Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

I když nás bude málo, přesto bych hrál na čas na hřišti a ne fifty fifty jako doteď...

mildo a jak to vypadá s tebou? myslím,že to co jsi chtěl vědět už víš a že to prostě bez tebe nejde.tak koukej už brzy dorazit

tak pokud nás zítra moc nebude,tak nemá cenu řešit kolik kdo času bude hrát,když nebude dost sil.
víme,že oni moc dobří nejsou,tak by mělo stačit to zabetonovat a proměnit jednu šanci :-)

My bychom to s Pižlou vzali asi rovnou ze Satalic, předpokládám, že Tomáš, Peťa a Varan se k Jerrymu vejdou. Když by jel Jára z práce, tak vás jeden z nás nabere. Odjezd bych dal v 9.20 od Billy, pokud pojede Jerry, pak už si to s vámi jistě dohodne podle sebe.
Kumbál se zatím neozval, tudíž to s ním moc nevidím. Přece jen mi v pondělí říkal, že to pro zbytek sezóny vidí tak na jeden mač...

Ondřej:

Mildi: joo, joo, tyhle kecy mám nejradši

To all: Míra jde, Láďa zatím nekomunikuje, ještě ho budu zkoušet.
Jinak k zítřku - za mě platí návrh a dohoda s většinou z nás z minulého týdne. Čas na hřišti budeme zase trochu víc delegovat podle kvalit a aktuální výkonnost (víc řeknu na místě). Taktika je taky jasná, bude to bojovnej Prešov a uvidíme, co to udělá.
Pokud nás bude málo, není co řešit. Ale byl bych pro to, aby šel Kumys do útoku a Pižla do kasy, namají-li oba něco proti.
Doufám, že nás čekají lepší zítřky, změny se musej projevit.
V kolik a jak zítra pojedeme ze Kbel? Bere někdo káru?

kdo nebimbáskuje s náma,bimbáskuje proti nám

vy to tedy dobře bimbáskujete

Každopádně to budem muset v jakékoli situaci zvládnout, zapomenout na to, co se doposud nepodařilo a načít novou a lepší kapitolu naší stávající sezóny...

K Střelcovu dotazu:
Naše početní situace je taková, že v sobotu by pravděpodobně měli přijít tito z nás: do branky Jerry, do obrany snad celá běžná trojice (za Míru mluvit nemůžu, ale snad si to zas v hlavě přerovnal, a s kariérou tedy nekončí...), do zálohy Tom, do útoku ty a Peťa. V případě nouze slíbil útoku vypomoci Pižla. Já ještě lanařím Kumbála a Tom Láďu - jestli ale některý z nich na výpomoc dorazí není jisté... Michal jistojistě nemůže a další kádrové rezervy už nemáme.
V nejhorším nás tedy bude 6 do pole a dva brankáři, v nejlepším 2 brankáři + 8 do pole.
Jak to ale bude opravdu se asi dozvíme až zítra...

bude nás v sobotu dost? už dva nejdou a míra po 6 gólu říkal,že na to sere a nepříjde

a tréninky teď nedávám, bo učím do sedmi na hlaváku. Včera jsem se odepisoval přes mobil, ale nějak se to nezobrazilo. Sorry, ale fakt jsem se snažil. Vot těchnika!

prdelky, v sobotu jsem pryč :-(

bude nás odpo dost? aby jste nešli na čarodejnice :-)

Snažíme se hrát ťukec, ale jsme dřeváci a nemáme na to! Hodně štěstí do květnových zápasů. Držim palec!

co vyvádíte vocásci?

2:7 :-( Soupeř určitě o třídu slabší než minule, výsledek ovšem dost brutus...

tak jak ?

ale jdu, zabudol som. Maverick je kamarád z florbalu, co bydlí ve Kbelích. Rád by chodil na tréninky, když bude místo. A to zatim teď je...

v pondělí je trenink normálně?
kdo je maverick666?
Kumbal dá vědět večer.
Ta kondice asi hrát roli bude, ale hlavně je to o tom, abychom udrželi chladnou hlavu a nevybuchli v tomhle ohledu jako minule.
Za sebe dodávám, že moc dobře vím, co jsem minule po..., tudíž i když budu hrát méně, dám do toho absolutní max, abych ten výbuch napravil. Honil se mi hlavou celý víkend a to už fakt opakovat nechci...