Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

jak jste hráli?

šmejde. No nakonec bys tam byl uplně naprd.

uvidím jak (v kolik) to dopadne, ale moc to nevidím

no já nejdu

Střelče, všichni asi nebudeme, tak nevím, jestli bude tvá přítomnost nezbytná. Třeba se ale ještě ozve Milda a uvidíš...

Plejeři nechť si na přátelák vezmou i modrý trikot, soupeři hrají tradičně ve stejných barvách, jaké preferujeme, tedy v černé a bílé.

jseš silná osobnost i na lavičce

jako dorazit bych mohl,ale mám ještě na 3 týdny zaplecený xbox live a musím pařit

a má cenu,abych jezdil?
stejně třeba nebudu hrát.

Jinak s tou školou už si zase nepamatuji, jak to dopadlo. Vypověděli jsme smlouvu nebo ji tam pořád máme? Chjo, to je peklo, ta základka... Taky bych se sešel - třeba dnes po tréninku? Mohl by Milda dorazit po úřadu na limču? A Ondřej po laseru na pivko? Že bychom před sezonou vše poladili...

ok

Večer dorazí i Michal a Pižla, jen to sem asi hned tak nanapíšou.

Štěpa - já jsem pochopil, že máme přátelák, takže asi ne. A to se tedy asi týká všech - jen pivo po našem přáteláku.
Jinak já dorazím...

jsem zraněnej...

zatím právě ne, zítra to vytisknu a budu prosit a prosit

už máš vlastně ten podpis?
já zítra nejdu, jsem předvolán na 18:00 na úřad

ahoj chlapi mám zítra dorazit nebo je to pouze pro letos hrající širáky?

Nedělní přátelák zrušen, Milda je out a Kumbál zřejmě též, tudíž by nás nebylo dost.
Náhradní varianta - přátelák v pondělí místo tréninku na našem domácím hřišti. Soupeřem nám nebude plánovaný čtvrtoligista z neděle, nýbrž populární čuřínovci: Kanálpucers PL.
Tento přátelák se konat bude! Pižla už může, Milda by měl jít, Tom tu bude, čili pět a půl nás nebude jistě.
Tímto dále všechny širáky vyzývám, aby na pondělní trénink tedy nikoho z přátel nezvali, aby tam na nás nemusel někdo smutně koukat.

Nejde Varan ani Tom to s největší pravděpodobností nedává a když se k tomu přidá nerozhodný Milda, nereagující Kumbál a Jerry, tak mi to moc dobře nevychází. Vlado buď někoho ještě sežeň nebo to odpískáme. Ten človíček by to potřeboval vědět nejlépe ještě dnes a ani se nedivím. Dej mu prosím vědět, ať nejsem za hulváty, já teď nemám moc sil řešit cokoliv okolo fotbalu.

tak to nejdu a budete ve 4
lartíč jak to?