Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Tomm | 23.05.2012 9:22
Mimochodem, jakto, že nejdeš, Mirečku? Manželka tlačí? Pojd, dáme zmrzku po zápase
Osobní profil Tomm | 23.05.2012 9:21
Ty voleeee... Jak tobě o tohle "celou dobu šlo"? Vždyť ten první příspěvek jsem přeci napsal já!

Jinak já si myslím, že to je první super krok, to co se tu teď děje. Na druhou stranu si pořád myslím, že nám to nic moc nezajistí - přijde zápas, dřeváci útočí, další blamáž a zbytečné goly a neproměněné šance... a emoce zase půjdou nahoru. Já myslím, že to chce více věcí. A není to moc jednoduché. Já v hlavě něco mám a rád bych vám to řekl.

Fakt navrhuju si po zápase vzít limču, sednout si do kruhu na trávě na velkym nebo někde, kde bude klid a hezky to probrat. Já to klidně začnu a od toho se můžeme odrazit a třeba zase každej říct, jak to vidíme. Mohl by dorazit i Mildič a ostatní absentéři...
Osobní profil Pižla | 23.05.2012 0:15
No, to je přesně to o co mi celou dobu šlo. Trochu se zamyslet a posypat si hlavu popelem, zjistit jak to každý cítí a co ho žere, srazit hřebínek a potlačit své ego i za cenu toho, že by se měla celá věc vyostřit. Je mi jasný, že už nejsme jenom partička kámošů a nedá se to přejít jen mávnutím ruky. Po nikom nechci, aby jsme byly jen stádečko andílků bez emocí, každý to prožíváme zcela jinak. Třeba u tebe Míro mně ty tvoje výlevy štvaly v současnosti asi nejvíc a začínal jsem se stydět, že jsem s váma vůbec na hřišti, ale přiznávám, že je to i vlivem ostatních faktorů, které na mne působí. Přesto nechci, aby si odcházel, protože tě znám a vím jakej si. Stejné je to u Vládi a nechci, aby odcházel. I když vím, že to mezi některými z vás občas pořádně jiskří, přesto jste bylu schopni společně hrát jakou dobu. Nevidím problém proč, to nemůže jít dál. No a kdyby to nešlo, tak raději nehrát vůbec, protože alespoň mně to nic nepřináší, spíše naopak. Vkládat energii do něčeho co mně netěší je naprosto zbytečné.
Zároveň netrvám na tom, aby jste převzali všechny povinnosti, ale jen si každý z vás uvědomil, že to tu táhnou tři lidi a investují do všech těch sraček okolo celkem dost energie. Přijde mi, že to spousta z vás začala brát jako naprostou samozřejmost.
Pojďme to všem ukázat v sobotu, že to jde, ale nemusí to hned vypadat, že jsme nejlepší kámoši a budeme se před zápasem plácat po ramenou. Stačí se soustředit na svůj výkon, nikoho zbytečně neprcat za nepovedené pasy a hlavně to chce na hřišti komunikovat mezi sebou. Pojďme si důrazně pro potřebné bodíky a i kdyby to nešlo, vojezdit to takovým způsobem, že i když se prohraje, budu mít pocit, že se nemám za co stydět a nechal jsem tam vše.
Osobní profil střelec | 22.05.2012 21:18
tak to vypadá,že v sobotu na hřišti bude úplně jiný tým
Osobní profil Kartáč | 22.05.2012 20:01
no jo furt - člověk se tu snaží potrefit nějakou kachnu a ty vždycky skočíš do rány, vole... :-)
Osobní profil střelec | 22.05.2012 19:59
já neutíkám
Osobní profil Kartáč | 22.05.2012 19:19
tak on Vláďa narážel na tu mimosportovní stránku - organizace, pískání, papíry, vybírání prachů atd. A v tom maáme černý svědomí všichni. A měli bychom to asi od Pižly, Toma a Vládi převzít, abychom taky dokázali, že týmu umíme dát i něco mimo hřiště.

Jinak jestli to čtu správně, je to už čtvrtá nabídka rezignace. To je na pytel. Je vidět, že si všichni uvědomujem chyby, ale je třeba konat v Širácích a ne utíkat...
Osobní profil Havlos | 22.05.2012 18:40
Asi bych měl taky něco napsat. Nejsem žádný spisovatel. Jen chci říct, že po posledním zápase, který jsem opět psychicky nezvládl a uvažoval, že opravdu skončím, se mi během týdne dost rozleželo v hlavě. Je proste pravda, že už nejsme tým, který hrál před nedávnem 3.ligu a byl zvyklí vyhrávat. I proto je možná pro mě těžký přijmout porážku od soupeře, který by od nás ještě před nedávnem dostal kotel. To mě ovšem neomlouvá a tímto se chci všem omluvit za své chování a kecy ohledně toho, že už končím. Přece jenom jsem s vámi prožil spoustu super sezon a nějaký dvě nepovedený sezony na tom nemůžou nic změnit. Časem by mě to určitě mrzelo. Takže věřte, že od dalšího zápasu to bude bez jakýchkoliv primitivních výlevů, který by poškozovaly tým. Už jste to psali, ale je prostě potřeba se kousnout a z posledních zápasů urvat co nejvíce bodů. Já proto udělám vše! Ale pokud má někdo stejný názor jako Vláďa, že za těch pár let co jsem v UŠ nemám na ničem zásluhu a že se jen vezu, tak klidně odejdu, ale tohle se mě opravdu dotklo.
Osobní profil Dr. | 22.05.2012 18:28
A dopředu se omlouvám za absenci reportu z posledního mače, tenhle týden si chci srovnat myšlenky, takže ode dneška do pátku pro mě žádná diskuse, tabulky či pídění po výsledcích soupeřů neexistují.

K tomu, co tu ještě zaznělo, jen dodám, že důchodce z Poděbradska je ohledně brankáře dle mě na omylu, neb Jerry je pro tuhle i vyšší soutěž naprostý nadstandard - viz v téhle sezóně jeho brankový průměr.

K věcem časově vzdálenějším se vyjadřovat nebudu, protože se mě opravdu nemusejí týkat.
Osobní profil střelec | 22.05.2012 18:02
no minulou sezónu jsi hrál opravdu dobře a pochvalu jsem myslel vážně
Osobní profil Dr. | 22.05.2012 16:46
Když je dnes v kurzu upřímnost, zkusím ji také.
V poslední době se spolu moc málo bavíme, z někým z vás proto, že si asi dlouhodobě oboustranně myslíme, že si moc co říct nemáme (týká se Míry či Varana), nebo proto, že naše vzájemné vztahy za ten čas, co se známe, dost ochladly (týká se Toma). Níže to zkusím aspoň trochu napravit a nechám vás juknout do své hlavy.
Ráno jsem se při čtení Honzova příspěvku dost rozčertil, ale po vychladnutí a uklidnění jsem mu zaň vlastně věčný. Ještě jsme si následně dovysvětlili jisté věci a i na základě toho vím, na čem u řady z vás jsem. Nestojím si dobře, ale i to je dobré vědět a nestrkat před tím hlavu do písku. Možná si to někteří z vás nemyslí, ale já jsem si fakt vědom toho, že jsem třeba i oproti podzimu šel výkonnostně dolů a že těch chyb, co dělám, není málo. Štve mě to, snažím se s tím něco udělat, někdy je to lepší, někdy horší (viz třeba ta ostuda proti SKS fans).
Níže doplním pár věcí, které by vám mohly být zdůvodněním toho, proč se v poslední době chovám tak, jak se chovám. Je to doplněná citace z mailu Honzovi, který jste nečetli, ale podstatné jistě pochopíte.
Nejprve k tomu, co se mi honí nyní hlavou ohledně vlastní budoucnosti ve vašich řadách:
Pokud bude obecný názor takový, abych nehrál, nebudu. Starý i soudný jsem
na to dost. Dohraju sezónu, v níž je nás málo, pomůžu na max, když nepřesvědčím, půjdu. Bude mě to fakt mrzet, ale co s tím nadělám. Bez podpory a pochvaly se fakt moc hrát nedá a já ji teď necítím a to je samolitr dost
demotivující a radost beroucí věc.

Je fakt únavné pořád někoho o něčem přesvědčovat a v téhle sezóně jsou ty
herní výkyvy u mě už taky o hlavě, s kterou jsem dřív potíže neměl. Třeba
jsem moc dubová palice, ale ztratil jsem pět let po nemocnicích, doktorech,
rehabilitacích a při mnohaměsíčním vracení se zpět. A v nějaké kondici a
věku budu už jen pár let, proto chci co nejvíc hrát.
Nějak jsem si ale po podzimu opravdu myslel, že už je celé to soužení s vlastní renesancí za
mnou, gólů jsem dal stejně jak Varan, abych si byl jistý, počítal jsem si
plus mínus body a vycházely mi dobře (asi jsem blbnul, ale chtěl jsem mít
ty své dojmy podložené), dal jsem nejhezčí gól v životě. Na základě toho jsem si i začal věřit. Ty i Ondra jste mě pochválili, což se stalo asi tak po 5 letech, asi jsem vás ale špatně pochopil.

Zřejmě mé smýšlení ale neodpovídalo realitě, pokud je opačný názor obecný.

Chyba je i v tom, že já se komunikačně stáhl a hodně toho, co bych rád
řekl, si nechávám pro sebe, pokud to pak dělají i kluci, je jasné, že k
rozumnému závěru dojít nemůžeme a tím, že se nic nemění, se štveme navzájem.

Teď ty čtyři zápasy, kdy nás asi nebude moc, zkusím předvést vrchol a když vás nepřesvědčím, prostě
půjdu. Třeba nám to pomůže. Místo vzájemných opakujících se problémů je i v
tom manželství taky lepší rozvod. V těchhle slovech není hořkost či
ublíženost, jen racionální kalkul.
A teď k tomu, proč jsem třeba v posledním roce na některé věci totálně alergický a přestože se ovládám, asi se kvůli nim k některým z vás nechovám tak, jak by se vám líbilo (opět cituji z mírně doplněného mailu Honzovi):
Průšvih je v tom, že se na celý UŠ projekt stále dívám jako na své dítě,
třeba si ho i moc přivlastňuju, neboť by kdys dávno bez mé péče úvodní
batolecí potíže nepřežil. (A vlastně ho pořád pomáhám Pižlovi organizačně
držet. A to i v situacích, kdy by se měli starat jiní.). A asi i v tom, že mě štve, že si ho teď víc užívají lidé jako
Míra, kteří na něm nemají vlastně žádnou velkou zásluhu a vždy se jen vezli, ať se
chovali, jak se chovali. Ale i tomu se chtě nechtě musím přizpůsobit.
Prohry sice bolí, ale jen přes ně selze posunout někam dál. Tahle slova fakt neberte jako nějaké pobrekávání, ale
jen jako osvětlení toho, proč jsem byl v řadě věcí tak dlouho zatvrzelý.
Prostě jsem tomu nechtěl věřit. Každý máme své fixní ideje.
Tohle byste asi měli vědět. Třeba to mezi námi trochu pročistí vzduch a zkusíme naše vzájemné chování (a zdůrazňuji, ŽE MÁM NA MYSLI I SVÉ VLASTNÍ) pozměnit k lepšímu, nebo jsem si právě vykopal ve smýšlení některých z nás definitivní hrob a tím se vlastně taky něco vyřeší...
Do soboty si zkusím, když ten Mirek nejde, dát dohromady koleno a zkusím to odjezdit tak jako ještě v téhle sezóně nikdy. Víc zkusit nemůžu, zbytek bude na vás.
Osobní profil Kartáč | 22.05.2012 15:39
Jasně. Minulost neřešme. Chce to řešit současnost. Jen si proboha nemůžeme nalhávat, že bez posil začneme hrát jako dřív.
Osobní profil Pižla | 22.05.2012 15:32
Díky za názory, ale nechal bych si je na sobotu po zápase. Pokud souhlasíte? Určitě bych se nevracel k tématům proč se kdo a kdy nevzal. To bychom mohly začít řešit nucený odchod Míry Hulína ze širáků, který některé z nás doposud mrzí.
To Milda: horší to není, jen už to není takový freundschaft a některým lidem došla trpělivost.
Osobní profil Kartáč | 22.05.2012 14:56
Doufám, že z mého příspěvku jasně plyne, že jsem pro posilu, jednoho až dva hráče... Nemyslím, že by to měl být golman. Druhou věcí je určitě větší angažovanost lidí pro tým, to bych bral jako podmínku. Klidně bych hlasoval pro to, aby Tom i Pižla své role složili a stejně tak bych nedopustil, aby organizaci nebo pokladnu převzal Vláďa, který to dělal léta a stále se angažuje. A za třetí bych změnil čas zápasu. Tohle podle mě je v našich silách.
Osobní profil střelec | 22.05.2012 14:41
Osobní profil Mildinek | 22.05.2012 14:31
dyt sis sám odpověděl předchozím příspěvkem
Osobní profil střelec | 22.05.2012 14:25
a Míra v sobotu nejde proč?
Osobní profil střelec | 22.05.2012 14:25
jo a když už jsme u těch uměn,tak Míra něco říkal,že už ho ty soboty ráno nebaví.prý to vstávání je utrpení a hlavně má narušený víkend
Osobní profil střelec | 22.05.2012 14:24
a místo Toma,kterého jsem chtěl přitáhnout já,se vzal šimátor,který to za 2 sezóny vzdal
Osobní profil Mildinek | 22.05.2012 13:09
opět budu za důchodce/glosátora z Vysočiny - to se pořád očerňoval Štěpán, jak to nároky na nás všechno rozkládá, tu naší partičku, a ono to je bez něj nakonec ještě horší

já bych viděl řešení v nějakém impulsu do týmu, jako byl právě před lety Štěpa, který nás prakticky posunul o tři ligy výš a Michal, který tu první sezonu měl uplně brutální statistiky a měli sme snad ten průměr golu na zápas, nebo nějak tak

vůbec nevím kdo, odkud, ale viděl bych to na nějakého super pohodového a kvalitního golmana, který za nás bude s chutí chytat

posrali sme (ste ) to onehdá v těch Vysočanech, kdy se nevzal do týmu ten golman od Míry a Toma ze Strahovské ligy

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz