jde o naše morální vítězství. V tomhle ohledu jsem prostě pravdoláskaři a ne Bém...
Dle disciplinárního řádu Tomův trest sedí, 1 zápas za ŽK, druhý za to, že nastoupil v trestu, kontumace kvůli tomu, že za tým hrál hráč, který hrát neměl, a jeho tým tak získal neoprávněnou výhodu.
Já to zkusím napsat tak, že Tomáš je až na pár žlutých za těch deset let, co hraje, bezproblémový, že ani s námi nikdy větší potíže nebyli, a požádám tedy o to, aby mu buď trest v podobě 2. mače mimo hru prominuli, nebo změnili na podmínku. Argumentace s přehnaností trestu nemá smysl, poněvadž ti chlapi řídí kolos o stovkách týmů a řekli by mi, že neznalost neomlouvá a pravidla platí pro všechny, v čemž by měli pravdu. V disciplinárce sedí i právník, to jen pro dokreslení toho, s kým budu komunikovat.

(počítám, že střelec během pár vteřin napíše: ty drž hubu, ty samozřejmě taky)

se právě probudil z komatu :-)

no taky to máš za 500

Musim se omluvit za sobotni zapas.Bohuzel jsem to nejak nezvladl.

Mně to přijde na hlavu, ale to koneckonců platí i o některých fotbalových pravidlech. Jako například, když jde hráč sám na gólmana, hodí si kolem něj balon, skácí se přes něj - penalta, červená. Prostě dva tresty a golman je v tom téměř nevinně. Tohle je stejný. Vláďa slíbil, že něco sesmolí. Já bych tam klidně zavolal a zeptal se, jestli to není omyl a argumentoval bych těma trestama a tim hraním načerno, který se běžně praktikuje. Pokud jsou to hovada, nic s nima nehne, jinak mi přijde, že rozumnej člověk nám nemůže nedat zapravdu :-)
Ad Pižla: No, musíme se rozhodnout, zda vstoupit k Hanoušovi do týmu nebo ne. Co to zejtra na tréninku rozhodnout? Kdo nepůjde, ať se vyjádří na netu.
Jinak zrušit či změnit smlouvu se Satalicemi se nám nepovedlo, takže budeme muset doplatit zbytek peněz za listopad, tj. 16., 23., 30. (což je 3x700Kč). Buď budeme na tréninzích venku vybírat jako za halu, nebo si tam ještě můžeme zajít kopnout. Ač to není moc ekonomické, tak to vidím spíš na to chodit už ven - přesouvat to zpět, to bychom se tam taky mohli scházet v pěti. Nicméně za 16. už stejně musíme vybrat 700Kč.