Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Ahoj, tak na nedělní pískání jsem se domluvil s Profem, že za mě vezme dva první zápasy. Danek vezme ten třetí. Chudáci malí... ale já musim makat na chalupě. Už tam je postavený lešení. Kdo nám chce jet pomoct? A v sobotu snad s Tomem půjdem, ale ještě nevíme, jak to na tý chalupě bude vypadat.

Milda: Tentokráte máš recht a musím ti dát za pravdu. Párkrát se mi už stalo, že mi někdo řekl, že vypadám jako Ruda u Ostravy.

http://revue.idnes.cz/ruda-z-ostravy-usedne-do-tahace-mkr-technology-fqm-/lidicky.aspx?c=A
Pižlo?
(doufám, že mi zas někdo napíše, že mu vůbec není podobnej)

Járo, díky za vyjádření, buď se dohodnu s Honzou, nebo najmu profíka.
Střelče, hádej, kdopak ti dal možnost potrénovat, až tě tříslo pustí? Že by vděčný posluchač tvých árií???

Kdo tam dal čtvrteční trenink?
Dnešní se asi ruší :-D

Čus borci, vím, že příští týden je pískání, jelikož jsem příští víkend mimo Prahu, po zápase odjíždím. nemůžu na pískání, i když na mě vychází. Takže chtěl bych někoho požádat, jestli by to nëvzal za úplatu za mě. Nabízím 700Kč, zdá se mi to adekvátní. Díkes Kumys

Vláďo, jedině v pátek končím dřív

Huňáč PK - Hodkovičky United FC 5:0

mám natažené tříslo,na trenink nejdu

no vidíte jak to jde, ta pětka se udrží, ne že ne

Tomu se říká výkřiky do tmy...
Jene, šel bys na trénink ve středu či čtvrtek? Momentálně v pondělí už nejdete ty, Tomáš i Pižla a nechci to nějak lepit z nouze...
Střelče - příště prosím na mě zahulákej v momentu, kdy startuju, v průběhu běhu musím přece jen akcelerovat po zděšení ze zvuku, který je tvé něžné hrdélko schopno vydat, podruhé. Přece jen jsem pána č. 7 po té tvé árii dokázal doběhnout jentaktak.
A co si takhle radši Míro u Pižli vsadit spíš na to, kdo dostane v téhle sezóně 2. žlutou kartu. Já bych taky pár tipů měl

Všem - výsledek 2:1. Mohlo to být rozhodně i o víc, ale nakonec za to zaplať pánbůh.

Tak co Pižlo,bude letos nejaka tipovacka ne EURO? :-) Uz mam nejaky tipy....:-)

Širáci gól!

Jelikož nejdu v pondělí na trénink, tak prosím vyberte někdo prachy. Tedy pokud nás nebude zase 8 a nebudeme čutat na flašky. Musíme vybrat ještě za jeden trénink v tělocvičně, respektive dva.

Jelikož nás ubylo a platil se pohár + se bude platit škola Albrechtická, tak je to za 7200. Myslím, že jsem vymyslel celkem spravedlivej systém. Zde je: všichni kdo chodí čutat za školu platí 200Kč, každý kdo nastoupí za širáky v lize alespoň v jednom zápase to má za 300Kč + 200Kč za více než 3 zápasy. Zde přepokládaný výčet:
Já 700
Tom 700
Vlado 700
Kartáč 700
Varan 700
Kumys 700
Míra 500
Kumbál 500
Kůča 700
Ondřej 700
Pošťák 500
Kdyby měl někdo námitek, tak se dejte vědět, ale prosím předem. Musím si sehnat boxera.

Zdar, rozhodně čape Kumys! Jednak má lepší fazónu a jasně jsem prohlásil, že se pasuju do role dvojky. Ke všemu poslední dva mače jsem dostal tolik "fíků", že se mi ještě teď točí hlava. Bude-li nás málo, jsem připraven zaskočit do pole ve čtvrté lajně jako mladej jezdič. Nehledě na to, že mám z posledních tréninků fazónu jako prase a Šišla (Hadamcik) si na mne v nominaci vzpomněl.
Jinak zmetci, noste prachy! Už se s váma srát nebudu! Pro většinu lidí je to za 700Kč.

střelec - asi blbý, i kdybych byl ok, tak se mi nechce riskovat obnovení zranění, nevim jestli jaro dám
už se těšim na šestku

Ahoj, Kucí, počítal jsem s chytáním,ale je mi to v podstatě jedno. Akorát jsem v práci již od rána maám klasickou sobotní službu... takže jedu z práce.
čus Pa

no tome,ale já nevydržím 60 minut na hřišti

být vámi,tak nejdu.vždyť už o nic nejde