Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Chlapci, těžká zkouška před námi... Tohle je o morálu. Nedaří se, ale kdo je Širák, tak v tom vydrží se ctí. To znamená s pokorou, bez urážek a s maximálním možným nasazením. Už dávno nejsme partička kamarádů, co si chodí začutat - mimo fotbal se víc jak polovina z nás vůbec nevídá a asi ani moc nechce vídat. Taky už nejsme ten tým, co dokázal předvádět skvělý kolektivní a taktický výkony - jsme průměrnej tým, kterej musí o vítězství bojovat. Pokud tohle nepochopíme, budeme padat pořád dolu. Každej ať si to srovná sám u sebe a přemejšlí sám nad sebou... Co jsem dal v této sezoně týmu herně? Co jsem dal týmu psychicky? Co jsem v sobě překonal, aby to prospělo týmu? Ještě je čas to změnit. Nedaří se ti? Tak nelez na hřiště tak často. Nepodporuješ ostatní nebo jebeš? Tak buď mlč nebo pochval spoluhráče. Brání ti ego v tom, abys makal pro tým, a hraješ na sebe, tak klidně odejdi... Když se ztrácí radost, nemá to smysl. Klidně ať se nám to pročistí. Ať zůstanou jen ti, co ostatním nebo týmu něco přinášejí - nemá smysl se srát navzájem a trávit spolu čas, když si nemáme co říct - lidsky ani fotbalově. Já zatim vydržim. A uvidíme... Amen.

Přezletice SK RSC - Hodkovičky United FC 7:0

Huňáč PK - Ukradený širáci 8:4

asi jo!!!!!!

asi bysme to měli zabalit

ty vole,já to jdu zkusit s nataženým tříslem a ty se necejtíš

no, já ještě uvidim, spíš jo, ale moc se necejtim.

Ondráši, vem si ty brufeny raději čtyři, k tomu jednoho frťánka proti nervozitě. Potřebujeme, aby si po hřišti doslova létal.

Podle současné účasti to vypadá, že je u Varana Diablo párty a jsou tam všichni nakýblovaný!

myslíte,že někdo odtrhne varana od diabla?
ráno ho radši vyzvedněte

já si ráno vemu brufeny a snad to tříslo bude ok.ale asi to bude bez většího pohybu

Dobrá, přijdu tedy i s Rudolfem.
Zdraví René, já a Rudolf

Michal si včera na tréninku s prckama zranil kotník, tudíž je to, milý René, zítra zcela na tobě.

vždyt se zachráníme

Turnaj? Já tedy ne. Vím jak turnaje v našem složení vypadaj a po téhle sezóně bych si trofl říct, že spousta lidí nebude mít ani chuť.

Jen pro info. Kumysu nepřijde a tak čapu já. Tzn. připravte se na to, že musíte vstřelit minimálně sedm branek, aby byl nějaký bodík. Přece mi nechcete skazit průměr!!! Leda, že zlanaříte Michala do kasy.

pokud byste si chtěli prodloužit sezonu,tak mám pozvánku na turnaj,který se koná 30.6. v Přerově na Labem.Hrálo by se na trávě,5+1,ale větší branky,startovné za tým 1500,oběd a pití zajištěno,bude se tam prý i grilovat.
buď pište sem a nebo ať pižla udělá anketu.
kdyby nebylo dost širáků,mohli by se vzít neširáci

tak jsem čekal,kdo to napíše.a milda nezklamal

k
byly snad zas nějaký nervíky a třenice?