Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ASI BYCH nechal tu sobotu, Michal i řikal, že by se mu to hodilo, že budou hrát zápasy v pátek

Ještě k tématu rozhodnutí termínu pro novou sezónu. Tento ani příští víkend nemám čas. Za mne bych zůstal u stávajícího systému tj. sobota ráno, ale nemám problém se přizpůsobit. Každopádně vás požádám, aby jste se každý zamyslel a ujasnil si jaký termín je pro vás nejideálnější, nebo případně schůdný. Velice nerad bych řešil, že se přesune termín na neděli večer a pak nikdo nebude chodit. Ok?

Nazdar, přihlašte se kdo jde na sobotní mač, ať můžeme případně nahánět alternativy. Jo a skoro jsem zapomněl v pondělí nejde na tréňajs Tom ani já, jsme ve Švédsku. Musíte si sehnat účastníky samostatně.

hlavně jak to tak vypadá,tak budeme hrát o postup s polskem

jestli bude nějaká večerní akce nechte to prosím na další týden

No proč se důstojně nerozloučit, když krize byla zažehnána

já jsem pro

A co takhle v sobotu po posledním zápase rozlučka se sezonou a rovnou domluva o termínech a dalších věcech?

já se přizpůsobím :-)
jinak je divné,že se ztratil zápis z utkání s kometama

Pokud stále uvažujeme o změně termínu podzimních zápasů, pak je čas finalizovat návrhy. Přihlášku pro podzimní sezónu odesílám příští pátek!

tak to dnes bude snad vysoké tempo, potřebuju něco shodit

zdarec, já ještě pro info, že jsem po minulé zkušenosti po konzultaci s Tomem a Pižlou řekl ještě kolegovi, alespoň si dnes vyzkoušíme po dlouhé době, jak se na tréninku střídá

Ahoj, koukám že jde dnes dost lidí tak se chci zeptat jestli vůbec mám chodit, abych nepřekážel, a pokud ano tak jestli bych třeba mohl vzít ještě golmana?

jestli někdo bude psát report,tak prosím nepište básničky,pohádky apod.,ale napiště co se přibližně dělo na hřišti,ať si to můžu představit.pouze pokud bude psát Vláďa,tak si může jeho gól trošičku vyšperkovat

dík

Fotky dost dobrí, všichni hrajou fotbal, jenom dědek beach soccer. Hlavně že je žízeň

Kapr tým 86 B - Přezletice SK RSC 2:7,Huňáč PK - Devils of Zderaz 1:3

Širáci gól, širáci gól, širácí gól gól gól gól gól, na stadiónu vlajky vlají, to vlajky zachráněný jsou!!! Já vim, Kumbále, nechte vlajky vlát... To vlajky ukradený jsou!!! Hop hej! A ty jsi náš kapitán!!!

No, já je tam nějak neviděl. Díval jsem se samozřejmě... No nic. Dík. Chtěl bych upozornit na Kumbálovu černobílou fotku. Je v ní ve velice fotbalové pozici... a ten heavy-paroháč - no comment!

Jasně Ondráši, jen mu dej, když nechápe. Za trest, tam nemáš žádnou fotku kartágo.

já přihlášený jsem,ale nevím co ta noha vydrží.asi to není tříslo,ale něco jiného.po sezoně zajdu k lékaři