Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Čau Míro, já ten záskok asi nedám. Mají k nám přijet švéďáci a já bych se měl definitivně přestěhovat, jelikož 1.11. předávám byt. Leda jako totální nouzovka, kdyby to nevyšlo nikomu.

milda taxi bude?

nazdar chlapci.Tak je to definitivni.Toho 28.10. na 100% nebudu moci jit piskat.Budu pryc cely vikend takze nepujdu ani na sobotni zapas.Tudiz jsem chtel jeste jednou nekoho (kdo je take na rade) pozadat jestli by to za me nevzal.Sel bych piskat hned prvni jarni piskani.Pokud ne tak se obratim na profi rozhodciho.Ale pokud by nekdo sel,tak dejte prosim vedet co nejrychleji at muzu kdyztak nejak resit.Diky.

mám nějakou rýmičku

no vláďo,to bylo tím,že jsme se moc nesešli

Nazdar kucani, koukám, jak válíte, škoda že to tu nedávají v televizi. Tak jen nepolevit, ať si na jaře zahraju čtyřku.

Cosi podezřelého se děje - Přezletice dostaly dle stránek Černého Mostu od tohoto protivníka dardu v poměru 6:2. Buďme tudíž obezřetní, aby nás to neuspalo. Na jaře si nás přece jen tito přespolní povodili pěkně...

Na trénink jde i Jirka č.2 ze Satalic, včera jsem ho potkal.

:D ty vole, typická širácká diskuze plná

Jinak jsem rád, že jsme konečně sehnali pořádnýho golmana, kterej je schopnej udržet čistý konto

Co dneska trénink? Hlašte se, je nás tam pět a půl...

Pižla - to Tvůj anál nemá po tom víkendu s chlapama dost?

a já nulu :-)

míra kartička,milda gol

Gratuluju k bodíkům, jaká byla sestava, střelec gólu a kartičky. Potřebuju si to zapsat do análů!!!

já na nic nehrál,vy jste nepochopili moji genialitu

napiš pořádnou reportáž a nepindé tu do fóra

Já myslím, že to byl ok zápas, vždyť soupeř prakticky netrefil branku. Škoda jen, že když už jsme konečně na rozdíl od druhého mače začali trefovat branku, chytá zrovna za soupeře házenkář...
Pro příště to bude ale chtít ještě větší důraz a soustředění, přece jen jsme měli třeba úvod druhé půle dosti hluchý.
Muž zápasu dle mě Jiří, ty jeho průniky a la Roberto Carlos žeru. Ještě že máme to talentované mládí

A nakonec pochvala Střelcovi za to, že ač nám sice tu a tam zadrnakal na nervíky, přesto nám tu nulu vychytal.

právě že nejde, bude jen na

Jiří má recht, ale esli se nepletu, tak příště nejdeš ne, tak jaký

Důležití jsou body a je už jedno jak ...

ty se taky furt stěhuješ :-D