Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

no stejně jdu do práce,takže koukejte vyhrát :-)

Ne. Když nastoupí špekáček dostaneme na fráček.

no když je to tak důležitej zápas,tak bych asi jít měl co?

moje pata dobrý. Cejtím ji, ale je to o 100% lepší než minulej tejden a to je teprve středa. Už jsem se bál, že to bude Pražačka - to je nejneoblíbenější hřiště. Novoborská nám sice nevyhovuje, ale neni to takový peklo. Máknem a kapříci odplujou s skleslýma ploutvema.

Jinak tady nezazněla důležitá věc: jak to dopadlo s naší rozmluvou po zápase.
Navrhovali jsme změnu termínu, aby mohli chodit víc i matadoři (Kumbál, Michal, Láďa). Ale zatím jsme se nedohodli - necháme na posezonu. Jinak ale na dědky moc nespoléháme, známe jejich docházku.
Došli jsme konsenzu v tom, že jsme se nejlépe cítili v sezonách, kdy jsme postupovali do vyšších lig a hrálo se tak, že nás bylo dostatek na to, aby mohli hrát většinu zápasu kvalitní hráči. Proto jsme se rozhodli přibrat jednoho útočníka a intenzivně sháníme kvalitního, hotového koncového hráče.
Hrajeme tedy klasicky 3 vzadu, 2 v záloze, 4 v útoku, ostatní čekají na svou příležitost. Hrají ti, co mají formu a jsou kvalitativně nejvýš. Kdo, kde, jak dlouho a jak hraje, bude hlídat a určovat Milda.
Juchůůů, nové zítřky!

Chlapi, nechci strašit, ale sobotní zápas je vlastně existenční a hrajeme ho na neoblíbeným hřišti, tak přemejšlejte, jak to pojmeme.

ta není důležitá

a co kartáčova pata?

tak zatím to vypadá,že se v sobotu budu na vás pouze dívat.noha ještě dost bolí

málo si ho určitě přemlouval!

No, já jsem na tom podobně jako Milda. Kámoš taky vede tabulku střelců celé soutěže http://www.bundesliga.de/en/liga/torjaeger/
, ale bohužel je spokojený a nic z toho nebude.

btw. jak jsem zmiňoval toho kamaráda, který by se mi k nám zamlouval dopředu, tak tady vede tabulku střelců celé soutěže
http://tydenik.psmf.cz/hl/6/d/
ale bohužel, je tam spokojený, takže z toho nic nebude - takže je to na Varánkovi, nebo někom jiném

nakonec 10, alespoň něco. Jo a díky, za snahu všem. Takto by to mělo vypadat, nebo při nejlepším ještě lépe a to tak, že když nejdu, seženu si za sebe náhradu.
... ale je vidět, že to nemá potřebnou šťávu, když už v tréninku začínám i já střílet branky jako naběžícím pásu, tak je něco špatně. Začněte chodit, nebo si o sobě začnu myslet, že jsem dobrej.

tak co, bukvy? Jak jste se sešly/i?

Jo dorazte

Mě jde jen o to, jetli se trénink koná. Abych věděl jestli sem mám Dimiho tahat. Pivo ti koupí ten co je napsanej a nepřijde

možná ještě přijde Tomáš Trš, takovej dlouhán, tak se nedivte, kdyby přišel kluk, co ho neznáte

Tak Pierre, já jedu! Přijedu pozdě, protože teprve vyjíždim, ale jestli nás nebude deset, mám u tebe deset piv!

To jsou divný počty Pošťáku

kužel,kužel,ty seš pěknej debil