Diskuze
Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Ani nemyslím, že nám není přáno, myslím spíš, že je na čase na některých věcech trochu máknout a pozměnit je k lepšímu. Na tohle téma si ještě potřebuju vytříbit myšlenky a pak sem pár názorů a nápadů hodím. Nechci tu jitřit atmosféru, to ani omylem. Myslím ale, že by ti, co se kolem nich organizace týmu vždy točila, Tom, Honza, teď i Milda, měli říct, jakou mají představu o tom, jak hrát dál. Nijak nepanikařím, oproti stejnému kolu v minulé sezóně je i naše stávající bilance pořád docela solidní, ale nějak nám chybí konkrétní herní tvář. I přes pochvalu z Bercelony mi připadá, že tak trochu teď hrajeme jak repre...
A Tomášovu palci samozřejmě rychlé vyléčení! Pokud by to bylo jen pohmožděné, doporučuju Viprosal B. NEsrovnatelně lepší, než nějaké voltareny...

Neřekl bych, že bychom hráli špatně, asi rozhodl ten gól na 2:3...Kapitáne, co tvůj palec?

2:4, bohužel s Černm Mostem nám fakt neni přáno. Takovej divnej zápas

Zítra odjezd od Billy v 8.10. Kumbál netuší, zda nenadýchá, tudíž odvoz zajišťuje vedlejší obec...

jinak my stopro nehrajem

zítra držím palce ať vyhrajete

určitě bychom někoho vzali, ale museli byste hrát v maskách

Jinak zítra nás bude jako psů... To je dobré - poprvé v sezoně!

Štěpo a nechcete nějaký posily z "B"?

střelec: právě že to vím a tak se musím udržet co nejdéle v 1. lize. V 5. už mě na hřiště nepustíte

no jo je to tak, pěkně mě to štve. Mohli jsme klidně útočit na třetí místo v soutěži, takhle to vypadá snad na záchranu? Kdybysme v sobotu hráli proti sobě tak byste nám dali 6-0

krásně jsem to napsal...

sry kluci v sobotu nejdu, jsem v práci,ale s Pižlíňěm je vše domluveno.

Štěpo, ty vole, vy jste verbež, jako co to je za morálku? Maj velkej fotbal, tak se nesejdou?

no že neuvidím to tvoje trápení

máme jirku šiknera,tebe už nepotřebujeme
a hlavně já jsem se konečně už rozstřílel,takže až budu v poho,tak už tuplem ne.max tak na lavičku

sobotu mám volnou tak můžu jít hrát za Béčko do Běchovic

jak to myslíš?

no ještě že jsem v práci

Jinak dnes výhra nad Bostonem 4-3. Zaznamenal jsem svůj první gól v 1. lize a balon už mám vystavenej ve vitríně

Zdar, odhlásil jsem se ze zítřejšího tréninku, vůbec nevím zda budu stíhat, ale nejspíš ne. Klíče, pumpičku i míč má Vlado.