Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Jasně Pižlo, příští pondělí dorazí místo mě Alča

Ahoj Širaci, nemeli by jste zajem zitra zahrat pratelske utkani? od 20,00h na prazacce. Dnes se nam omluvil tym, tak zkousime nekoho sehnat. Diky Bakera - 603443105

já jsem stále mimo

Jen mi sem prosím napište, jestli byste 20. dali přátelák místo tréninku, nebo jestli ho mám dohodnout na příští středu či čtvrtek. Když se nevyjádříte, budu to muset nšjak rozlousknout a neručím, že vyhovím vašim časovým požadavkům...

tak to já nejdu,když je vás tolik a půjdu zkusit si zaběhat

Se mnou tedy ještě jedna osoba. Jeden na střídání se hodí...

přijdu později, ale stihnu to

krutě přemýšlím,že bych šel aspoň chytat.nohu mám už dva měsíce v klidu a stejně žádné zlepšení.a zítra mám stejně v plánu zajít k doktorovi,tak bude jedno,jestli to bude bolet o něco víc.ale zase koukám,že vás je dost,tak abych tam nebyl navíc

Mimochodem, v pátek, no možná to bylo už v sobotu, jsem zažil, že Štěpka vyslovil větu: UŽ NEMŮŽU!!! Zřejmě se teď stydí přijít na trénink, protože nic nevydrží. Štěpo, můžeš poslat Alču, stejně má lepší fyzičku než ty!

Na tréňajs přijde i Kubča Ducháč. Co se týká dotočné, tak na jedničku rád zajdu.

Zdar klucí, přijďte prosím na trénink včas, musím autobusem v 19:50 pryč...Tome dík za pozvání, je to krutá nabídka, ale nemohu...

To je ti podobný, hambáři. Ja ucim az do sedmi. Takze fotbal moc pozitivně nevidim, ale kdo vi, treba bude malo studentu a spatna morálka. Dotocna je samozřejmě lákavá, ale tam účast neslibuju o nic víc. Potřeboval bych po třech dnech zrani trochu vylepšit prijem sacharidu, tuků i bilkovin. (Uf, pisu bilkovin a furt mi to T9ka opravuje na lihovin

to už ale nic nebude

čus, dneska na trenink nejdu, ale kolem 21:15 dorazím na dotočnou...

na trenink mam 1 cloveka.

Chlapci, dnes navrhuji dát dotočnou u nás na zahrádce... Ze svatby nám zůstalo nějaké to pivko a pár zelených, tak bychom po fotbale mohli k nám... Co vy na to?

Trošku jsem organizačně zapůsobil na několika místech, tudíž se nám rýsují pro období od 20.8. do vypuknutí sezóny 3 přáteláky - jeden s týmem na úrovni sedmičky (naši staří známí Děd plus Čuřín a spol.), následně dva s týmy ze čtyřky - s Keharem a FP Praha. Jistě to termínově zatím vypadá jen s FP (neděle 26.8. večer), o tom, kdy hrát ty další de dohodneme buď ústně, nebo své návrhy směřujte sem.

ty bys nejraději hrál sám proti všem :-D
za prvé,aby ti to neměl kdo kazit a za druhé,aby ses trošku unavil :-D

já to mám právě rád, když je nás třeba o jednoho méně. Hned se zvedá motivace. Doražte co nejdřív (NEJLÉPE V ŠEST - JÁ TAM BUDU) ať si zahrajem co nejvíc.

Bakero, díky za nabídku, nicméně do zítřka se už dohromady nedáme. Pokud byste měli zájem o přátelák v následujících týdnech, napište sem nabídku a můžeme se dohodnout. Díky