Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Jasný brašule, širák na Širáka sedá....

Já tu nakonec budu a takovéto taktizování moc stejně neuznávám... Měl jsem tím na mysli vlastně jen to, co popsal Pižla v druhém příspěvku

Siráááááx!

Valero, zejtra si vem kožíšek, bude zima. Jsem nemocnej, ale půjdu. Hned po mači musíme na chalupu makat. Kdyby nás někdo chtěl hodit třeba na vlak, bolo by to super. Já na bráchu, brácha na mě... Co?

Pojďme se vy.... na všechny okolní věci, jako jsou rozhodčí, hřiště, soupeř, karty a zbytečné výlevy na hřišti vůči spoluhráčům i protihráčům. V kebuli bude pouze znít: jezdit po zadku! Nebo si vás ze střídačky vořvu já, Váš Valerij Lobanovskij!!!

No, já bych to s těmi kartami nepřeháněl, zvláště u Toma, který nedobrovolně stál dva mače a kdo ví jestli se na ten jeho prohřešek nevztahuje i nějaká podmínka. Nechat si dát zbytečně druhou kartu a pak zjistit, že nestojí jedn mač, ale tři, by asi nebylo moc dobré.

Pokud Tomáš skutečně příště, jak minule naznačoval, nepůjde, mohl by ukázat, že je skutečně taktik, a tu kartu by si mohl nechat dát úmyslně zítra, aby později náhodou zbytečně nestál. Takový počin bych pak jistě nehodnotil v komentáři jako zbytečný nebo hloupý, ale naopak jako jasnozřivý či geniální... Smajlíky nepřidávám, střelec to tu jimi zásobuje za nás všechny.
Střelče,to snad víte všichni, ne?!? (dvě děsivě se kroutící voči)
Rovněž doufám v úspěšný zítřek a jsem hotov k němu svými skromnými silami přispět.
Pěkné odpoledne všem.

zbytečná karta bude zas až ta druhá :-)
jinak s rozhodčíma se hádá každý,jen je jasné,že takovej Vláďa kartu nedostane,protože ví,že je zbytečné ho posílat do pr..le apod.
bylo vtipné,jak chtěl vždycky zopakovat,co jste mu řekli :-D jste si měli vymyslet něco jiného a třeba by vám jí nedal

Draci, zítra urveme další body, to je věc víc než jasná!
Jinak bych chtěl všechny požádat, aby si ušetřili "zbytečné řeči" o zbytečnosti karet (a nemyslím tím jen Vláďu). Každý z nás dává zápasu, co může a zbytečností se od každého z nás děje v zápase mnoho, jen to není tak vidět, ale často to jsou věci, které poškozují tým více, než žlutá karta. Soustřeďme se každý sám na sebe a ostatní jen v pozitivním, jebání se navzájem už bylo vcelku dost.
Zítra opět úspěšná taktika z minula (napadání od poloviny, poctivý pojezd směrem dozadu a defensiva, iniciativa cíleně nechaná na soupeři a bude-li nás dost, tak řezání sestavy dle kvalit všech příchozích). Moc se těšim, t.

Jene, opraveno, původně napsáno mezi opravou písemek za 10 minut.
K Pižlově postřehu - pokud to takhle půjde dál, bude lepší chodit v pondělí k Haniakovi na Spartak. Možná se tam některým z nás nelíbí povrch, ale je to zadarmo a Kumbál to bude mít aspoň blíž na pivko. Už takhle zbytečně doplácíme za Satalice a se kbelskou základkou je to teď to samé...

Poslední dobou se nás schází jak na kuličky. Tréňajs tedy zrušen.

Vláďo, děkuju za reportáž ze zápasu, ale tři brutus pravopisné chyby - to je už trošku moc. Ta shoda ještě no dobře, ale "síli"? Tos psal asi v hodně velké rychlosti, co? Muheehehe!

ale prd, maj mě rádi :-)

Pískání zařízeno - asistent: Peťa a Danek (nevím, Jene, číms ho motivoval, ale asi ho nějaká ta korunka od Jerryho motivovala...), hlavní - moje maličkost. Tři v řadě odpískám, ale pak si dávám od téhle činnosti na dlouho pauzu.
Střelče - k Mildovi radši nejezdi. Budete se léčit navzájem a čutnete si nejdřív tak za veterány...

no radši ne.marek vyprávěl,že byl u vás na kole a prý jste dělali,že nejste doma

ale možná někdy udělám výlet na kole a kdybych jel kolem,tak dám vědět.stavil bych se třeba na oběd

jojo, chceš přijet?

no ty se moc nesměj

už bydlíte?

a ještě ... http://www.youtube.com/watch?v=oYXoWE1HBsc