Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Mildi, my se ani nehádáme. V tom to neni. Právě že hrajeme na pohůdku, vesměs všichni stejnej čas, ať jsme si řekli cokoliv nebo ať na to někdo má nebo nemá. Jenže pak nerozdejcháváme důsledky - třeba prohry, kdy dostaneme 6, 7 nebo 8 golů. Pokud budeme hrát takhle, tak chci hrát s lidma, který jsou nad věcí. Jako Kumbál. Z prohry si hlavu nedělal, ani z toho, že dal dva hezký goly - prostě si užije cokoliv. Ok, když to takhle bude, tak mi to neva. Ale trochu mi přijde, že to u nás takhle zatím nepůjde. Buď se musí tým pročistit o nekopy nebo se musí pročistit o nerváky. Anebo to zůstane tak, jak to je (mě to neva, jen se s tím musíme všichni smířit).
A co se týče toho, co jsem psal níž, tak je to spíš o tom, že nás všechny sere, že Míra je vzteklej, já hulákám, Vláďa spoustu věcí kurví, ale nepřiznává si to, Peťa zpracuje každou druhou přihrávku... ale tak to prostě je, jiný to nebude, to jsou prostě širáx. A jiný to nebude...
Zkusil bych si ještě jednou před zápasem nebo v jeho průběhu zkusit říct a hlavně pak provést, co jsem psal níže a když se to nepodaří, tak co se týče mě, tak do zbytku sezony nebudu vnášet nic z taktiky, domlouvání, hecování. Bude to jedna velká prdel. Nejspíš dostaneme zase kouř, ale užijeme si to

jako já si nestěžuji,jen sem netušil,že budem prohrávat i s nekopama rozdílem pár tříd

takže je zbytečné se hádat, nervovat a psát o tom sáhodlouhé odstavce

nechci působit jako nehrající brblal, ale tohle přeci byla volba většiny a já všem říkal, že to takhle dopadne, tak je lepší se s tím smířit a hrát si na "pohůdku", tak jste to přeci chtěli

nemyslím to nikterak jedovatě, prostě to je fakt a realita

A dopředu se omlouvám za možný pozdní příchod na trénink. Dělám dnes až do 18.20 - maturity.

S Pižlou jsme meditovali dva dny v mechu a kapradí a léčba na bolavou duši je to dobrá.
Z polohy duše mezi jing a jang, nebem a peklem, světem myšlenek a skutečnosti mi vypadlo hlavně to, že co jsme dosud pokazili, můžeme pořád ještě napravit. Ale jedině a pouze jako celek, ne jako soubor individualit - v tom má Tomáš pravdu. Pořád na to máme, těch 6 bodů můžeme stále v klidu vyválčit.
Asi bych tu k tomuhle tématu dokázal napsat další román, ale teď jsou opravdu daleko víc potřeba činy než slova.
Jenově patě brzké uzdravení.

mě teda ještě dost bolí pata, ale myslím, že do dalšího matche to bude ok. Hlavně se neposerem a začnem zodpovědně makat, jak psal brašule.

na trenink nejdu,šetřím tříslo na sobotu

zítra na trénink bohužel nedorazím neboť mám zrovna zápas. jinak doufám, že najdete sílu a znovu začnete v klidu vyhrávat

Čus chlapi, neblázněte a pojďte makat, vemte si něco z toho o čem psal Tom, pokud se tak stane začnem vyhrávat.

Pižla chytá, protože je to potřeba a má modrý širácký srdíčko, ne že mu tluče pro dolárky a rublíky jako Hašánkovi!

no teď se tvářil,že to myslí vážně

to už ale řikal v letech 2004, 2008 a 2010

do pižla po včerejším debaklu naznačoval,že ho to už sere a říkal něco o konci

jen sem chytal, když vy mě nechcete

Nazdar Siraci, posilam pozdrav z Indonesie, budu drzet palce v sobotu a za 14 dni se tesim na zapas.

mildo doufám,že jsi nehrál ten turnaj na srazu pl.cz ?

jinak já i když týmu asi už víc dát nemůžu,tak zůstanu až do konce

ani tak ne

Soráč kucí, ale já si neodpustil citový výlev (viz úvodní strana). Berte to třeba jako slohovou práci na přípravu k maturitě. Teď mám chuť to na web vůbec nedávat, jelikož je to pořád kolola a ve stejném duchu co se tady píše. Milda nadhodil, téma na pohodu a silná sestava. Problém je, že v současném týmu nevidím nikoho, kdo by měl dostat přednost před druhým, kvůli výkonnosti. Jediný kdo v současnosti splňuje nějaké vyšší herní měřítko je Tom. Souhlasím s tím, že to není hádka, ale jen snaha situaci nějak řešit.