Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil střelec | 23.04.2012 10:14
no můj výkon nebyl ideální,to je pravda,ale jedny housle jsem nasadil
byl jsem zrovna na střídačce a péťa se toho nedotknul.
dnes budem před bránou přihrávat péťovi,ať si zlepší zakončení.
pokladník být nemůžu(vše bych prohrál),kapitán taky ne(vše bych mlátil a dával bych pokuty za chlast a pozdní příchody a chození na florbaly) a z vlastní zkušenosti asi víte,že mé články nedávají smysl,tak do toho bych se taky nepouštěl
Osobní profil Dr. | 23.04.2012 10:02
A Pižlo, fotky pěkný, já tam mám fakt ránu
Osobní profil Dr. | 23.04.2012 9:57
A z tréninku se bohužel dnes musím omluvit, víkend jsem propajdal, dnes už je ten nárt lepší, tak to snad bude do soboty ok.
Osobní profil Dr. | 23.04.2012 9:55
A to kdyby aspoň na těch zápasech tu a tam popoběhl, ale to né, jak se mu to nedá do nohy, tak to se nehne. Jesle by ale někomu dával pořád, primadona jedna šestajovická...

A k jeho poznámkám - první gól do branky Péťa nasměroval, to je fakt (pokud byla teč, nevšiml jsem si jí) + a těch brejků bylo víc - Peťa byl 2x sám před brankářem!

Tudíž se ta naše exhvězda nejen o zápase válí jak na pláži, ale ještě si tu realitu vidí, jak chce!
Osobní profil Tomm | 23.04.2012 9:49
A co dnešní trénink! Já chci hrát, pište se, banáni!
Osobní profil Tomm | 23.04.2012 9:48
Já bych držkatýho Ondřeje nechal v jednom zápase kapitánovat, pak napsat zápis, podepsat ho a zkontrolovat, zda je vše ok, pak odpo napsat článek a po sezoně vykomunikovat a zajistit vše na přihlášení sezony příští. Jo a po tréninzích ať vybírá prachy Že jo? Pižlo, Vláďo, Viléme?

Bukvice, tady je užvaněnej, vtipnej a v reálu sotva pozdraví a přinese si svý gumotextilky, místo aby s něčim pomohl něco zařídit
Osobní profil Stepa | 23.04.2012 8:51
dneska si Pižlo spolu na tréninku pěkně zahrajeme. asi si dáme bago
Osobní profil střelec | 23.04.2012 7:20
pár nejasností k článku:
kůča nedal gol hlavou,byl to taky vlastňák(ale jednu krásnou hlavička těsně nad tam byla)
a brejk tam byl jeden,kde jsem ustál jeden souboj a prohodil jednoho obrance a péťa to dal vedle.z článku to vyznělo tak,že jsme na něj nabíhali celý zápas
ale jinak článek pěkný
Osobní profil Mildinek | 21.04.2012 21:58
vidím, že anketa nebude daleko od pravdy
Osobní profil střelec | 21.04.2012 21:49
ale lepší než mi byli určitě
Osobní profil střelec | 21.04.2012 21:08
no zas tak dobrý nebyli
Osobní profil Dr. | 21.04.2012 20:31
Pro zvědavce - s nadupaným soupeřem úrovně čtyřky remíza 2:2. Z naší strany vydřené, ale i tak se bod konečně uvelebil na našem kontě, tentokrát už snad definitivně...
Osobní profil Kartáč | 21.04.2012 8:20
Ad Benares: Myslim, ze to klidne muze skoncit u jedny dvou navstev, kolikrat je to jen o ty odlisny diagnostice a doporuceni rezimu.
Osobní profil Dr. | 20.04.2012 19:38
Mildi, máš tam ceník, tudíž to na pojišťovnu z logiky věci není. Na druhou stranu, nadstandardní kvalitu dnes za peníze od pojišťovny v oblasti ortopedie a úrazové chirurgie nedostaneš opravdu nikde, o čemž už ses asi sám přesvědčil, když ta noha stále zlobí...

Mě stálo pravé koleno celkem asi 11000, tvé zranění operaci zřejmě nepotřebuje, tudíž to bude jistě levnější.

Ale přece jen - jestliže jsem si to mohl zaplatit já levicový učitel - tak ty jako pravicový podnikatel s tím jistě potíž mít nebudeš

A pokud bys chtěl zkusit ještě něco evropsky tradičního a myslíš si, že ti dosavadní lékaři zmrvili, co mohli, pak doporučuju toto http://amb-mudrmaurer.cz/

Pán je u nás absolutní špička (operace reprezentantů všeho druhu apod., operoval i kolegu z práce, který byl profi basketbalista a byl s ním maximálně spokojený), mě operoval jeho spolupracovník, expert na kolena. Cena za úvodní vyšetření 500, za každou další návštěvu 200 - tedy před dvěma lety.

Dokud jsem se nedostal k tomu jeho spolupracovníkovi, 4 doktoři se spletli, ačkoli já už ze zkušenosti s levým kolenem věděl, co mi je...

Tak rozvažuj, ale já bych osobně moc nečekal a na ničem nešetřil, to by ses taky mohl dávat dohromady další tři roky.
Osobní profil Mildinek | 20.04.2012 17:49
:D
Osobní profil střelec | 20.04.2012 17:33
hlavně míro nehrajeme ve kbelích,abys nenastoupil třeba za někoho jiného :-D
Osobní profil Havlos | 20.04.2012 17:25
Jeste jednou se omlouvam za minuly tyden.Bylo to ode me nezodpovedne.Beru trest bitchem od Kumbitche pres tvar.Na druhou stranu me pobavil Vlada i Ondra.Jen pro info:Mezi Gazzou a mnou je prece jenom jeden rozdil.Ja mam ten alkohol pevne pod kontrolou. :-D Dnes jdu jen na chvilku takze zitra budu 100% ready. Siraci forever!!!
Osobní profil střelec | 20.04.2012 16:40
a hodíš mě tam?
Osobní profil Pižla | 20.04.2012 16:38
Kumykluk jde do kasy a já se asi přijedu podívat, abych nedostal od Varánka vynadáno, že na webu nejsou žádný fotky, tak i s foťákem.
Osobní profil Mildinek | 20.04.2012 15:29
vypadá gut, proplácí to pojišťovna? nerad bych za léčbu nechal 30tis

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery