Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Diskuze

Diskuze

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil střelec | 15.10.2012 13:03
no pokud sis vláďo v sobotu nevšiml,tak skoro celou druhou půlku jsem byl na lavičce.a nebylo tím,aby si zahrál pižla.takže proto nechodím na treninky.i když vím,že bych je nutně potřeboval
Osobní profil Dr. | 15.10.2012 12:17
Abych nezapomněl, na trénink beru kolegu z práce.
Osobní profil Dr. | 15.10.2012 12:15
Střelče, ty už místo plkání radši začni zase chodit trénovat, když už se můžeš hýbat, ať tu a tam zvládneš i hattrick, když nám v sobotu dva tvé zásahy nestačily...

P.S. Spočítej si kolik let chybí Jerrymu Peťovi do 35 a pak si odvoď, od kdy můžeme hrát veteránskou. Mně to vychází asi na rok 2023.
Osobní profil střelec | 15.10.2012 10:30
a jak to bude do budoucna? bude se zakládat veteránská a nebo budeme školit mládež?
Osobní profil jiri | 15.10.2012 9:13
Na trénink nejdu - narazil jsem si koleno na Vavřinci, ale na jedno bych zašel. Kumbále jdeš?
Osobní profil Tomm | 15.10.2012 9:06
Od pětatřiceti můžete hrát veteránskou ligu
Osobní profil Mildinek | 15.10.2012 8:59
Dr. to nejsou ty dlouhodobé problémy - paradoxně to lýtko se neozývá vůbec, nyní je to koleno, vyloženě únavová bolest, to poznám

je to prostě kombinace toho, že stárnu a dělám toho málo (nestíhám cvičit, běhat, trénovat) a tělo není zvyklé
Osobní profil střelec | 15.10.2012 7:05
to vypadá,jako bys měl Vláďo od pana Zvěřiny provizy :-D
Osobní profil Dr. | 14.10.2012 23:42
Mildi - jsou li to dlouhodobé problémy, tak už si skoč do Benares, korunky na to máš. Pan Zvěřina tě jistě rychle spraví a ty aspoň přispěješ na dárky potomstvu našeho kamaráda

S Tomášem souhlasím, tahle facka byla ideálním momentem pro to se z dosavadních chyb poučit. I ty předchozí mače nebyly zcela bez potíží (třeba ty naše herní výpadky na počátku druhé půle) a ta včerejší prohra podtrhla to, co v minulých třech kláních zaretušovaly bodíky.

Ač jsem před sezónou neměl žádná očekávání, neboť příprava nestála za moc, včera mě ta ztráta dost mrzela, protože k těm sedmi bodům nebylo po první půli a vedení 3:2 zas tak daleko...
Osobní profil Mildinek | 14.10.2012 19:45
já nějak nemůžu hrát naplno, pořád mě něco zlobí - včera koleno, tříslo minule, do toho sem pořád někde pryč, nestíhám se připravit fyzicky, štve mě to

kvůli tomu kolenu vynechávám zítra trénink
Osobní profil Tomm | 14.10.2012 12:59
Všiml jsem si, že naše zatím poměrně slušné výsledky jsme uhráli s týmy, které jsou na posledních pěti místech tabulky, takže lepší soupeři nás určitě teprve čekají.

Musíme jednoznačně zlepšit úroveň naší hry! Včera to byla hrozná tužka a kupodivu jsme hráli většinu zápasu o body. Možná nám nechybí nasazení, ale určitě nám chybí přesnost, klid na míči, přehled a to naše proměňování šancí...

Myslim si, že bychom měli zase trochu svázat a posílit taktiku. Nejsme fotbalisti, tak musíme začít soupeře ničit vyzrálostí. Včera se nám ty body rozkutáleli, jako když hrajou zlatanovci nebo prostě týmy z osmý ligy. Prostě nemůžeme takhle lacino přicházet o vedení 3:2.

Navíc hodně z nás hraje dost pod svý možnosti, nevím moc, jak to ze sebe vyždímat, ale včera jsme předvedli tak 60% svýho potenciálu a přitom v dalších zápasech budeme muset bejt co nejblíž 100%, abychom dál sbírali body.

Pojďme do toho!
Osobní profil Dr. | 13.10.2012 23:14
Tak to se ti omlouvám, Střelče
Osobní profil střelec | 13.10.2012 15:49
no já to ale nepsal a hlavne ronalda nesnáším
Osobní profil Dr. | 13.10.2012 14:57
Ještě mě napadlo, že bychom zas trochu mohli máknout na nějakých domluvených způsobech zahrávání trestňáků. Standardně máme jen tu rozehrávku na Toma, ale chtělo by to víc variant. Dnes na konci to třeba Milda po rozehraném trestňáku posílal před branku, ale nikdo se k tomu nedostal. Když nám to instinktivně nevychází, mohli bychom prostě náš repertoár připravených akcí aspoň trochu rozšířit.

Stejně tak je dobrý nápad s tím hráčem místo brankáře, ve futsale je to zcela běžné, ale musíme na to být taky připraveni, aby si mě Střelec příště zas v podobné situaci nehlídal a věděli jsme, jak toho 6. hráče využít.

Hlavně bych nezapomněl na tu naši kombinační hru z počátku druhé půle. Způsob, jak hrát efektivně, je to dobrý. Škoda, že jsme ji vydrželi hrát jen tak krátce...

Ross Crock dostal od Černého Mostu 9:1, nějak se nám to zamotává. Uvidíme, jak dopadli Zimbru s Torpédem.

Příště bude líp. Konec konců buzna se probrala ze zimního spánku...

Pěkné odpo všem
Osobní profil Dr. | 13.10.2012 14:24
Nepokračuje - prohra 4:5. Výsledek k na..., ale můžeme si za něj bohužel sami

Ještě že má Buzna radost...
Osobní profil (neregistrovaný) | 13.10.2012 12:18
"Není důležité vyhrát,ale dát aspoň dva góly."
Cristiano "Buzna" Ronaldo
Osobní profil Stepa | 12.10.2012 20:37
zítra držím palce ať série pokračuje
Osobní profil střelec | 12.10.2012 19:55
ok,budu čekat
Osobní profil Mildinek | 12.10.2012 17:13
ať se to nekomplikuje
Osobní profil Mildinek | 12.10.2012 17:13
taxi bude

Míro zaplať profíka a je to

Aktualita

Predsezonni agitace
Mili lenosi, sezona se nam pomalu blizi, tudiz se opet prosim zacnete pomalu objevovat na trenincich, startujeme na zacatku zari. Honzovi jsem poslal kontakty ...

Kalendář akcí

« 04 / 2025 »
Po Út St Čt So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery

Anketa

Dáme turnaj ve Staré Lysé? (17.8. - sobota, přírodní tráva, 1000 Kč za tým, najatí rozhodčí, ze Kbel asi 25 km směrem na Mladou Boleslav)

Ano
4 (57,1%)

Ne
3 (42,9%)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz