Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

nn,na staré

a startovat na velké protihráče ale budeš pořád

pokud mě tříslo pustí na hřiště,tak slibuji,že změním styl mé hry a nebudu křičet na rozhodčího

Já si myslím, že příčiny našich sraček jsou víc než očividný a zbytečně tu chodíme kolem horký kaše. Fakt si lžeme do kapsy, jestli si myslíme, že se nic nezmění, když nehrajou dva zkušený, fyzicky silný a velmi fotbaloví hráči (přes jejich mouchy), který nahradíme dvěma, který do tý doby v některých zápasech třeba ani nenastoupili. Zatímco Milda a Štěpa byli hvězdy, střelci, jezdiči a taky hecíři, Péťa s Vláďou jsou zkrátka kvalitativně na chvostu, Péťa má sice kondici, ale tím, že je lehkej, tak se to v týhle soutěži víceméně neprojeví. V týhle sestavě bez posil, bez Michala, Mildy a Štěpy (momentálně nemožný), bez trenéra (nemožný), změny povah lidí (nemožný) a jejich přístupu (zkušenost ukazuje, že to je taky nemožný) se udržíme jen s notnou dávkou štěstí. Kluci sorry, víte, že vás mám rád, ale myslím, že to mělo zaznít a že to tak cítí většina, jen to moc nikdo nechce říkat nahlas. Na začátku sezóny byly debaty o posílení, dopadly jak dopadly. Teď nám nezbejvá, než se marně snažit o onu pohůdku…
Jenže, jak na to tak koukám, tak na tu pohůdku prostě nemáme psychicky. Ona totiž pohůdka vyžaduje fotbalovost, abychom si to mohli užívat. To třeba Vosám B nechybí, ať si o nich jinak může myslet kdo chce, co chce. Ale ono to alespoň pro mě nejde, když hrajete holomajznu, složenou ze samých elementárních chyb, který se léta pořád opakujou a nic se nemění. To pak prostě vyvolává frustraci, protože vidíte tu marnost toho snažení
Jinak k mejm výkonům: kromě prvního zápasu se proti takovejm soupeřům bez Toma na hrotu hraje jen těžko, poslední dva jsem vzhledem k zdravotnímu stavu vůbec nastoupit neměl. Bylo mi dost blbě. Z toho taky částečně plynul ten blikanec, kterej mě mrzí a za kterej se omlouvám.
A trošku dojmologie na konec: Taky přese mě šlo dost gólů, nevim, čim to je, vypadá to, že je to právě v tý hlavě. Dopředu nemam problem s pojezdem, ale dozadu vždycky spoléhám na to, že to lidi vykrejou systematicky, tak jak to má bejt a pak už prostě nereaguju, když to tak není. Je to špatně, měl bych asi zajišťovat na maximum, ale hlava prostě ten impuls nedá. Druhá věc je, že si mě třeba dvakrát nebo třikrát blízko naší brány někdo udělal a nejen mě, ale to je asi o něčem jiném. Víceméně se na sebe vůbec na hřišti nemůžeme spolehnout.

Nazdar Luky, jsne určitě doraž. Pokusím se sehnat ještě nějaké lidi, aby nás bylo alespoň 10. Jo a kdyby si věděl ještě o někom kdo by si chtěl čutnout, tak ho vem sebou!!!

Kuci je nás zatím jen 8 zkuste obvolat nejake mlade pusky já muzu maximalne sehnat uz pivrnce a důchodce.Čest!!!

neznat Pižlu, tak když si ho ztotožním s tou jeho ikonkou, tak z něj jde fakt strach

Ahoj, můžu dneska přijít, respektive koná se trénink? díky za info, Lukáš

já si srandu jako nedělám

kartáč mě taky svým výkonem zklamal.sázel jsem na něj a na kůču,ale ten umí dávat góly pouze na treninku,když jsem v bráně

do 6. ligy bych povolal Zlatana

Ještě bych vyzdvihl Kumysáka, páč chytá hodně slušně a i díky němu máme nejaké bodíky, ale u gólmánů je to trošičku specifické.

Dle mého odehrál Krtágo dobře jen první mač (bohužel kontumovaný). V ostatních hrál pod své možnosti, nebo nenastoupil (na jeho obhajobu musím říct, že je permanentně nachcípanej, stejně jako já nasranej a ke všemu nemůže z pracovních důvodů chodit na tréninky a to mu taky nepřidá).

Opravuju: za všechno může Štěpka, ale nejvíc mne sere Ondřej, že si ze všeho vážného dělá prdel.

Permanentně nasraný Pižla.
PS: kdo by mi to chtěl vrátit, tak má příležitost dnes na tréninku. Své kotníky a holeně budu mít nechráněné, ideální šance jak si zatrénovat a procvičit důraz v osobních soubojích. Dnešní trénink se nese v duchu, ulov si svého permanenetně nasraného Pižlu. Stejně vám všem nakopu prdel!

jak Tom jedinej splňuje kriteria? Kartágo ne? já od něj díky té fyzičke čekal zázraky!!!

podle mě si pižla zaslouží,aby byl v našem týmu,tak bych ty 4 poslední zápasy zkusil odmakat

a koukejte mu dát sakra ty peníze

jen pro pižlu:já ti je pošlu co nejdříve

.. jasně, jako vždy může za všechno Štěpka.

Napsal jsem se, ale možná dorazím později

letos jsem se ještě ani jednou na nikoho špatně nepodíval

Co se týka sáhodlouhých odstavců, tak si myslím, že to smysl má, jelikož se nejsme schopni jinak sejít a říct si co máme na srdci. Pro mně je třeba důležité vědět co si o spoluhráči myslí a pokud by to mělo pročistit atmosféru, nebo i klidně širácké řady, tak proč ne. Tyhle "sračky" už řešíme 5 let a pořád se k nim vracíme a třeba mně už to nebaví řešit. Buď si to vyříkáme, změníme náš přístup, nebo to nemá cenu hrát. Tedy, alespoň já bych do tohu už asi nešel. Sorry, ale s čistou hlavou a bez skrupulí ti tu na rovinu říkám, že pokud se něco nezmění, tak skončím. Budu to dělat jako Kumbál, stačí mi chodit na tréňajs, kde si slušně zahraju a vy se nervujte dál. Bud se s váme scházet v hospůdce, kde jste normální a ne psycha.

koukám, že se budu muset vrátit, aby se tým trošku uklidnil

Nooo, chlapci - my jsme to včera po tréninku v pěti docela proprali (Kumbál, Kumys, Pižla, Varan a já)... Vzešlo z toho několik nápadů, ale na ničem jsme se neshodli - co člověk, to jiný pohled na věc. Jediné, na čem jsme se shodli s Pižlou bylo, že to chce změnu. Změnu, která musí přijít, jinak oba končíme. A ani jeden z nás moc nemá chuť do toho už dál vkládat další energii a čas - je to jak dávat ji do černé díry
Jinak díky Pižlovi i Kartáčovi za názor a za upřímnost - to se vždycky cení.
Já to vidim ještě trochu jinak než vy oba, ale to už tu rozvádět nemá smysl. Měli bychom si asi sednout po sobotním zápase...