Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Tak deset už nás je - jde Dima - brankář a jeden můj kamarád.

ty to štěpo oběháš

já bohužel nikoho nevím. Budeme hrát i v tomto složení? Abych tu zbytečně nečekal.

Pokuste se sehnat ještě pár lidí. Rozesla jsem několik sms, ale zatím reagoval mimimum oslovených. Nejdou Jirka Barnet, Štěpán Vopat a Jakub Štěpán. Kartáč, Michal Odvárka a Láďa Jelínek zatím nereagovali.

nebudu přece platit za zdraví :-D tak i ten ortoped říkal,že když se to nezlepší,tak mě někam pošle.zajdu za ním příští týden a uvidím.ale stejně to moc dobře na začátek sezony nevidím.asi aktivujem pižlu do útoku :-)

Střelče, myslím, že už jsem to tu na jaře psal, ale radši to zopakuju. Tedy: Pokud se ti to takhle vleče už takovou dobu a žádná změna k lepšímu nenastala, zkus radši opravdu kvalitního a prověřeného doktora. Neříkám, že ten tvůj stávající je nějaký moula, ale znám to od sebe, tři se mi ohledně kolena spletli, než jsem zašel k opravdové kapacitě. Pokud máš pět stovek na úvodní prohlídku a dvě stovky na každou další, zkus tohle http://amb-mudrmaurer.cz/ Jinak se s tím můžeš trápit taky třeba i celý podzim...

no se mnou to moc dobře nevypadá.tříslo mám od posledního zápasu v klidu a furt to bolí.takže opět navštívím ortopeda a ten mě pošle na nějaké vyšetření.jinak bych statistiky vypepšoval :-)

já vám věřím,že na 95% postoupíte, ale musí Střelec proměňovat svoje šance a trochu si oproti mě vylepšit statistiky

podle neofic. rozlosování máme zase Hoptajch, Sen Černý Most, Přezletice, Torpedo Barrandov a Atomový veverky. K tomu nějakej Rozkrok, Výtržníky, KTB B, GTL A, Libeň a jako bonbónek Zimbru Olymp. Kdo myslí na postup? http://www.hanspaulska-liga.cz/clanky/neoficialni-rozlosovani-tymu-hanspaulske-ligy-do-sku

no jasně Vláďa dostal přece ten kufřík, myslel jsem že se rozdělí

co se do mě navážíš?
už jsme tě aspon prodali? :-D

já už bych toho Střelce na trénink nezval

člověk si skoro nestihne ani zajít na pivo

Takhle fyzicky náročnej trénink jsem nezažil pěkně dlouho. Připadal jsem si jako triatlonista. Nejprvě pořádnej běh, pak jsem šlapal vodu a Míra mi udělal parádní koloběžku. Ke všemu nás pořád honil po place nějak hlas: máš na to, jezdi, to stihneš, hrajeme dokud nebude tma. Ty vole, copak jedu na olympiádu?

já nejdřív v půl a nemám čas nikoho shánět... zkuste Ládu, šímu, dimiho, atd...

dneska si pořádně zaběháme

bude nekdo dalsi nenapsanej?

doražte už na šestou ať si pořádně zahrajem

Přijde ještě Dimi.

Sorry, nestíhám, takže ruším sebe i hráče navíc. Naštěstí je vás dost.
Jo a Pižla doufá, že ještě někdo dorazí...