Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

ale satanické tréninky rozhodně dávat budu

budou vůbec na večer lidi?

Járo, dohodnu to večer s Honzou a pak ti dám vědět...
Střelče, pokud si neskočíš k lékaři, pak jsou ti nové střelky naprd...
Tome, zatloukat, zatloukat, zatloukat...

no to teda brzo

Vláďo, mám problémy v manželství, poradíš? Určitě se v tom vyznáš...

no pokud nebude brankář,rád zaskočím.o víkendu jsem byl na turnaji a dost slušně jsem zachytal

jinak do pole to vidím jako asi jako 4 útočník

dnes to opatrně vyzkouším a uvidím

vláďo,určitě víš,kde jsou nějaké akce na kopačky.poradíš? :-)

Ahoj, dneska se omlouvám, ale má teď hodně náročný týdny ve florbalu a musím trenovat. Každopádně v sobotu pokud budu potřeba půjdu chytat, čas mám. S pískáním je to díky florablu se mnou špatný, pokud možno zaplatím. Pokud je potřeba někoho objednat rád bych požádal Vláďu jestli by mi to nemohl zprostředkovat, popřípadě nevyřídil, protože se v tom moc nevyznám. S autama si poradit umím, ale s tímhle moc ne.
Díky
Kumys

jo a co se týče pískání, jsem zapsán na ten druhej blok - tj. na 28. 10., takže se koukejte hlásit i vy ostatní!!!!

čau buzny, pár keců ode mě...
1) díky Vláďovi, že skoro jako jediný myslí na přáteláky a alespoň nějakou přípravu
2) já už jsem se snad vymanil ze všech svatebních povinností a už opět mohu začít makat na širácích... takže co jako je, kurva?

3) Odhlášení nájmu ze hřiště za školou je v jednání... což je na prd. Rasťa na to myslí, já to hlídám - takže to ještě neni. Když nás budou chtít podusit, tak tam máme dvouměsíční výpovědní lhůtu - takže asi ještě budeme něco platit.
4) od 1. 10. chodíme do tělocvičny v Satalicích - alespoň to jsem domluvil.

Střelče, i proto je to za školou...

ahoj, nabízíme pískání utkání malé kopané, futsalu a turnajů za příznivých cen a ve výborné kvalitě. více info najdete na PLMF.cz (http://www.plmf.cz/)

a bude vůbec ještě hřiště k dispozici? nehraje se tam už hanspaulka?

Nijak se nechci ujímat organizačních prací bez vyzvání, nicméně pro nezasvěcené je pro události příštího týdne nutno shrnout podstatné:
1. v pondělí bude trénink, soupeře pro přátelák se mi nepodařilo sehnat. Chtěli bychom jej ale pojmout jako takový skoropřátelák širáci proti neširákům. Proto by bylo dobré, aby dorazili i ti, co dlouho nebyli - Jerry, Milda a snad i Míra, nebude-li tedy ještě v pondělí někde poletovat s nevěstou. Komplet jsme se neviděli skoro tři měsíce, bylo by fajn to zvládnout alespoň před 1. mačem.
2. Je nás opravdu omezené množství, zraněných habaděj a Pošťák na hostování v Barce, proto jsme dospěli k závěru, že na výpomoc zkusíme doregistrovat bijce Jirku Šiknera (v pondělí se to pokusím zařídit). Možná nám pomůže tu a tam Víťa, pokud ho Tom přesvědčí. To ovšem není vůbec jisté. Já měl sice taky ještě někoho v pácu, má ale taky zdravotní problémy, takže k dispozici jen tak nebude...
3. V neděli odpoledne se píská ve Kbelích - jde o dva zápasy, ne o tři, jak to mělo být původně. Zatím se přihlásil pouze Honza, s Pižlou předpokládáme, že jej rychle někdo doplní - kromě mě, Pižli, Ondry a Kůči jsou totiž na řadě všichni ostatní nejmenovaní...

Ahoj, pokud bude v pondělí trénal, nebo přátelák, tak jen informuju, že nejdu.

když píšu o útoku,tak myslím sebe

a to sem já, Varan, nebo Ty?

tak to bude muset do útoku nastoupit lazar :-)

Omlouvám se, že jsem nepřišel na přátelák, ale nestihl jsem to z práce. Celý příští týden jsem v Tatrách, takže se mnou nepočítejte v pondělí a bohužel ani na první zápas.
Střelče, snad ano, řada lidí se nehlásí...