Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Aklimatizoval jsem se včera na strahovský, šlo to z nohy do autu, hrálo se na jednu bránu a ač to začalo 0:0, tak to skončilo 0:5, tak jsem zvědavej, kolik štěstí přivezu Širákům

škoda,že jsem v práci.jinak bych šel fandit

doufám,že z Běchovic to rovnou vezmete do Kbel. V 11:15 výkop s Erkem

měl by se tak dva zápasy aklimatizovat

A hnedle jedna posila z Katalánska...

to je divné,teprve úterý a už je napsáno 6 lidí

Předávám obrazový pozdrav od Pošťáčka z Barcelony (viz. fotogalerie). Vypadá to, že se nám snaží dělat reklamu.

Muzu někoho po 20 hod vzít jedu vozem!

Já to dneska vzdávám...nestíhám, je toho moc. Sorry

Já vím, však už taky nejsi na blacklistu, ale pláčeš na špatným hrobě. Já platil taky a téměř nehraju.

já už platil

a to už jsem skončil

Díky, za info jak Kartágovi, tak Classikovi. Širáci nechť si vezmou na trénink prachy za sezónu.

v sobotu v hospě jsme se dohodli s Tomem ještě s jedním maníkem, který večer přijde doplnit poslední dobou dost řídkou tréninkovou sestavu

o kartách nevím, gól Jiří, sestava Kumys - Vláďa, Jiří, Michal - Tom - Milda, Kartáč, Kůča

Sestava, kratičky, střelec, nerad bych něco vynechal ve statistikách.

Opět anoncuji, že se pokusím o příchod kolegy, přijít by na rozdíl od minula měl.

bude nás zejtra dost?

Míra Srba pískal zápasy naší ligy:
Zimbru : PG SEN Černý Most 11:4
Hoptajch : KTB "B" 1:4

Vánice, klouzaná. První půle nic moc - O:1. Druhá půle lepší, leccos jsme i zahodili, o bod jsme hráli až do konce. Nakonec bohužel 1:3.
tak nejspíš z toho nic nebude, protože maj všichni velkej fotbal tak je velice pravděpodobný, že se nesejdem