Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Tak Michal nejde, Kumbal možná dorazí, Peťa je moula, co se nezapisuje, ale jít má.
Mildo, přeju hodně fantazie při volbě strategie

Přijdu

tak já budu dávat góly z brány :-)

Michal stále nepotvrdil, Kumbal ještě uvidí, Kůča má jít jistě. Bude to holt zápas plný překvapení...

tak klidně můžu začít v poli,ale když nebudu moct běhat,tak bych vlezl do brány

Michal by snad měl jít, potvrdí mi to dnes odpo. Tím by byla branka pokryta, a kdyby Střelec náhodou nemohl, mohl by se do branky posunout místo Michala a ten by nás posílil v poli.
Kumbal by měl snad jít taky, alespoň v pondělí se tak tvářil.
Číslo na Láďu Jelínka sice mám, ale podle mě nemá ani smysl ho zkoušet, neboť Víťa v létě říkal, že zápasy už hrát nechce...
Pokud bys ho ale, Mildi, chtěl zkusit přesvědčit, tu je jeho číslo: 606119431.

jako jestli se nesejdeme a ztratíme body s tímto soupeřem(zatím nic moc výsledky),tak to bude škoda

já jsem skoro pro :-)

že bych dorazil?

chtělo by to Cum-Bitch a nebo zkusit Láďu, nezavoláte mu někdo, že je to urgentní?

a kdo bude tvořit,když nebudou bratři H?
ale klidně chytat budu a rád :-)
to zas bude zápas,bude nás vůbec dost?

Tak pokud nebude moct Michal, to aby nás zachránil v bráně střelec, co...

hele, klucí, já o víkendu, taky nemůžu... mám akci s naším sponzorem a musím tam být... sorry...

pravej sirak se nikdy nezeni a neporizuje si deti

já jedu na fotrvíkend s Andulkou - taková expedice Apalucha. Jedině pokud by byla Andulka nemocná, tak nejedem, ale to jí fakt nepřeju, už jsme o jednu takovou akci přišli

ty jsi teda vzor.radsi jedes chlastat nez pomoct sirakum.a to musis brat i pizlu?

No já mám možnost být od pátku do neděle s Jendou, Pižlou, Lubošem u Honzy Janouška na chatě... Jedou s námi i ženy, takže je to jedinečná příležitost, jak využít konec léta... A bohužel hrajeme až od 12h, takže ani nebudu čekat, to by z toho víkendu nic nebylo... Halt někdy si to vybrat musim - škoda, že zrovna nemůže i Kartáč...

a co vyvádíte oba brothers?

no, pokud se nic nestane, tak ne.
Střelče, máš rukavice? Pokud ne, můžu ti vzít věci od Pižli nebo Jerryho. Pokud bys tedy něco do brány potřeboval (krom zástěry), tak mi to sem napiš.