Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

já nevím jestli v sobotu nastoupím, jsem v dost zuboženém stavu, uvidím opravdu až v sobotu ráno

no v sobotu jdu,abych se rozloučil se sezónou :-)
nechci snižovat kvality pana Zvěřiny,ale jak píšeš,že o něm ví málokdo,tak se divím,že k němu nechodí sportovci profíci.
a pak je tu druhá věc a to je to,že nemám na to,abych platil 500 za hodinu.kdybych věděl,že by mě vyléčil za tu hoďku,tak bych to i zkusil,ale jak sám jsi psal,tak tě vyléčil za pár týdnů a na to opravdu nemám.radši budu skoro zdarma chodit k jiným odborníkům a bohužel je začnu konečně poslouchat a vynechám to kopání

Střelče, a proto budeš v sobotu hrát?
Protože stále věřím, že nejsi na hlavu padlý, ale jenom děláš zagorku, neb jsi zkrátka náš Óňa

Ten tě srovná za pár týdnů a budeš fit. Při tvém stávajícím přístupu si totiž opravdu třeba, i přes šetření se ve zbytku sezóny, nezahraješ ani na jaře.
I přesto, že nejsem MuDr., ale jen jiný Dr., pak ti na férovku říkám, že máš jen dvě možnosti. Buď se v tom budeš plácat jako doteď a budeš pan Bolístka už napořád, a nebo si to konečně v hlavě srovnáš a poslechneš mě.
Pan Zvěřina je totiž skvělá možnost, o které ví jen málokdo. Navíc já, brácha, Hazinové i další lidi z našeho okolí s ním mají zkušenost bezvadnou. Větší záruky jeho kvality ti už opravdu nabídnout nemůžu.
Tímhle ti zaklínadlo PAN ZVĚŘINA sugeruju naposled. Ač má touha nadšeně sledovat tvégóly je nekonečná, má touha některé věci ti neustále opakovat má ale své meze. Bohužel...

nic nenahazovat,já to s tomem odpískám.
jo a taky to vypadá,že tento víkend hraji poslední zápas sezóny.doktor mi rázně řekl,že nemám provozovat žádný sport.
je to ale škoda,když jsem se zrovna rozstřílel

takze vzhledem k tomu,ze to evidentne nikdo za me vzit nemuze.Chci poprosit Vladu jestli by sem nehodil kontakt na nejakyho toho profika.Diky moc.

A kouči, popřemýšlej nad taktikou pro sobotní mač, Tom nejde, tak musíme vymyslet něco, abychom i bez něj tu přezletickou blamáž nezopakovali. Myslím, že by na střed zas mohl jako proti Libni Míra a ty bys ho kdyžtak v roli Gattusa doplňoval. Honzy mi momentálně přijde do zálohy škoda. A musíme o dost zvýšit důraz, tan nám hlavně v druhé půli zásadně chyběl vepředu i vzadu.
Tvým myšlenkovým pochodům zdar!

já už sem mu psal že nemůžu, at řekne profíkovi

Já mu říkal, že to takhle dopadne. Musí oslovit někoho konkrétního! Tyhle neadresné žádosti na diskuzi k žádné aktivitě nikoho nerozhoupou...

Zdar, hele za toho Míru to nikdo v příštím týdnu nevezmete?

jestli je vás osm beze me, tak nejdu. SOrry

Určitě všichni doražte, bude nás minimálně 8 !!!!

Tak se prosim vyjádřete jasně jestli jdete nebo ne, at víme kolik nás je. Mě bolí noha a v míň jak osmi lidech hrát nebudu

Bobbymu je nedobře, má rýmičku, nedorazí. A já, pokud to nebude nezbytně nutný taky ne.

Měli jsme schůzku SNKK, ale byla zrušena, takže nejspíš nás dorazí více - já, Víťa určitě, možná Kartáč a Bobby...
Jo a dnes beru do kostela nějakou baštu

no dnes už jsem uvažoval,že mu napíšu a zeptám se ho,jaké má s tříslama zkušenosti.nerad bych tam šel 3x,vyhodil 1500 a zlepšení žádné

Pro Jiřího co je to za otázku?

Střelče, v klidu ti u pana Zvěřiny vyjednám slevu

Ode mě by měl přijít kolega z práce, Honza snad půjde, Michalovi napíšu.

Vocásci a co tréňajs, sežeňte za sebe alespoň náhradu.
ty vole, to je verbež