Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Ondro, kdo na tebe proboha zkoušel karibskou magii?

Tohle je něco zcela jiného...
Je to samozřejmě jen na tobě, ale pozitivní výsledky to mělo u mě i mého bráchy, a to jsme tomu původně odmítali věřit stejně jako ty.
Pokud odmítáš tohle, tak si aspoň zkus najít pořádného doktora, konec konců jsem ti tu odkaz na jednoho dal.
To, jak svou léčbu popisuješ teď, mě vede k názoru, že v dohledné době ti opravdu nemůže pomoci. Dokud nemáš kvalitní diagnózu, je veškerá léčba na nic, ať se tváří moderně jak chce.
Mě taky posílali se špatnou diagnózou do bazénu, na rehabilitace, elektroléčbu... A k ničemu, protože nevěděli, co mi je.
Fakt zkus změnu, jinak tu budeš takhle vtipkovat půl roku bez toho, že si s námi kopneš.

jestli je to voodoo,jak na mě jednou zkoušel zvěřina(teď mi vypadlo jméno),tak mě to určitě nepomůže.já tomu nevěřím a bylo by to dost trapné,kdybych se tam začal blbě smát

Já jdu dneska jen na hodinu, takže do 19:30. Má to cenu, sejdeme se vůbec ?

Michal jde.

Ondro, když vezmeš na vědomí, že ti laser asi moc nepomůže a půjdeš k tomu pánovi, co jsem ti tu naň dal odkaz, pak si na podzim i zahraješ... Když se budeš "léčit" jako doposud, pak si taky můžeme společně kopnout až o Velikonocích. Je to jen na tobě.

hoši je mi to blbý, ale opět to nedám, odjíždím na dva dny pryč

ty seš zase jednou vtipnej :-)
jinak koukám,že se začíná později než normálně.ale i tak mi to asi nepomůže

Bukvíci, ve trech se asi bude hrat blbe, nechcete se zapisovat? Nemluvě o tom, ze ja se asi odepisu, bo mam heftovni rymicku

Ondro, nedivil. Opravdu nejsi - všichni už ti to 12 let zkoušíme vysvětlit... A slovo "buzna" má fakt jinej význam, než jakej si myslíš (portugalsky vedoucí družstva)...

to by ses divil :-)

však ty taky nejsi vedoucí družstva

a už to máš vůbec podepsané? já teda nic nepodepisoval

to je zase diskuze

Tak to se nesmím nechat zahanbit a musím slíbit celé tři kousky

Honza Leibl slíbil v opačném případě dvě...

Tak a je to tady : Erko Kbely - Saens 1.FC A So 3.11 11:15 KBELY
V případě vítězství pro každého širáka pivo zdarma

chudáci neširáci :-D

5:3. 1:0,1:3,5:3 - zajímavá výkonnostní vlnovka. Příští týden v pondělí ve stejný čas repete.
Mildi, nebyli jsme všici, prosté.
A Pižla jde taky.