Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

to bysme si, střelče vole, pomohli s tebou v kisně vole

já ještě nevím, myslel sem že to bude sobota dopo

já bych šel klidně chytat :-)

Nazdar, kdo jde v neděli na přátelák do Běchovic, tak se prosím hlašte, případně odhlašte, ať je vidět zda se sejdeme. Je potřeba potvrdit soupeři zda se sejdeme!!! Důležité!!!

Trénink zrušen, tak to si dám svých obvyklých 50km na kole a pak 10km sprintem, abych z toho nevypad...

jako nic proti,ale dnes bych trenink raději zrušil.ale pokud chce někdo alibi do hospody,tak ať to doma nehlásí :-D

Z moci nikým mi nesvěřené ještě k dnešnímu tréninku dodávám, že pokud nás do 17.30 nebude alespoň deset přihlášených či jinak anoncovaných účastníků, pak jej nemá cenu vzhledem k panující teplotě konat, tudíž jej budeme muset zrušit, či přeložit na jiný den.

Zdar, za sebe do 27. žádný fotbal a následující víkend, jsem na svatbě, ale na mně to nestojí. Určitě by bylo vhodné se před sezónou sejít a pořešit taktické a personální věci, tak řešení hřišť (základka, Satalice) ať to nedopadne jako v minulé sezóně.

Mildi, napiš mi sem prosím, jak na tom termínově příští týden a první týden v září budeš, ať můžeš i na ty další přáteláky - měly by být ještě dva.
Zatím bychom pro ně mohli využít pondělí 27. a 3., úterý 28. a 4., středy 29. či 5. či čtvrtek 30. Možná i neděli 2., ale netuším, kolik lidí jde na Mirkovu svatbu...

kdyby v neděli nešel ani kumys,tak bych asi mohl chytat

Tomm - uvidíme po přáteláčku, blbý je, že jsem zrovna asi po 6ti měsících nachlazen, ale do zápasu bych měl být ok

Jak myslíš, ale několikrát to pomohlo mě, mému bráchovi, honza by ti taky jistě přidal nějaký ten argument pro. Kde klasická medicína selhává, může tohle opravdu pomoct. Taky jsem nevěřil, když to ale zkusíš, pak jistě změníš názor.

no Vláďo dík za nabídku,ale já tomu moc nevěřím.I když teď je asi všechno lepší,než české lékařství :-D
momentálně chodím na laser,tak uvidím,jestli se to zlepší nebo ne

Abych nezapomněl, kromě toho přáteláku 26., který je už jistý, mám ještě rozjednané dvě nabídky na přátelák, jedna by přišla na řadu asi hned příští pondělí místo tréninku, možná by byla i středa či čtvrtek, měli-li byste zájem, a něco by se mohlo realizovat i v pondělí 3.9. či ve středu 5. těsně před 1. kolem.
Organizuje je briskně, tudíž bude fajn, když se vyjádříte, kdy by vám vyhovovalo další přáteláky hrát - především ti, kteří nechodí na tréninky a nevidíme se tak.
Stejně tak by Pižla rád věděl, zda od září budeme chodit za školu, tak se k tomu taky prosím vyjádřete, on teď nemá na organizování čas, neboť se dost intenzivně učí.

Střelče, jestli to tříslo máš pořád v háji, dopuručuju pana Zvěřinu ze Kbel - koukni na stránky benares.cz. Reiki je sice pro hodně lidí hodně nezvyklý léčebný postup, když ale pomohl Hejnové k medaili, tak tobě by mohl tu nohu srovnat taky, to mi věř.

Bakeře děkujeme za nabídku, ale 20. už to dohromady nedáme. V týdnu od 26. by ale jistě šance na dohodu byla, stačí sem napsat a rychle zareagujeme.

Já taky příští týden nejsem. Mimochodem zatím nemám podepsané to hostování tak zatím si zabírám místo v útoku

Díky. Já tu bohužel od 19. do 26. nebudu, takže na mě neberte ohledy.
Jinak jsem si vzpomněl, že už vlastně nejsem ten, kdo určuje taktiku do příští sezony - a hodně se mi ulevilo.

Pokud by jste meli zajem, tak nam by se to hodilo pondeli 20.8. od 20,00 Prazacka. Karel - Bakera
Bránu jistí Michal, půjde, ale jelikož je pryč, nemůže se zapsat.