Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

píská jeho přítelkyně.třeba se jí ale neptal

Hráč, který rozehrává volný kop, se míče nesmí znovu dotknout do chvíle, než míčem zahraje jiný hráč, nebo je míč ze hry, jinak rozhodčí nařídí proti jeho mužstvu nepřímý volný kop.
tamten tvůj kamarád by se měl nechat přezkoušet

ale i když neplatil,tak si ho všichni budete pamatovat do konce života :-D

tak zápas už byl rozhodnutý a já se nerad hádám

s náma chodí na volejbal jeden fotbalovej rozhodčí, tak se taky zeptám. Nechápu, proč jsi rozhodně řekl, že nemá platit, když sis nebyl jistej. Ty vole, ty jsi snad blbější než já :-) No nic, mohl ses mi ve střelecký tabulce přiblížit, takhle za mě budeš marně pokulhávat :-)

takže ho jako budeme počítat :-)

ten gol měl asi platit.při penaltě je to jasné,ale u přímáku jsem to nikde neviděl a ptal jsem se i kámoše,který má přítelkyni rozhodčí a prý platit měl

Super, chlapi - gratulace! Mám radost...

Zvlášť druhou půlku to byla pěkná tužtička, ale 5:1 je hezkej výsledek.

Trenére pozor, Kumbál měl 14 piv a Havlos 12 a 5 zelenejch
Jirka Luňák

Vláďo, hodili by se, co :-) Kumys zejtra pojede v 10:35 od Billy.

tříslo od soboty stále bolí a zítra moc platný asi nebudu(bohužel teď to myslím vážně) a proto uvažuji,že na zápas vůbec nepůjdu.
vlaďo,zítra se ti ozvu

To jsou naše nový posily, co je budeme podepisovat? Franz do branky, Fischerová do útoku?

v sobotu beru podpisový archy - Franze a Fischerovou. Kdo chce podepsat, hlašte se pls.

ok,pokud se neozve někdo další,tak ti třeba v 10 zavolám a domluvíme se.
dík

Bude-li třeba, vezmu tě.

byl by někdo ochotný mě v sobotu vyzvednout někde v počernicích(a pak mě tam i odvést)? musím do práce a s tím mildou je to nejisté

No ještěže mám jednu potenciální útočnou posilu z řad svých studentů na léčení u pana Zvěřiny zrovna teď, třeba nám na konci vypomůže, když nás většina bude hry neschopných... Asi bych vás, naše pacienty, měl naložit do vagónu a k výše již několikrát jmenovanému pánovi vás dotáhnout násilím.
Každopádně vám, milí lazaři, přeju brzké uzdravení.

takže se mám radši dopravit po vlastní ose?
Milý náš lobbisto, pan Zvěřina v úterý nemůže, nabízí čtvrtek od čtyř. Máš mu ale sám zavolat, abyste se nejprve dohodli. Řekl jsem mu, jak se jmenuješ, kdyby si ale jméno nemohl vybavit, tak mu řekni, že jsem s ním o tobě dnes mluvil. Zavoj mu na číslo +420 775 625.