Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Štěpa: díky, kámo!

chápu, myslel jsem si to... Jen jsem si říkal, že když se posunu do obrany, tak tam jsem nehrál moc dobře a v přátelácích i v zápasech, když jsem zaskakoval, tak jsem byl děravej. K tomu mi došlo, že Kartáč a Pošťák jsou na středu spíš ofenzivní typy - víc než já. Z toho mi přijde, že když se posunu dozadu, tak z toho budou dva průsery pro obranu :D Ale nějak to poskládáme...

Tomme - já bych byl pro, abych hrál obranu v případě, že bych byl 100%, ale já nemůžu naplno reagovat na změny směrů, zrychlení a tak, potřebuju si hrát svojí hru a to můžu jen vepředu, takhle bych tam zesral, co by se dalo :-/

Zítra budu opět držet palce

Myslim si, že alternativ je více... Každopádně Michal ani Kumbál nemůžou, ač je jim to oběma líto a rádi by chodili (Michal v příští sezoně bude hrát pátky, takže např. soboty by mohl, už se těší). Ládik se ještě neozval.
Já myslím, že když jde Poštmistr, tak by to šlo takhle: Kumys - Vláďa, Tomm - Pošťák - Kartáč, Milda, Petr (dostřídává Pižloň), s tim, že v krizích může Milda dozadu, Kartáč na střed... Ale nezapomeňte, že skoro v každém zápase jsem vsítil

Šak jo, já jen předem radím, aby se hledala pro jistotu nějaká alternativa na beka, jestli třeba Tom a tak

nedělej Zagorku. Uvidí se v sobotu

já ale nevim, jak s mou pohyblivostí bych zvládl obranu :-/

No, vypadá to, že si to už ani nemůžeme udělat těžší. Nezbývá něž máknout. Podle současného modelu to vypadá, že budu hrát v základu.

tak já nevim, jestli toho Kužela znáš nebo ne...

no já se nemůžu skoro hýbat,tak bych nedal ani střídačku

já nevim, já myslel, že se mluví o tobě...

to myslíš kartáči koho?

co je s našima defenzivníma pilířema?

Špekáček může kdyžtak do obrany, ne?

tak to je pěkný

V sobotu nemůže ani Varan ani Míra. Zkusim tedy dědoušky

jo a já nejsem tlustej,já jsem svalnatej

Novinky: Přinášíme exkluzivní rozhovor s Pižlou hráčem rezervního týmu UŠ.
Redaktor: Jak by jste zhodnotil aktuální sestavu vyhlášenou trenérem pro víkendový zápas?
Pižla: Co vám mám povídat, zase jsem nebyl nominovaný k zápasu. V původním plánu jsem byl alespoň na lavičce náhradníků, ale je vidět, že už se mnou trenér vůbec nepočítá.
Reportér: Jak to myslíte?
Pižla: To máte jednoduché. Podívejte se na absence v našem týmu. Samá zranění, disciplinární tresty atd. Člověk by si myslel, že při aktuální formě dostane pořádnou šanci, ale asi ne za současného vedení. Pořád hrají ti stejní hráči. Trenér raději postaví zraněného plajera než mně!
Redaktor: Počkejte, ale vždyť jste do několika utkání nastoupil. Nemůžete tvrdit, že jste nedostal šanci.
Pižla: To sice ano, ale zpočátku jsem hrál na postu, kde mi to nevyhovuje! Pane redaktore, já jsem útočník, ne žádný obranář? Já potřebuju míč, pak uvidíte ten kolotoč.
Redaktor: Chápu, ale nastoupil jste dvakrát i v útoku, ne?
Pižla: To je sice pravda, ale viděl jste na jak dlouho? V průnměru jsou to asi 2 minuty na zápas. Za tu dobu, toho nemáte moc co stihnout, ale i přesto jsem minule přihrál do gólové šance. Podívejte se třeba na moje výkony v rezervním týmu. Jezdím po zadku, střílím branky, na tréninku jsem většinou jako první, ale to řejmě někomu nestačí.
Redaktor: Na podzim se, ale vymění trenér, tak by jste mohl dostat více šancí, nemyslíte?
Pižla: Moc tomu nevěřím, jelikož to začíná už od vedení klubu, které zasahuje do kompetencí trenéra. Hodlám dohrát tuto sezónu a začnu se poohlížet po klubu, kde bych našel uplatnění co by kvalitní útočník.
Redaktor: No, já mám informace, že vaše fyzička není moc dobrá a ani střelecké schpnosti takové, jaké zde presentujte.
Pižla: Kecy!!! Kdo vám to napovídal, dejte mi jméno!
Redaktor: Nerozčilujte se, své zdroje vám nemohu prozradit.
Pižla: Všichni jste banda bu..., přesně takovýhle kecy má vedení klubu. Vy reportéři, jste ještě horší!!! Končím rozhovor!!!
Reportér: ... ale, ale, počkejte, kam jdete?