Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jo a moc se těším na zápas s Erkem to budu mít nabroušené kopačky ( a pásku přes pusu )

tak samozřemně si na tom postupu zas tak velkou míru nedávám, je tam hodně dobrejch opravdovejch fotbalistů

tak o tom Střelče nikdo nepochybuje

však já se Vám zase jednou vrátím....to zase bude křiku

já kdybych nebyl celou sezonu zraněnej(nejdřív nárty a pak tříslo),tak bych byl lepší než on

Štěpo, nepřeháníš to trochu? Aby tě něchytl infarkt nebo tak něco, přeci jen, už nejsi nejmladší... No jo no, tak taky gratulace. Ale řeknu ti, chyběl jsi.

Stepa | 21.06.2012 15:15 njn, holt u nás to nebylo moc doceněné

díky Vláďo, co z Baníku Mořina ale hlavně ze Sokola Řepy

gólů jsem dal 6 (teda spíše 5, jeden mi připsali), ale o gólech to nebylo, makal jsem hlavně pro tým tak snad byla se mnou spokojenost

Ty brďo, tak nám postup minulý rok zpět do trojky nevystřílí, záchranu nám nevystřílí a hle změní barvy, najednou je z něj profesionál... To jsou mi věci.
Tož gratulace - přece jen to na kluka z Baníku Mořina není až tak úplně špatná kariéra.

a kolik jsi dal golů?

jo a samozřejmě se Spartou titul v lize a taky chceme vyhrát evropskou ligu

cíl pro příští sezónu je titul (teda pokud mě pustíte)a Vasák pod 4 hodiny

tak si to Honzo přivolal: postup je tady

vím, že vms tímto moc nepomůžu ale mám to tak na 65% že dorezím o chviličku později a na 35%, že nedorazím, takže se vlastně ani nepíši, nicméně pro šikiho to znamená, aby dorazil na 100%

bude Dima - brankář

podpantofle
kurna snazte se

tak bohuzel nedorazim.Ted mi volala ma polovicka,ze ma horecku a zvraci.Takze bohuzel pojedu domu se starat.
Vláďo : jestli sis nevšiml tak jsem se tady nevytahoval, chtěl jsem se jenom podělit o radost