Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Pro zájemce o odvoz - odjezd zítra v 11.35 od Billy.

Hele, broučci, zatím je nás zapsáno 6, tak prosím hněte prstem po klávesnici, ať je jasnější, kolik nás vlastně bude!

já bych určil kůču kapitánem,když už sem píše

Mě ani Tomáš nenapsal do zápisu, asi jsi mi nejpodobnější, a tak padla volba sudího na tebe

Kůča přispěl do diskuse, to je už něco!

Dr. prasí a já to za něj odnášim, že ten zápis podepisoval Dr?

kdo byl vůbec kapitán,že si nepohlídal zápis?
jediné,co v zápise bylo správně byl střelec našeho týmu a nejlepší hráč našeho týmu

jo a kůčo pozor,máš žlutou kartu

no a proto mi to střílí vedle.
a já myslel,že už ten fotbal neumím

Tak jsem i Mudr...

kde jsi vzal neděli? zž nehul,vole

kartáče neberu,ještě nám bude nařizovat nějaké florbalové signály.já bych dal toho nejzkušenějšího,nejlepšího a nejoddanějšího a to jest Míru

jo a jinak mám plochý nohy

Jo a pozor, zápas je od 12.30 a ne od 11.15!

Hodně štěstí chlapi, sestava bude dobrá, tak at jsou doma první dva body! Jako kapitána bych navrhnul Kartáče, ale dohodněte se na místě...

no snad se míra neopije tolik,že by nedorazil v 11 na tempo :-D

Tomášovi trest pro tuto sobotu prominut nebyl, snad nás ale i tak bude dost. Honza a Míra by být měli, Kumbál by měl snad taky dorazit. Prosím přihlašujte se, ať víme, jak na tom početně budeme.

No tak 800, to je snad jedno... Mě to venku bavilo a lidí bude chodit víc a víc. Platilo by se stejně jako za halu, ale chodilo by se ven... Ale to je jen můj názor.

no tak aspoň zhubnu

Nevím kde berete 700kč za halu, ale už dva roky se platí 800Kč. Můj názor je ten, že pokud by měla být venkovní účast stejně bídná jako v pondělí, tak hurá do tělocvičny.
Jinak budu muset změnit rozpočet na kulatější sumičku a to nebude jíst Ondřej měsíc a půl.

za listopad? to budeme chodit zpětně?
pošli tam kartáče na florbal

Jo a Mildo, pokud bys chtěl s tou svou nohou pohnout a všichni běžní doktoři už selhali, pak doporučuji tuto instituci http://www.benares.cz/onas.html. Martina Zvěřinu ze Kbel si snad pamatuješ, dělá tam jeho táta. Sice je to hodně alternativní a něco to stojí, ale výsledek praktikovaná léčba má, vyzkoušel jsem sám na svém koleni.