Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

slibuju, že seřídím mířidla, aby mi už nekvedlaly nohy. O reprezentační přestávce (tento víkend) jsem si zaplatil speciální teoretický kurs s Čapounem. Teď už třeba vím, že Zizu Zidane je Zizu Zidane

Erko porazíme 3. listopadu

do vlastní bych snad něco trefil

Štěpko, ještě, že nejsi u nás - tobě ani nám se nedaří střílet goly, to bychom snad dali ještě míň golů než v minulém zápase

Jinak gratulace k výhře - štika ligy se začíná probouzet

Varánku, dáme pivko a bude líp

jinak hlásím 1. výhru 5-3 ( bohužel bez mého vstřeleného gólu, pouze 1 asistence )

tak to je fakt pech, přeji brzké uzdravení

kucí, přeji hodně štěstí do sezóny, já si už letos nekopnu

...a ten profi rozhodčí se jmenuje Vladimír Novák jen shodou okolností...

Míro, řešení je dvojí, buď někoho konkrétního oslov, ať jde za tebe jako náhradník (příspěvek na diskuzi nechá všechny v klidu) - kromě mě, Pižli, Střelce a Honzy + Tomáše jsou na řadě všichni ostatní, nebo se dohodni s Tomem na tom, že s ním půjde pískat profík, za 2 zápasy bys zaplatil asi 500. Pokud bys měl zájem, kontakt na profi rozhodčí bych ti dodal.

Míro, já 28. 10. jdu

Nazdar všichni.Mám velký problém.Včera jsem se od manželky dozvěděl,že víkend 26.-28.10. máme být na Moravě.Už to víme asi měsíc,ale ja jsem hlava dubová.Proto se chci zeptat jestli by někdo neměl čas a nemohl to vzít za mě.Samozřejmě za to,že bych vzal hned první možné pískání na jaře.Pokud by to možné nebylo,tak se to pokusím zrušit a pískat půjdu.Kdyby někdo mohl,tak předem děkuji.

zaúkoloval jsem, koho jsem mohl, aby sehnal posily, přijďte, snad nás bude dost... vlada

Kumbal min + 1 player

Ty vole, ja asi sestyho taky mam bejt pryč, to je na pytel

já jsem bohužel nemocnej, takže to dnes vynechám...
Stejně tak 6. 10. se chystám mimo Prahu, takže se rovnou odepisuji ze zápasu, tak snad nás bude dost

Měli bychom se dnes zkusit na trénink sejít už tak ve čtvrt, v 19.45 je už přece jen viditelnost takřka nulová...

0:0. Zahodili jsme toho spoustu, ale soupeř se taky k něčemu dostal, tudíž nakonec je plichta relativně spravedlivá...

tak vam neprijedu ani fandit.Je mi porad mizerne.Dejte pak vedet jak jste vyhrali.

a jdeš tedy za týden?