Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Klucíí, držím palce!!!

Torpedo: Asi jo, máme snad všichni, jen Jiří nemá, ne? Vem si něco, starče.

to je dobrý info,pižlo

Zdravim širáci, bylo by možný, aby jste si zítra vzali modré dresy? Máme jenom bílé. Díky

INFO pro pískálisty na tuto neděli. Volali mi ze svazu, že vám odpadá pískání prostředního zápasu. Pískáte tedy první a třetí!!! Jeden tým je vyloučen a druhý má echo, že nemají chodit. Zápis tedy nepište a běžte si sednout do teplíčka!!!

tomme,v neděli bacha na změnu času :-)

Zdravím naše manažery z Východu - v sobotu budeme pravděpodobně optimálně v tomto složení: Jerry, Michal, Jiří, já, duo H., Milda, Kůča, Pižla. Tom zkusí ještě oslovit Láďu, Víťu či Jeníka Šimků, však jejich podpora je věcí osudu a hvězd... Základní potenciálni ingredience do sobotního guláše naší sestavy hvězd jsou tedy výše.
Šťastnou ruku šéfkuchařům.
Třeba ale Prozřetelnost nabídku zúží, či rozšíří, kdo ví...

já určo v sobotu nejdu

koukám na tabulku, sme vocasové, že sme to projeli s těma Přezleticema

lidi, pojdte trochu zacit chodit na ty treninky, včera to bylo super, ale účast tryskní, jak by řekl Vencik Purkarů.

Na zápas jsem přihlášen, nicméně zítra frčím do Užhorodu a netuším, jestli mě náhodou nenapadne si pobyt u slečny prodloužit až do neděle. Dle původního plánu bych měl být zpět v sobotu ráno, protože se mám odpoledne zúčastnit jedné rodinné veleoslavy a přivézt Renatinu strýčkovi padarok z Vastoku. Těch pár procent pro to, že zůstanu do neděle tu ale je, takže účast na mači potvrdím definitivně v pátek.
A abych nezapomněl, jistojistě nepůjde Kumbal.

tomme,na neděli mi vytiskni zápis a vem si píšťalku :-)

Mam osmýho - nikdo to nevzdávejte, sráči

Večer opět beru kolegu z práce.

Tak prosím jukni na benares.cz a doplnin si ho v sekci kontakty.

ok,a nenapsal jsi špatně to tel. číslo? nějaký divný formát,asi ti vypadlo jedno číslo :-)

Ok, stejně mu ale zavolej a jistě na něco přijdete.

tak jsem se ptal lidí,kteří dost hanspaulku pískají a gol by uznali.ale kamarádově přítelkyni to nedalo a zkoumala pravidla a gol opravdu platit neměl.prý je to neobvyklá věc,tak jí to vypadlo.a kdyby se náhodou stalo,že by se míče dotknul rozhodčí,tak by taky neplatil

ve čtvrtek zas nemůžu já.to jsem vždycky déle v práci.ale dík
Kartáči jseš nějak drzej